Kopie Háčkování

• Fotoalbum (105)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12803
30.9.13 09:38

@pelikan21 super čekám na pozvánku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
Roluda
30.9.13 09:41

Jo, soukroma bude 100% lepsi, doufam, ze taky dostanu pozvanku :D

• Upravit
20385
30.9.13 09:55

Tak, vsechny byste mely mit pozvanky, tuto diskuzi nechavam uzavrit a tady je odkaz pro vsechny, ktere by se k nam chtely pridat. ;)

https://www.emimino.cz/…olo/diskuse/

Pozadala jsem adminky, jestli by nam tuto nemohly nakopirovat do te nove uzavrene, abychom fotky, navody apod. neztratily… ;)

• načítám...
Brooucinda
30.9.13 09:58
@pelikan21 píše:
jeste jednou pridavas i predni se mi zda… kdybys neco nevedela, tak se zeptej.

ja jsem tedy koncila s rozsirovanim na tom, ze jsem mela 4 predni, 6 zadnich, 4 predni. Ale ta cepicka je hodne velka… Dokonce u konce (posledni 3 rady) jsem i zmensovala, takze jsem zadni sloupky spojovala do jednoho (vzdy 2 do jednoho). ;)

Ale delala jsem cepicku na 3-letaka… ;) Zkus, ale neukoncuj ji. Ja jsem ji parala hodne, protoze mi prisla fakt hodne velka… ;)

Takze chce to hodne zkouset… ;)

To rozhdoně v tom souhlasím! U té čapky co jsem dělala teď jsem taky dost párala, protože se mi neustále vlnila a to jsem postupovala podle návodu :nevim: No pak jsem musela teda asi dvě řady pár ok ubrat a vlnit se přestala… Ono střídám barvy, tak asi jak byla každá jinak tlustá, tak se mezi sebou praly.
No taky bych ráda udělala fusekle, zbožňuju teplý ponožky :mrgreen: Nemáte někdo nějakej pěknej návod na klasický ženský ponožky? Ať mě manžel utluče :mrgreen:

• Upravit
20385
30.9.13 10:01

@Brooucinda prestehuj se uz do nove diskuze, tam si to rekneme… ;) at to neresime jeste porad tady… :D

• načítám...
6971
30.9.13 11:58

Holky, bambule mi taky nejdou, přemýšlím, zda se nedají někde koupit:D

• načítám...
20775
30.9.13 18:12

Diskuze byla uzamčena a nyní pokračuje v uzavřené skupině Háčkování a vše okolo.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat