Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Iffka27 píše:
plést bych se též ráda naučila…po tom co jsem poděděné věci k pletení podarovala,že!
A jj mám dvě cácorky a hodím ještě jedno foto,jestli najdu,to jsem háčkovala kamarádčiné malé k svátku,má první objednávka
Závidím, já musela veškerou rukoudělnou výbavu (až na jedny kruhové jehlice), zakoupit. Řekla bych, že už v tom pár tisícovek zahučelo
.
Ale baví mě to! A co po večerech dělat, s malým děckem doma a chlapem u TV, že?
![]()
MArket díky, tu jsem dělala.
Bayu no ono to nešlo ani vypáral kolik tam bylo chyb
proto letěla ![]()
A tady jeden z prvních pletených výtvorů
. Ale troufla jsem si i ho vypodšívkovat fleesem
.
nikita066 píše:
Bayu no ono to nešlo ani vypáral kolik tam bylo chybproto letěla
Achááá
![]()
Bayuska píše:jé čačaná, ta se ti povedla
Tak já pletla sobě na zimu tuhle, myslím, že se povedla
Bayuska píše:tak to jsi šikovná, já malému pod háčkovanou čepičku koupila bavlněnou obyčejnou
A tady jeden z prvních pletených výtvorů. Ale troufla jsem si i ho vypodšívkovat fleesem
.
ta s tou holčičkou je taky podšitá fleecem a ta kabelka s čelenkou můj vlastní výtvor,nikým inspirován a dcerce na svatbu šváry ![]()
nikita066 píše:Bayuska píše:tak to jsi šikovná, já malému pod háčkovanou čepičku koupila bavlněnou obyčejnou
A tady jeden z prvních pletených výtvorů. Ale troufla jsem si i ho vypodšívkovat fleesem
.
Ale to byla ještě taková nepovedená
. TeĎ už si troufnu říct, že to umít trochu líp ![]()
a toto je nyní na zakázku pro mou starší od jedné paní na mmb,prostě nemám čas háčkovat,tak jsem si hold zaplatila.čapka,šála i návleky ![]()
nikita066 píše:Bayuska píše:jé čačaná, ta se ti povedla
Tak já pletla sobě na zimu tuhle, myslím, že se povedlajá chci pro sebe klasickou, s prodloužením na uši a copánkama a na bok vyšít vločku
děkujů ![]()
JINKA TO PLETENÍ JE PRÁVĚ FAJN NA ŠÁLY,BO HÁČKOVANÁ ŠÁLA JE DOBRÁ PIPLAČKA ![]()
Iffka27 píše:
a toto je nyní na zakázku pro mou starší od jedné paní na mmb,prostě nemám čas háčkovat,tak jsem si hold zaplatila.čapka,šála i návleky
No jo, kovářova kobyla…
. U nás je to stejný
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat