Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@nikita066 píše:
já si myslím, že tady každý přichází a odchází takže proč ne
Aha, já myslela, že jste tu háčkovací stálice
Ale neva, ráda zůstanu i tak ![]()
Tak čepička se háčkuje dokolečka, ale nebývá to tam celé natištěné, začíná se jak každá čepička několika řetízkovými oky, spojenými do kruhu pevným okem - alespoň myslím, tento styl jsem ještě nikdy nedělala. Ale myslím si to tak, druhý návod je bych řekla 4 řetízkové oka - a copak to je? Chtělo by to nějaké bližší info, co to druhé je.
Ale řekla bych že od těch řetízkových ok, směrem ven - jak se rozšiřuje, překně řadu po řadě, každá řada se začíná 1 - 3ma řetízkovýma okama
Ahoj holky, ráda bych se taky přidala. Začala jsem háčkovat na podzim a zatím jsem zvládla jen pár čepiček a nějaké hračky. Čerpám z návodů na mimibazaru, tam je to fakt super
.
@Jahudka84 - ta první čepička to je fakt docela vysokej level, navíc je ten obrázek malej a je hodně špatně vidět. Ale to druhé vypadá v poho. Takhle se začíná jakoby oválek, pravděpodobně to budou krátké sloupky, základ jsou 4 řeťízková oka a vháčkovávají se do nich dokola sloupky, tak jak je to nakresleno. Čísla označují řady, tady to vypadá, že od řady 3 to bude stejné, další změna nastane v řadě 7. Snad jsem to napsala trochu srozumitelně ![]()
Ahoj holky háčkařky, taky háčkuju a potřebovala bych radu. Jsem na RD a chtěla bych si přivydělat háčkováním. Musím mít živnostenský list??? A pokud ano jak si ho zařídit?? Máte zkušenost? děkuji
Zdravím
já při první dcerce háčkovala na zakázku a žl jsem neměla,pokud nebude někdo jooo škodolibý,tak to jde i bez něj.Miliony za to stejně neutržíš,aby si na tebe moc financ brousit zuby ![]()
If ![]()
Pro úplné začátečnice, moc doporučuji tyto stánky na mimibazaru:
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Já jsem vživotě nedržela háček v ruce a teď po roce, díky mimibazaru umím uháčkovat čepičky i hračky. Nebojte se, za měsíc to hravě zvládnete, dokonce i číst v kreslených návodech.
Jinak snadná čepička pro začátečníky co už ale ví jak se jaký sloupek háčkuje:
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Hezké háčkování ![]()
- Upravit
Holky, půjčila jsem si knížky o háčkování. Docela mě to láká a moc se mě líbí třeba háčkované čepice pro holčičky. Tak jsem se rozhodla, že se to pokusím naučit. Abych řekla pravdu, jsem na šití a takové podobné věci vcelku levá ![]()
Ale láká mě to se naučit. Myslíte, že mám šanci se to naučit z té knížky a třeba z těch videí? Děkuju ![]()
@Hellísek Ahojda,
já jsem se učila háčhovat zhruba před dvěma měsíci jen podle těch videí a návodů na mimibazaru
A háček jsem držela prvně v ruce. Teď už mám za sebou několikery čepičky a v tuhle chvíli jsem se pustila i do svetýrku
nevím sice jak to dopadne, ale určitě to zkus, není to těžký a já taky nejsem nějak extra zručná a zvládla jsem to ![]()
@romca2102
určitě to zkusím, jen se musím dostat někam do galanterie což půjde asi až příští týden, maličká je nějaká nemocná.
Určitě pak písnu, jak se mi daří, doufám, že budu taky takhle šikovná jako ty
![]()
Zdravím všechny háčkařky, nemáte prosím některá vyzkoušený návod na čepičku jen z krátkých sloupků? Našla jsem fotky čepiček, ale nikde nemůžu najít návod. Jde mi hlavně o ten začátek - jak přidávat. Předem díky za odpověď Renata
Ahoj Reni. Přidáváš tak, aby se Tio kolečko zvětšovalo, nijak nezaoblovalo a ani nijak nekroutilo. Já začla stylem, že jsem udělala z řetízkových oček kolečko a pak se vlastně do kolečka vháčkovává první řada, druhou řadu zdvojíš každé druhé očko, třetí řadu zvodjíš každé třetí očko, u čtvrté řady každé 4.očko a tak pořád postupuješ. Dle řady zdvojíš to dané očko, chápeš jak to myslím? Naučila jsem se to dle časáku s háčkováním a posléze jsem už přestala počítat a prostě zdvojila jak zrovna bylo třeba
Časem chytneš do ruky grif a poznáš kdy přidáváš moc, kdy málo ![]()
Mohla bych poprosit, nemáte někdo návod na háčkované botičky (capáčky)pro mimi? Děkuji
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat