Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jane29 píše:
@pelikan21 ti pošlu ukázku krátkých sloupů z mobilu![]()
Když ti jdou čepičky tak musí jít i myška
![]()
no, ja i cepicky delam z dlouhych sloupku..
JSem na tohle fakt hrozna… ![]()
@Jane29 píše:
@pelikan21 tady to mas
vis, co? NEPROVOKUJ!!!
to je fakt nadhera…
![]()
@pelikan21 hele já zas když mám po delší době udělat dlouhý sloupek, tak jak debil chvilku přemýšlím jak a když je nejhůř tak kouknu na netu
![]()
@pelikan21 děkuju
To víš já jsem zas ulítlá na háčkovaný hračky, jen si teda zatím doma s něma hraju sama
, ale už se chystají jít dva na vandr za dětma kamarádek ![]()
@Jane29 píše:
@pelikan21 hele já zas když mám po delší době udělat dlouhý sloupek, tak jak debil chvilku přemýšlím jak a když je nejhůř tak kouknu na netu![]()
tak ja mam prave problem s temi kratkymi… proste nejak nemam tak „obratne“ prsty…
Ale je dobre, ze jsme kazdy na neco jineho… ![]()
@Jane29 píše:
@pelikan21 děkujuTo víš já jsem zas ulítlá na háčkovaný hračky, jen si teda zatím doma s něma hraju sama
, ale už se chystají jít dva na vandr za dětma kamarádek
jen pockej, az budes mit deti, to se urcite budou hodit…
A jako darky jsou neprekonatelne… ![]()
@pelikan21 jojo sak budoucím dětem dělám doma zásobu
A ještě přibude
Taky si myslím, že jako dárek je to fajn, je to aspoň takové osobnější. No musím o víkendu trochu poháčkovat, teď na to nebyl čas
A já to mám jako relax po práci. A navíc mi tam stojí rozháčkovaný želvák ![]()
@Jane29 píše:
@pelikan21 jojo sak budoucím dětem dělám doma zásobuA ještě přibude
Taky si myslím, že jako dárek je to fajn, je to aspoň takové osobnější. No musím o víkendu trochu poháčkovat, teď na to nebyl čas
A já to mám jako relax po práci. A navíc mi tam stojí rozháčkovaný želvák
ja to ted momentalne mam jako relax pri praci, protoze pri dvou detech se to moc neda, ale doufam, ze az vyrostou, tak je obhackuji oba…
Ale to male musi byt aspon dva roky…
![]()
@pelikan21 jo tak v to doufám taky, že až se nám poštěstí, tak ty naše zlatíčka obháčkuju nejmíň třikrát dokola ![]()
@Jane29 nááádhera, ja ty hracky miluju
a jsou uzasny z KS, tam by ten DS vypadal asi divne ![]()
Holky ja ted asi zesilela, ale musim si jit dnes koupit sici stroj
Nikdy jsem na nem nic nesila, ale musim ho mit a snad se to taky naucim
![]()
- Upravit
@pelikan21 furt koukám na tu tvoji myš v podpisu, ta je super Se musím, vždycky smát jak vyvalí ty oči ![]()
@Roluda píše:
@Jane29 nááádhera, ja ty hracky milujua jsou uzasny z KS, tam by ten DS vypadal asi divne
Holky ja ted asi zesilela, ale musim si jit dnes koupit sici stroj![]()
![]()
Nikdy jsem na nem nic nesila, ale musim ho mit a snad se to taky naucim
![]()
![]()
jak vypada mys z dlouhych sloupku uvidis, az vyfotim tu moji… Je to jednim slovem HRUZA!!!
@Jane29 píše:
@pelikan21 furt koukám na tu tvoji myš v podpisu, ta je super Se musím, vždycky smát jak vyvalí ty oči
dobra, co? Ja jsem z ni taky hotova…
![]()
Jinak chci zkusit uhackovat koberecek do kuchyne, takovou predlozku, nasla jsem foto u jedne pani, prikladam, jen jsem nejak nepochopila z ceho to mam hackovat
![]()
Pani k tomu napsala tohle: je háčkovaný z roztřihaného plédu a přidaná příze Camilla háček číslo 12
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat