Kopie Háčkování

• Fotoalbum (105)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Brooucinda
30.9.13 09:11
@pelikan21 píše:
ja jsem se taky snazila delat salu z reliefnich sloupku, ale zjistila jsem, ze se tak spotrebuje strasne moc vlny… 8o 8o 8o

Takze delam z dlouhych, delam ji sirsi, takze se da ohnout, kdyz bude hodne zima a je to super… ;)

A z jake delas vlny?

No to teda, vlna jede jako ďas. Z jaké? Řeknu ti. Od babičky z peřináku :mrgreen: Mmch už jsem pochopila jak to myslí :mrgreen:

• Upravit
20385
30.9.13 09:12
@Brooucinda píše:
@pelikan21 Pochopila jsem to teda ale i tak, že ona dělala jen přední reli. sloupky? Zadní ne? Musí asi ne, aby docílila toho vzoru… A na začátku píše dělat tři ř. o. - na dlouhy sloupek? :nevim:

ja delam na dl. sloupek taky 3 retizkova oka… ;) (misto prvniho sloupku).

A od 4.rady dela tohle: (1PŘRSL, 2ZRSL, 1PŘRSL,2ZRSL) (jeden predni sloupek, 2 zadni sloupky, 2 zadni sloupky, 1 predni sloupek - do kazdeho dl. sloupku)…

A pak uz jenom pokracujes s prednimi a zadnimi sloupky podle navodu (abys mela pocet, jaky potrebujes).

Ale chce to hodne zkouset behem vyroby, protoze kdyz jsem delala podle navodu, tak mi to vyslo spis na mamku nez na maleho (3roky)… Takze pro maleho upravuji.. ;)

• načítám...
Brooucinda
30.9.13 09:12

@baaruunkaa Manžel to taky zkoušel. Odcházel s tím, že jssem neskutečná a že už se mnou dělat nic nebude :mrgreen: Celou dobu mi opakoval. Jedno oko upletla jedno upárala.. Já pak zjistila, že jsem v čepce vůbec nepřidávala, takže mi začala vznikat čepička pro barbí :mrgreen:

• Upravit
20385
30.9.13 09:14
@Brooucinda píše:
No to teda, vlna jede jako ďas. Z jaké? Řeknu ti. Od babičky z peřináku :mrgreen: Mmch už jsem pochopila jak to myslí :mrgreen:

aha, takze nic… :D :D :D To se taky nekdo ma… :( My jsme veskerou rozdali v dobe, kdy jsme jeste netusili, ze jednou budu hackovat, takze ja delam zasoby (a zkousim) uplne odznova… :(

Kdybys nekdy kupovala, tak jsem tady psala snad minuly tyden, ze jednu nedoporucuji… tak pozor na ni… :D

HOLKY, CO KDYBYCHOM ZALOZILI SOUKROMOU SKUPINU, mohly bychom si tam davat navody, tipy na vlny apod. ;)

• načítám...
Brooucinda
30.9.13 09:15
@pelikan21 píše:
ja delam na dl. sloupek taky 3 retizkova oka… ;) (misto prvniho sloupku).

A od 4.rady dela tohle: (1PŘRSL, 2ZRSL, 1PŘRSL,2ZRSL) (jeden predni sloupek, 2 zadni sloupky, 2 zadni sloupky, 1 predni sloupek - do kazdeho dl. sloupku)…

A pak uz jenom pokracujes s prednimi a zadnimi sloupky podle navodu (abys mela pocet, jaky potrebujes).

Ale chce to hodne zkouset behem vyroby, protoze kdyz jsem delala podle navodu, tak mi to vyslo spis na mamku nez na maleho (3roky)… Takze pro maleho upravuji.. ;)

Potom teda přidávám už jen do ZRSL? No zkusím to… Taky jsem přemýšlela, že tu šálku pozměním… Tak uvidíme co ze mě vypadne ještě 8) :mrgreen:

• Upravit
Brooucinda
30.9.13 09:17
@pelikan21 píše:
aha, takze nic… :D :D :D To se taky nekdo ma… :( My jsme veskerou rozdali v dobe, kdy jsme jeste netusili, ze jednou budu hackovat, takze ja delam zasoby (a zkousim) uplne odznova… :(

Kdybys nekdy kupovala, tak jsem tady psala snad minuly tyden, ze jednu nedoporucuji… tak pozor na ni… :D

HOLKY, CO KDYBYCHOM ZALOZILI SOUKROMOU SKUPINU, mohly bychom si tam davat navody, tipy na vlny apod. ;)

Já jsem pro :palec: Klidně mě hned pozvi :mrgreen:

• Upravit
2422
30.9.13 09:17

Tak jsem se pokoušela vložit fotečky šatiček co jsem mláděti dělala na svatbu-dem v sobotu a tak nějak mi to stávkuje :cert:

• načítám...
Brooucinda
30.9.13 09:18

@baaruunkaa No tak to tam potom hned koukej dát, at se pokochám! :mrgreen:

• Upravit
12803
30.9.13 09:21

@pelikan21 no super myšky, koukám, že jsi to přece jen zkusila z těch krátkých sloupků :mrgreen: :mrgreen: Hele a mě se teda líbí i růžový slon :mrgreen: prostě to má něco do sebe :pankac:
@Brooucinda jojo teď dělám želváka, měl by vypadat asi takhle, až bude hotovo :mrgreen: Zatím mám jen krunýř boty a nohy

• načítám...
12803
30.9.13 09:26

@baaruunkaa jé to nesmí stávkovat, se chci pokochat :mrgreen:

• načítám...
12803
30.9.13 09:27

@pelikan21 jinak já jsem klidně pro, když mi pošlete pozvánku :mrgreen:

• načítám...
20385
30.9.13 09:28
@Brooucinda píše:
Potom teda přidávám už jen do ZRSL? No zkusím to… Taky jsem přemýšlela, že tu šálku pozměním… Tak uvidíme co ze mě vypadne ještě 8) :mrgreen:

jeste jednou pridavas i predni se mi zda… kdybys neco nevedela, tak se zeptej.

ja jsem tedy koncila s rozsirovanim na tom, ze jsem mela 4 predni, 6 zadnich, 4 predni. Ale ta cepicka je hodne velka… Dokonce u konce (posledni 3 rady) jsem i zmensovala, takze jsem zadni sloupky spojovala do jednoho (vzdy 2 do jednoho). ;)

Ale delala jsem cepicku na 3-letaka… ;) Zkus, ale neukoncuj ji. Ja jsem ji parala hodne, protoze mi prisla fakt hodne velka… ;)

Takze chce to hodne zkouset… ;)

Zalozim skupinu a pozvu vas, holky… ;)

@Jane29 jj, zkusila… ja jsem nakonec ty kratke sloupky pichala jakoby do toho oka nahore a ne primo do sloupku a slo to lip… Me proste do kratkeho sloupku pichat nejde… a da se to… ;)

• načítám...
2422
30.9.13 09:29

Sem mi to dát nejde, ale do mého fotoalba ano

• načítám...
20385
30.9.13 09:31
@baaruunkaa píše:
Sem mi to dát nejde, ale do mého fotoalba ano

ja uz zalozila novou skupinu, az ji adminka schvali, tak vas pozvu a udelame fotoalbum tam… ;)

• načítám...
12803
30.9.13 09:37

@pelikan21 jsem teď znovu koukala na ty fotky a nevím jak to s tím pícháním do toho oka nahoře myslíš. Podle mě to na fotce vypadá jako klasický krátký sloupek a kdyby jsi píchala do oka nahoře, tak to jakoby provlečeš jen pod jednou tou nitkou a bude ti to dělat okraj. Nevím jak to přesně popsat :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat