Kopie Háčkování

• Fotoalbum (105)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12803
27.9.13 10:48

@pelikan21 tady to mas :mrgreen:

• načítám...
20385
27.9.13 10:50
@Jane29 píše:
@pelikan21 ti pošlu ukázku krátkých sloupů z mobilu :mrgreen: :mrgreen: Když ti jdou čepičky tak musí jít i myška :pankac: :pankac:

no, ja i cepicky delam z dlouhych sloupku.. :D :D :D JSem na tohle fakt hrozna… :(

• načítám...
20385
27.9.13 10:51
@Jane29 píše:
@pelikan21 tady to mas :mrgreen:

vis, co? NEPROVOKUJ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je fakt nadhera… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
12803
27.9.13 10:52

@pelikan21 hele já zas když mám po delší době udělat dlouhý sloupek, tak jak debil chvilku přemýšlím jak a když je nejhůř tak kouknu na netu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
12803
27.9.13 10:54

@pelikan21 děkuju :hug: To víš já jsem zas ulítlá na háčkovaný hračky, jen si teda zatím doma s něma hraju sama :mrgreen:, ale už se chystají jít dva na vandr za dětma kamarádek :pankac:

• načítám...
20385
27.9.13 10:54
@Jane29 píše:
@pelikan21 hele já zas když mám po delší době udělat dlouhý sloupek, tak jak debil chvilku přemýšlím jak a když je nejhůř tak kouknu na netu :mrgreen: :mrgreen:

tak ja mam prave problem s temi kratkymi… proste nejak nemam tak „obratne“ prsty… ;) Ale je dobre, ze jsme kazdy na neco jineho… ;)

• načítám...
20385
27.9.13 10:55
@Jane29 píše:
@pelikan21 děkuju :hug: To víš já jsem zas ulítlá na háčkovaný hračky, jen si teda zatím doma s něma hraju sama :mrgreen:, ale už se chystají jít dva na vandr za dětma kamarádek :pankac:

jen pockej, az budes mit deti, to se urcite budou hodit… ;) A jako darky jsou neprekonatelne… ;)

• načítám...
12803
27.9.13 10:56

@pelikan21 jojo to je ;) aspoň můžu chodit na rady :pankac:

• načítám...
12803
27.9.13 11:00

@pelikan21 jojo sak budoucím dětem dělám doma zásobu :mrgreen: A ještě přibude :pankac: Taky si myslím, že jako dárek je to fajn, je to aspoň takové osobnější. No musím o víkendu trochu poháčkovat, teď na to nebyl čas :zed: A já to mám jako relax po práci. A navíc mi tam stojí rozháčkovaný želvák :mrgreen:

• načítám...
20385
27.9.13 11:02
@Jane29 píše:
@pelikan21 jojo sak budoucím dětem dělám doma zásobu :mrgreen: A ještě přibude :pankac: Taky si myslím, že jako dárek je to fajn, je to aspoň takové osobnější. No musím o víkendu trochu poháčkovat, teď na to nebyl čas :zed: A já to mám jako relax po práci. A navíc mi tam stojí rozháčkovaný želvák :mrgreen:

ja to ted momentalne mam jako relax pri praci, protoze pri dvou detech se to moc neda, ale doufam, ze az vyrostou, tak je obhackuji oba… ;) Ale to male musi byt aspon dva roky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
12803
27.9.13 11:04

@pelikan21 jo tak v to doufám taky, že až se nám poštěstí, tak ty naše zlatíčka obháčkuju nejmíň třikrát dokola :mrgreen:

• načítám...
Roluda
27.9.13 11:06

@Jane29 nááádhera, ja ty hracky miluju :) a jsou uzasny z KS, tam by ten DS vypadal asi divne :)
Holky ja ted asi zesilela, ale musim si jit dnes koupit sici stroj :D :D :D Nikdy jsem na nem nic nesila, ale musim ho mit a snad se to taky naucim :D :D :D

• Upravit
12803
27.9.13 11:06

@pelikan21 furt koukám na tu tvoji myš v podpisu, ta je super Se musím, vždycky smát jak vyvalí ty oči :mrgreen:

• načítám...
20385
27.9.13 11:08
@Roluda píše:
@Jane29 nááádhera, ja ty hracky miluju :) a jsou uzasny z KS, tam by ten DS vypadal asi divne :)
Holky ja ted asi zesilela, ale musim si jit dnes koupit sici stroj :D :D :D Nikdy jsem na nem nic nesila, ale musim ho mit a snad se to taky naucim :D :D :D

jak vypada mys z dlouhych sloupku uvidis, az vyfotim tu moji… Je to jednim slovem HRUZA!!!

@Jane29 píše:
@pelikan21 furt koukám na tu tvoji myš v podpisu, ta je super Se musím, vždycky smát jak vyvalí ty oči :mrgreen:

dobra, co? Ja jsem z ni taky hotova… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
Roluda
27.9.13 11:13

@pelikan21 :D :D :D

Jinak chci zkusit uhackovat koberecek do kuchyne, takovou predlozku, nasla jsem foto u jedne pani, prikladam, jen jsem nejak nepochopila z ceho to mam hackovat :oops: :D :D :D
Pani k tomu napsala tohle: je háčkovaný z roztřihaného plédu a přidaná příze Camilla háček číslo 12

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat