Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Roluda jinak já v neděli konečně na chvilku zas taky vzala háček a pomalu se doma rýsuje další hračka
Ale byl to parádní relax ![]()
@Jane29 Já odvahu měla snad na dvou klubkách a dopadlo to tak, že pleny malého měly měkké přistání
Bambule patří bojovníkům
![]()
- Upravit
Holky, navod na oteploucha je tady
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Delam je zname, chce je dat rodine pod stromek ![]()
- Upravit
Ženy nezlobte se, ale na co ten oteplouch je? Jako napadá mě něco, ale nechce se mi věřit
![]()
- Upravit
@Brooucinda píše:
@pelikan21 Asi tak. Já mám za sebou teda dvě čepice, ale mabmbuli už teda opravdu zkoušet nebudu! Jak jsem se rozčílila u ní, tak už zase dlouho ne:-) Pracuješ ted na něčem?
ted momentalne radim na myskach… Je to masakr…
(viz obrazek). ale lepsim se… Prvni obrazek jsou nove mysky a druhy srovnani s tou ruzovou, co vypada jako letajici slon…
![]()
jinak, delam porad cepice, saly, ted jsem udelala malemu, ale lem musim nejak zmensit, protoze hotova je vetsi u hlavy (u lemu), takze musim zmensovat…
Ale chci udelat jeste sobe cepici a salu, tak jsem na to zvedava… ![]()
@pelikan21 píše:
ted momentalne radim na myskach… Je to masakr…![]()
![]()
(viz obrazek). ale lepsim se… Prvni obrazek jsou nove mysky a druhy srovnani s tou ruzovou, co vypada jako letajici slon…
![]()
![]()
![]()
jinak, delam porad cepice, saly, ted jsem udelala malemu, ale lem musim nejak zmensit, protoze hotova je vetsi u hlavy (u lemu), takze musim zmensovat…
Ale chci udelat jeste sobe cepici a salu, tak jsem na to zvedava…
No ta bledě modrá je dokonalá!!! ![]()
Já právě, že bych se taky pustila sobě do čapky, našla jsem si krásnou (teda na obrázku
) ale zase s tou koulí
![]()
- Upravit
@Roluda píše:
@Brooucinda no presne na to
Ale je to spis jako zert, si myslim
Tak to jsem teda lehla smíchem!
![]()
- Upravit
@Brooucinda píše:
No ta bledě modrá je dokonalá!!!
Já právě, že bych se taky pustila sobě do čapky, našla jsem si krásnou (teda na obrázku) ale zase s tou koulí
![]()
ja i ty, co jsou s bambuli, tak delam bez…
A nevypada to spatne… ![]()
Treba tuhle:
Jenm pozor, ten rantl dole se musi delat mensi… chce to trochu zmensit oproti navodu… ![]()
@pelikan21 píše:
ja i ty, co jsou s bambuli, tak delam bez…A nevypada to spatne…
![]()
Treba tuhle:
Jenm pozor, ten rantl dole se musi delat mensi… chce to trochu zmensit oproti navodu…
Ten jsem si právě vybrala. Malému dělám šálu z reliéfních sloupků, takže mám nacvičeno ![]()
- Upravit
@pelikan21 Pochopila jsem to teda ale i tak, že ona dělala jen přední reli. sloupky? Zadní ne? Musí asi ne, aby docílila toho vzoru… A na začátku píše dělat tři ř. o. - na dlouhy sloupek? ![]()
- Upravit
@Brooucinda píše:
Ten jsem si právě vybrala. Malému dělám šálu z reliéfních sloupků, takže mám nacvičeno
ja jsem se taky snazila delat salu z reliefnich sloupku, ale zjistila jsem, ze se tak spotrebuje strasne moc vlny…
![]()
Takze delam z dlouhych, delam ji sirsi, takze se da ohnout, kdyz bude hodne zima a je to super… ![]()
A z jake delas vlny?
@Brooucinda Buď v klidu nemehlo na bambule jsem taky-mě je pro změnu dělá manžel ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat