Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak, vsechny byste mely mit pozvanky, tuto diskuzi nechavam uzavrit a tady je odkaz pro vsechny, ktere by se k nam chtely pridat. ![]()
https://www.emimino.cz/…olo/diskuse/
Pozadala jsem adminky, jestli by nam tuto nemohly nakopirovat do te nove uzavrene, abychom fotky, navody apod. neztratily… ![]()
@pelikan21 píše:
jeste jednou pridavas i predni se mi zda… kdybys neco nevedela, tak se zeptej.ja jsem tedy koncila s rozsirovanim na tom, ze jsem mela 4 predni, 6 zadnich, 4 predni. Ale ta cepicka je hodne velka… Dokonce u konce (posledni 3 rady) jsem i zmensovala, takze jsem zadni sloupky spojovala do jednoho (vzdy 2 do jednoho).
Ale delala jsem cepicku na 3-letaka…
Takze chce to hodne zkouset…Zkus, ale neukoncuj ji. Ja jsem ji parala hodne, protoze mi prisla fakt hodne velka…
To rozhdoně v tom souhlasím! U té čapky co jsem dělala teď jsem taky dost párala, protože se mi neustále vlnila a to jsem postupovala podle návodu
No pak jsem musela teda asi dvě řady pár ok ubrat a vlnit se přestala… Ono střídám barvy, tak asi jak byla každá jinak tlustá, tak se mezi sebou praly.
No taky bych ráda udělala fusekle, zbožňuju teplý ponožky
Nemáte někdo nějakej pěknej návod na klasický ženský ponožky? Ať mě manžel utluče ![]()
- Upravit
@Brooucinda prestehuj se uz do nove diskuze, tam si to rekneme…
at to neresime jeste porad tady… ![]()
Holky, bambule mi taky nejdou, přemýšlím, zda se nedají někde koupit:D
Diskuze byla uzamčena a nyní pokračuje v uzavřené skupině Háčkování a vše okolo.
Monika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat