Kopie Háčkování

• Fotoalbum (105)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2016
29.9.13 08:57

@Roluda
Já kupovala jenom jednu 280 signální žlutá. Ale co jsem čučela na vzorníky, vypadají to jako hezké barvy. Ale jsou příjemné jako Camilla a Nela. :* Souhlasím s tebou.

• načítám...
Roluda
29.9.13 09:20

@Kkukačka ja je beru pres net, mame tady sice velikanskou galanterku, ale ani Nelu, ani Catanii nesezenu :/
Dnes asi hacek do ruky nedam :) budu odpocivat :D

• Upravit
Roluda
30.9.13 00:26

Tak jsem to samozrejme nevydrzela a hackovala :D
Na prani jedne pani jsem ji uhackovala oteploucha :pankac: :lol: :mrgreen:

• Upravit
12803
30.9.13 06:52

@Roluda :mrgreen: :mrgreen: jsem si chvilku rikala, na co to je, nez mi to doslo, takhle po ranu :mrgreen: to vidim prvne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
11933
30.9.13 07:48

@Roluda paradni :aplec:
navod by se nekde nasel?

• načítám...
2422
30.9.13 07:53

@zizinka Návod na oteplouch je na mimibazaru-taky jsem ho dělala, ale bohužel nevifotila.
Zkoušela jsem dělat medvěda tak hračky mi fakt nejdou :cert: -raději zůstanu u šatiček.
Pak sem hodím fotku pro pobavení.

• načítám...
Brooucinda
30.9.13 07:59

Ahoj, jestli se k vám můžu přidat…
Taky jsem se dala do háčkování a momentálně jsem terčem posměchu… Našla jsem si návod na komplet – čepička, šála a rukavičky. Čepička se mi musím říct povedla, je krásná… No ale.. Nahoru jsem chtěla bambuli a na celé snad kilometrové vlně se mi nepovedlo zhotovit reprezentovatelnou bambulku… Švagrová nakonec, že mi ji raději udělá sama :oops: :mrgreen: :mrgreen: Takže ted slyším z každé strany, že udělám čepici (hodlám ji ještě podšít, až budu mít tu bambuli), ale tak jednoduchou věc jako bambuli neumím :lol:

• Upravit
46669
30.9.13 08:02
@Roluda píše:
Na prani jedne pani jsem ji uhackovala oteploucha :pankac: :lol: :mrgreen:

To si děláš srandu :mrgreen:
Docela bych ráda viděla i foto, jak se to nosí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
20385
30.9.13 08:20
@Brooucinda píše:
Ahoj, jestli se k vám můžu přidat…
Taky jsem se dala do háčkování a momentálně jsem terčem posměchu… Našla jsem si návod na komplet – čepička, šála a rukavičky. Čepička se mi musím říct povedla, je krásná… No ale.. Nahoru jsem chtěla bambuli a na celé snad kilometrové vlně se mi nepovedlo zhotovit reprezentovatelnou bambulku… Švagrová nakonec, že mi ji raději udělá sama :oops: :mrgreen: :mrgreen: Takže ted slyším z každé strany, že udělám čepici (hodlám ji ještě podšít, až budu mít tu bambuli), ale tak jednoduchou věc jako bambuli neumím :lol:

hele, ja udelam jakoukoliv cepici, ale bambule mi taky nejdou… At si vsichni chroupnou, holt moje deti budou mit bambule jenom na kupovanych cepicich… :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Roluda píše:
Na prani jedne pani jsem ji uhackovala oteploucha :pankac: :lol: :mrgreen:

hele, je to na to, na co si myslim? :D :D :D

• načítám...
Brooucinda
30.9.13 08:22

@pelikan21 Ježiš no to jsi mě potěšila… Já už myslela, že jsem vadnej kus :mrgreen:

• Upravit
20385
30.9.13 08:27
@Brooucinda píše:
@pelikan21 Ježiš no to jsi mě potěšila… Já už myslela, že jsem vadnej kus :mrgreen:

rozhodne nejsi… ja jsem se kdysi snazila udelat par bambuli, kdyz mi z toho vyslo opet klubko vlny (tentokrat neprekonatelne zamotane), tak jsem to vzdala a bambule mi dela mamka nebo na ne proste prdim… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
Brooucinda
30.9.13 08:30

@pelikan21 Asi tak. Já mám za sebou teda dvě čepice, ale mabmbuli už teda opravdu zkoušet nebudu! Jak jsem se rozčílila u ní, tak už zase dlouho ne:-) Pracuješ ted na něčem?

• Upravit
2865
30.9.13 08:36

Dobré ráno

nemáte prosím některá návody na háčkované zvonečk, andílky a vločky. Děkuji

• načítám...
12803
30.9.13 08:40

@Brooucinda he tak já na bambule, ještě nedostala odvahu :mrgreen: :mrgreen: Když je dělala moje mamka, tak to vypadalo jednoduše, ale v mých rukách, když jsem to jako dítě zkoušela to dopadlo hrozně :mrgreen: Takže od té doby není odvaha

• načítám...
Brooucinda
30.9.13 08:40

@dagvi http://www. mimibazar. cz/navod. php? id=12665
Hledej tam, je tam toho dost..

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat