Kopie Háčkování

• Fotoalbum (105)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1102
30.12.11 21:06

huž jsou zde,jsou asi velké,tak při více kusech fotek se nevloží či co :)

• načítám...
17042
30.12.11 21:07

Tý jo, náhodou pěkný :potlesk:.
A vůbec na nich není vidět, že teda ty sloupky děláš jinak 8o :palec: :lol:.

Ježiš, ani nechtějte vědět, jak vypadaly první moje čapky :mrgreen:. Naštěstí je nemám nafocený 8) :lol:

• načítám...
17042
30.12.11 21:09

Iff - jen si neodpustím ponámečku :oops:. Psala jsi, že bys nedala na čepku dlouhé sloupky, ale tyhle čepky všechny máš z dlouhých sloupků.
Takže spíš než rozdíl v technice, budeš mít jen rozdíl v tom, jak je nazýváš :think: :)

• načítám...
17042
30.12.11 21:09

Ty capáčky jsou rozkošně roztomilý :* :srdce:.
Já ci holčičkůůůůůů 8)

• načítám...
1102
30.12.11 21:12

no to je právě to,že dlouhej sloupek mám já jinak branmej než ostatní.Pro mne dlouhej sloupek je dvakrát nahozený a 4× projetý,jestli chápeš Bayu :D :D No bloncka prostě :D A děkuji,no dva roky mi trvalo než jsem se k tomuto dopracovala.Jeden rok jsem to chtěla zkusit,ale praštila jsem s tím bo to jsem byla zralá na kazajku :D

• načítám...
1102
30.12.11 21:13

jinka ty tři čepky na jedné fotce,to jsem stihla spíchnout mé druhorozené týden před porodem :D

• načítám...
13335
30.12.11 21:13
Iffka27 píše:
hodím foto,posečkejte ;-) Myslím,že jsem nikdy neměla problém,ač teda sloupky háčkuju jinak nahozené :D
Jooo jinka i mne takhle napadlo černou vlnou háčkovat večer při umělku.To je panečku zábava :D

a po 2dcl vína - nepila jsem od začátku těhu :oops: takže holky jsem zvědavá, co z toho bude :P

• načítám...
1102
30.12.11 21:15

to jsem taky kdysik zkusila,po vínku háčkovat.No vzdala jsem to,bo bych si dřív uháčkovala prsty než čapku :D

• načítám...
17042
30.12.11 21:15
Iffka27 píše:
jinka ty tři čepky na jedné fotce,to jsem stihla spíchnout mé druhorozené týden před porodem :D
Šikulka!
A máš dvě holky, jo? To teda by mi taky stálo za to, se to naučit. Já jsem s tím začala úchylačit jen kvůli kamarádčině holčičce :lol:. Kdybych měla svoji, tak má čepic už snad sto 8). Syn má teda taky zásobičku, ale na kluky to holt není ono.
Mě teda ještě asi 3/4 roku poté, co jsem se pustila do háčkování, chytla ještě pletací mánie. Takže to u nás vypadá jak u ovčí babičky :mrgreen:
  • načítám...
17042
30.12.11 21:16
nikita066 píše:
Iffka27 píše:
hodím foto,posečkejte ;-) Myslím,že jsem nikdy neměla problém,ač teda sloupky háčkuju jinak nahozené :D
Jooo jinka i mne takhle napadlo černou vlnou háčkovat večer při umělku.To je panečku zábava :D
a po 2dcl vína - nepila jsem od začátku těhu :oops: takže holky jsem zvědavá, co z toho bude :P

Ha! Já už mám v sobě 3 dcl svařáku :andel: 8) :lol:

• načítám...
13335
30.12.11 21:17
Iffka27 píše:
jinka ty tři čepky na jedné fotce,to jsem stihla spíchnout mé druhorozené týden před porodem :D
čačané čapičky, jsi šikula :pankac: a ta s opičkou je tada parádní :potlesk:

Bayu jj taky mi odpadaj holčičí čapečky teda hodlám uháčkovat sobě na zimu, počkat on je leden … no nic :lol:

Jo a moje první výtvory :roll: první šel do koše. druhý šel sousedce, další jsem uháčkovala a pak si řekla, že se mi nelíbí tak jsem ho rozpárala a teď už klasika jde :mrgreen:

• načítám...
1102
30.12.11 21:17

plést bych se též ráda naučila…po tom co jsem poděděné věci k pletení podarovala,že! :)
A jj mám dvě cácorky a hodím ještě jedno foto,jestli najdu,to jsem háčkovala kamarádčiné malé k svátku,má první objednávka :)

• načítám...
13335
30.12.11 21:18
Bayuska píše:
Iffka27 píše:
Šikulka!
A máš dvě holky, jo? To teda by mi taky stálo za to, se to naučit. Já jsem s tím začala úchylačit jen kvůli kamarádčině holčičce :lol:. Kdybych měla svoji, tak má čepic už snad sto 8). Syn má teda taky zásobičku, ale na kluky to holt není ono.
Mě teda ještě asi 3/4 roku poté, co jsem se pustila do háčkování, chytla ještě pletací mánie. Takže to u nás vypadá jak u ovčí babičky :mrgreen:
jé tak já kdysi pletla docela obstojně, učila mě to babička, ale teď teda ani fň
  • načítám...
8707
30.12.11 21:20

http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
tady rozměry a návod na velice jednoduchou čapku pro začátek..teprve potom zkus nějakous ložitější i právě tu z reliéfních sloupků jak jsi dávala odkaz

• načítám...
17042
30.12.11 21:20
nikita066 píše: čačané čapičky, jsi šikula :pankac: a ta s opičkou je tada parádní :potlesk:

Bayu jj taky mi odpadaj holčičí čapečky teda hodlám uháčkovat sobě na zimu, počkat on je leden … no nic :lol:

Jo a moje první výtvory :roll: první šel do koše. druhý šel sousedce, další jsem uháčkovala a pak si řekla, že se mi nelíbí tak jsem ho rozpárala a teď už klasika jde :mrgreen:
Ženooo, trochu šetrnosti :cert: :lol:. Nic nevyhazuj! Co se nepovede, vypárej a přízi si schovej, budeš za ni ještě do budoucna ráda ;).

Já se už něco napárala 8), hlavně při začátku s pletením :pocitac: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat