Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
huž jsou zde,jsou asi velké,tak při více kusech fotek se nevloží či co ![]()
Tý jo, náhodou pěkný
.
A vůbec na nich není vidět, že teda ty sloupky děláš jinak
.
Ježiš, ani nechtějte vědět, jak vypadaly první moje čapky
. Naštěstí je nemám nafocený
![]()
Iff - jen si neodpustím ponámečku
. Psala jsi, že bys nedala na čepku dlouhé sloupky, ale tyhle čepky všechny máš z dlouhých sloupků.
Takže spíš než rozdíl v technice, budeš mít jen rozdíl v tom, jak je nazýváš
![]()
no to je právě to,že dlouhej sloupek mám já jinak branmej než ostatní.Pro mne dlouhej sloupek je dvakrát nahozený a 4× projetý,jestli chápeš Bayu
No bloncka prostě
A děkuji,no dva roky mi trvalo než jsem se k tomuto dopracovala.Jeden rok jsem to chtěla zkusit,ale praštila jsem s tím bo to jsem byla zralá na kazajku ![]()
jinka ty tři čepky na jedné fotce,to jsem stihla spíchnout mé druhorozené týden před porodem ![]()
Iffka27 píše:
hodím foto,posečkejteMyslím,že jsem nikdy neměla problém,ač teda sloupky háčkuju jinak nahozené
Jooo jinka i mne takhle napadlo černou vlnou háčkovat večer při umělku.To je panečku zábava
a po 2dcl vína - nepila jsem od začátku těhu
takže holky jsem zvědavá, co z toho bude ![]()
to jsem taky kdysik zkusila,po vínku háčkovat.No vzdala jsem to,bo bych si dřív uháčkovala prsty než čapku ![]()
Iffka27 píše:Šikulka!
jinka ty tři čepky na jedné fotce,to jsem stihla spíchnout mé druhorozené týden před porodem
A máš dvě holky, jo? To teda by mi taky stálo za to, se to naučit. Já jsem s tím začala úchylačit jen kvůli kamarádčině holčičce
Mě teda ještě asi 3/4 roku poté, co jsem se pustila do háčkování, chytla ještě pletací mánie. Takže to u nás vypadá jak u ovčí babičky
nikita066 píše:Iffka27 píše:a po 2dcl vína - nepila jsem od začátku těhu
hodím foto,posečkejteMyslím,že jsem nikdy neměla problém,ač teda sloupky háčkuju jinak nahozené
Jooo jinka i mne takhle napadlo černou vlnou háčkovat večer při umělku.To je panečku zábavatakže holky jsem zvědavá, co z toho bude
Ha! Já už mám v sobě 3 dcl svařáku
![]()
Iffka27 píše:čačané čapičky, jsi šikula
jinka ty tři čepky na jedné fotce,to jsem stihla spíchnout mé druhorozené týden před porodem
Bayu jj taky mi odpadaj holčičí čapečky teda hodlám uháčkovat sobě na zimu, počkat on je leden … no nic ![]()
Jo a moje první výtvory
první šel do koše. druhý šel sousedce, další jsem uháčkovala a pak si řekla, že se mi nelíbí tak jsem ho rozpárala a teď už klasika jde ![]()
plést bych se též ráda naučila…po tom co jsem poděděné věci k pletení podarovala,že! ![]()
A jj mám dvě cácorky a hodím ještě jedno foto,jestli najdu,to jsem háčkovala kamarádčiné malé k svátku,má první objednávka ![]()
Bayuska píše:jé tak já kdysi pletla docela obstojně, učila mě to babička, ale teď teda ani fňIffka27 píše:Šikulka!
A máš dvě holky, jo? To teda by mi taky stálo za to, se to naučit. Já jsem s tím začala úchylačit jen kvůli kamarádčině holčičce. Kdybych měla svoji, tak má čepic už snad sto
. Syn má teda taky zásobičku, ale na kluky to holt není ono.
Mě teda ještě asi 3/4 roku poté, co jsem se pustila do háčkování, chytla ještě pletací mánie. Takže to u nás vypadá jak u ovčí babičky
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
tady rozměry a návod na velice jednoduchou čapku pro začátek..teprve potom zkus nějakous ložitější i právě tu z reliéfních sloupků jak jsi dávala odkaz
nikita066 píše: čačané čapičky, jsi šikulaŽenooo, trochu šetrnostia ta s opičkou je tada parádní
![]()
Bayu jj taky mi odpadaj holčičí čapečky teda hodlám uháčkovat sobě na zimu, počkat on je leden … no nic
Jo a moje první výtvoryprvní šel do koše. druhý šel sousedce, další jsem uháčkovala a pak si řekla, že se mi nelíbí tak jsem ho rozpárala a teď už klasika jde
Já se už něco napárala
, hlavně při začátku s pletením
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat