Kopie Háčkování

• Fotoalbum (105)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12803
1.11.12 16:34

Ahoj holky,
našla jsem tento návod na háčkovanou ovečku Shaun, ale nějak jsem nepochopila, jak udělat tvář a hlavu, vím že udělám 8 řetízkových ok, ale copak, neporadíte některá? Todle je můj první anglickej návod :mrgreen:

• načítám...
540
1.11.12 17:51

Anglicky neumím, ale našla jsem tohle http://test.bazar-www1-backup.superhosting.cz/navod.php?…
:D

• načítám...
2457
1.11.12 18:00
@kocourka170 píše:
Holky, tak jsem přemýšlela, myslíte, že by se dalo u čepičky udělat ten spodní rantlík pletený, protože to je pružné a zbytek uháčkovat? Já mám právě vždycky problém, že ty spodky mám hrozně pevné. Což o to, já vím, jak ji malé na hlavu narazit, ale ostatní s tím docela bojujou. Ale jako netlačí ji to. Tak mě to takhle napadlo, leč nevím, jestli by to mohlo být reálné. Co myslíte?

Háčkovaný rantlík dělám tak že střídám dva přední reliefní polodlouhé sloupky a jeden zadní reliefní polodlouhý sloupek. Udělá to stejné žebrování jako u pleteného a je to i pružné.

• načítám...
12803
1.11.12 18:35
@yvettta píše:
Anglicky neumím, ale našla jsem tohle http://test.bazar-www1-backup.superhosting.cz/navod.php?… :D

díky, zkusím se z toho inspirovat, když tak to bude hybrid :mrgreen:, ale stejně by mě zajímalo, jak je to v tom anglickém návodu myšleno. Ona ta anglická se mi líbí víc :oops:

• načítám...
540
1.11.12 18:56

Mě se taky líbí víc, ale vypadá jen víc vycpaná - je pěkně buclatá. :lol: Ale musí se tady přeci najít někdo, kdo umí anglicky.

• načítám...
12803
1.11.12 19:03
@yvettta píše:
Mě se taky líbí víc, ale vypadá jen víc vycpaná - je pěkně buclatá. :lol: Ale musí se tady přeci najít někdo, kdo umí anglicky.

to jsem si taky myslela, že umím aspoň trochu anglicky, ale todle jsem fakt nedala :mrgreen: No když tak ji víc vycpu, ale podle mě je v nich i rozdíl, že ta z minibazaru je dlouhým sloupkem a ta anglická je krátkým, teda jestli jsem si to dobře přeložila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
540
1.11.12 19:08

Paní na MMB píše i variantu z KS, no já jsem to moc nepročítala. Každopádně pak pošlete fotečku, jak se Vám zadařilo. :)

• načítám...
12803
1.11.12 19:10
@yvettta píše:
Paní na MMB píše i variantu z KS, no já jsem to moc nepročítala. Každopádně pak pošlete fotečku, jak se Vám zadařilo. :)

a tak to to musím pročíst důkladně díky :-) a o tu fotečku se pokusím, ale bude to teprv druhej výtvor v životě :mrgreen:

• načítám...
540
1.11.12 19:14

Držím palce a kdyby jste něco potřebovala k českému návodu, tak klidně písněte. :mavam:

• načítám...
12803
1.11.12 19:15

Jeje určitě se ozvu, buď s žádostí o radu nebo s hotovým výtvorem.

• načítám...
402
1.11.12 21:04

Holky myslíte, že je blbé dát klukovi sovu na šál a čepku?

• načítám...
540
2.11.12 12:34

Myslím, že to bude pěkné :)

• načítám...
402
9.11.12 15:06

Holky ještě mi poraďte, budu plést čepiči na 2 jehlicích (kulatou, kteoru potřebuji jsem nesehnala a na 4 to neumím, začínám), jak mám udělat ten spodní pružný okraj, dělám 2×hl a 2×, ale když to obrátím, tak jak mám začít, na to co bylo hladce, tak obrace?

• načítám...
540
9.11.12 15:11

Říká se tomu - plést, jak se oka jeví. Pokud to nepoznáš, pamatuj si jakým okem jsi skončila, tzn. poslední oko pleteš hladce (nepočítám krajové),otočíš a první (nepočítám krajové) pleteš obrace :mavam: :lol:

• načítám...
402
9.11.12 15:13

Jj takže jsem to pochopila dobře

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat