Kopie Háčkování

• Fotoalbum (105)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6971
27.9.13 17:18

@Jane29 .. snad najdu ten co scháním… nějak se tam i otáček háček.. zkoušela jsem si vzpomenout, ale nevyšlo mi z toho to co myslím:/ ach jo

jinak já nejraději háčkuji z elian nicky:)

• načítám...
1561
27.9.13 17:56
@Jane29 píše:
@Drakelous no já ten návod, kupovala na tom fléru, odkaz jsem dávala výš nebo tady znovu. Být to jen na mě tak klidně pošlu, ale paní tam má, že se to nesmí dál volně šířit a já bych u ní ještě ráda spoustu návodů časem koupila :mrgreen:

to je v pořádku planuju se tam na fleru po navodech kouknout. Zachováme slušnost a autorska prava. :pankac:

• načítám...
20385
27.9.13 18:06

Tak ja mam elian taky moc rada, mam normalne klasik (na podzimni cepicky a hracky) a pak Elian Creativ na zimni veci… (ten je genialni)… ;)

• načítám...
12803
28.9.13 07:18

@pelikan21 ten creativ se mi libi a planuju zakoupit a vyzkouset :pankac:

• načítám...
2016
28.9.13 07:32

Ahoj,
můžu mezi vás? Taky háčkuji, čerstvě 3 týdny. Jsem se to konečně naučila. :lol:
Uháčkovala jsem první hračky. Do té doby pouze 2 šátky. :oops:

• načítám...
Roluda
28.9.13 08:50

Holky, tak ja nektere vlny vubec neznam :D Hackuju vetsinou s Lada, Batole, Nela, Catanie, Yetti a jeste nejake obyc :)
Vcera jsem si kopila sici stroj, tak snad se naucim i to, vcera jsem cely vecer davala do nej nite :D :D :D byla to fuska a pak jsem zkusila usit polstarek.No jsem zvedava.
Dnes ale zase musim pustit jehlu a chytnout hacek :)

• Upravit
2016
28.9.13 09:53

@Roluda
Já háčkuji z Camilla a Nela
Z lady a yetty pletu

• načítám...
Roluda
28.9.13 10:55

@Kkukačka jo, Nelu miluju, i ty barvicky co maji :)

• Upravit
14541
28.9.13 11:32
@Roluda píše:
@pelikan21 :D :D :DJinak chci zkusit uhackovat koberecek do kuchyne, takovou predlozku, nasla jsem foto u jedne pani, prikladam, jen jsem nejak nepochopila z ceho to mam hackovat :oops: :D :D :D
Pani k tomu napsala tohle: je háčkovaný z roztřihaného plédu a přidaná příze Camilla háček číslo píše: Více

Jo to je fakt z plédu. Normálně koupíš obyčejný pléd (já mám i Ikey) a buď se sešije (udělá se z něj tunel) a nastříhá (obrázek je sice z trika, ale je to to samé) nebo se nejdřív nastříhá na pruhy a ty se pak sešijí…

• načítám...
14541
28.9.13 11:38
@Terulisekk píše:
Ahojky holky, prosím o radu… kdysi jsem našla návod a už si ho bohužel nepamatuji a nemůžu ho nikde najít..
Když háčkuju čepičku, tak jak se na začátku řady dělají dvě řetízková očka jako náhrada za sloupek, tak v tom návodu se tam dělal nějaký trik, že to nebylo tak okatý a nebyl vidět potom ten šev jak ujíždí… bohužel ten návod nemůžu najít, ani nevím jak to popsat..

Já jako náhradu za dlouhý sloupek dělám tohle , ale nevím jestli je to co myslíš :think:

• načítám...
6971
28.9.13 12:24

@Fikta To je ONO!!! dííííky!! :hug: :hug: jsi zachránce!! super super super!!

• načítám...
Roluda
28.9.13 13:38
@Fikta píše:
Já jako náhradu za dlouhý sloupek dělám tohle , ale nevím jestli je to co myslíš :think:

Ty jo, to vypada dobre :)

• Upravit
2016
28.9.13 14:24
@Roluda píše:
@Kkukačka jo, Nelu miluju, i ty barvicky co maji :)

Já všechny ty příze miluji kvůli barvám. Camillu, Nelu. Ted je nově (já se s tím ještě nesetkala) příze Catania. Tedka jsem z nich háčkovala hračky.

• načítám...
12803
28.9.13 19:51

@Fikta to vypada fajne musim zkusit :pankac:

• načítám...
Roluda
28.9.13 20:13

@Kkukačka jj Cataniu znam, psala jsem nahore, taky miluju :)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat