Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Roluda
Já kupovala jenom jednu 280 signální žlutá. Ale co jsem čučela na vzorníky, vypadají to jako hezké barvy. Ale jsou příjemné jako Camilla a Nela.
Souhlasím s tebou.
@Kkukačka ja je beru pres net, mame tady sice velikanskou galanterku, ale ani Nelu, ani Catanii nesezenu :/
Dnes asi hacek do ruky nedam
budu odpocivat ![]()
- Upravit
Tak jsem to samozrejme nevydrzela a hackovala ![]()
Na prani jedne pani jsem ji uhackovala oteploucha
![]()
- Upravit
@Roluda
jsem si chvilku rikala, na co to je, nez mi to doslo, takhle po ranu
to vidim prvne
![]()
@zizinka Návod na oteplouch je na mimibazaru-taky jsem ho dělala, ale bohužel nevifotila.
Zkoušela jsem dělat medvěda tak hračky mi fakt nejdou
-raději zůstanu u šatiček.
Pak sem hodím fotku pro pobavení.
Ahoj, jestli se k vám můžu přidat…
Taky jsem se dala do háčkování a momentálně jsem terčem posměchu… Našla jsem si návod na komplet – čepička, šála a rukavičky. Čepička se mi musím říct povedla, je krásná… No ale.. Nahoru jsem chtěla bambuli a na celé snad kilometrové vlně se mi nepovedlo zhotovit reprezentovatelnou bambulku… Švagrová nakonec, že mi ji raději udělá sama
Takže ted slyším z každé strany, že udělám čepici (hodlám ji ještě podšít, až budu mít tu bambuli), ale tak jednoduchou věc jako bambuli neumím ![]()
- Upravit
@Roluda píše:
Tak jsem to samozrejme nevydrzela a hackovala
Na prani jedne pani jsem ji uhackovala oteploucha![]()
![]()
To si děláš srandu ![]()
Docela bych ráda viděla i foto, jak se to nosí
![]()
@Brooucinda píše:
Ahoj, jestli se k vám můžu přidat…
Taky jsem se dala do háčkování a momentálně jsem terčem posměchu… Našla jsem si návod na komplet – čepička, šála a rukavičky. Čepička se mi musím říct povedla, je krásná… No ale.. Nahoru jsem chtěla bambuli a na celé snad kilometrové vlně se mi nepovedlo zhotovit reprezentovatelnou bambulku… Švagrová nakonec, že mi ji raději udělá sama![]()
![]()
Takže ted slyším z každé strany, že udělám čepici (hodlám ji ještě podšít, až budu mít tu bambuli), ale tak jednoduchou věc jako bambuli neumím
hele, ja udelam jakoukoliv cepici, ale bambule mi taky nejdou… At si vsichni chroupnou, holt moje deti budou mit bambule jenom na kupovanych cepicich…
![]()
@Roluda píše:
Tak jsem to samozrejme nevydrzela a hackovala
Na prani jedne pani jsem ji uhackovala oteploucha![]()
![]()
hele, je to na to, na co si myslim?
![]()
@Brooucinda píše:
@pelikan21 Ježiš no to jsi mě potěšila… Já už myslela, že jsem vadnej kus
rozhodne nejsi… ja jsem se kdysi snazila udelat par bambuli, kdyz mi z toho vyslo opet klubko vlny (tentokrat neprekonatelne zamotane), tak jsem to vzdala a bambule mi dela mamka nebo na ne proste prdim…
![]()
@pelikan21 Asi tak. Já mám za sebou teda dvě čepice, ale mabmbuli už teda opravdu zkoušet nebudu! Jak jsem se rozčílila u ní, tak už zase dlouho ne:-) Pracuješ ted na něčem?
- Upravit
Dobré ráno
nemáte prosím některá návody na háčkované zvonečk, andílky a vločky. Děkuji
@Brooucinda he tak já na bambule, ještě nedostala odvahu
Když je dělala moje mamka, tak to vypadalo jednoduše, ale v mých rukách, když jsem to jako dítě zkoušela to dopadlo hrozně
Takže od té doby není odvaha
@dagvi http://www. mimibazar. cz/navod. php? id=12665
Hledej tam, je tam toho dost..
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat