Kopie Háčkování
- Fotoalbum (105)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojte holky… Nemáte radu jak vymyslet protiskluzovou podrážku na háčkované balerínky? Máme plovoučku a strašně to klouže.
Moooc děkuju za jakoukoliv pomoc ![]()
@SANDRA-LOVE píše:
Ahojte holky… Nemáte radu jak vymyslet protiskluzovou podrážku na háčkované balerínky? Máme plovoučku a strašně to klouže.Moooc děkuju za jakoukoliv pomoc
Taky si je chci dělat. Přesný systém ještě vymyšlený nemám, ale koupila jsem si špulku kloboukové gumy a nejspíš ji budu přidávat rovnou při háčkování, třeba ob řadu.
@Bersaba píše:
Taky si je chci dělat. Přesný systém ještě vymyšlený nemám, ale koupila jsem si špulku kloboukové gumy a nejspíš ji budu přidávat rovnou při háčkování, třeba ob řadu.
Já jsem začátečník a protože už umím čepišku, tak jsem si řekla, že si to zkusím nějak vymyslet… těm postupům nerozumím, umím jen krátky a dlouhýsloupek
Tak jsem koukla na foto a vytvořila balerínky.
@isand píše:
Nebo třeba tohle http://www.utulnybyt.cz/…-_protiskluz
Děkuji moc za radu… ![]()
Jde to koupit i v papírnictví? Nemám tucha kde to najít :-/
Holky muzete mi prosim poradit, co delam blbe. Kdyz se kouknu na vase uhackovane cepicky nebo tak tak vam ty rady hezky konci, ale me vzdy jak udelam na konci rady pevne oko tak se mi to jako by posune nevim jak to popsat proste je tam videt takova jakoby cara, ktera jde postupne doleva a vy to mate hezky za sebou. Prikladam foto.
jo a ok mam porad stejne nerozsiruje se mi to tak prave nevim ![]()
Ja uz asi vim, ja to cely picham blbe
proto tam mam i jakoby videt ty cary na rady. Ja picham jakoby jak je to ocko jen pod tu jedni nitku a oni se ma pod obe. No nesu ja
a jeste nedelam na zacatku rady retizkovy oko no tak nic chybama se clovek uci jdu to zkusit znovu
prece me neporazi nejaky hacek ![]()
Tak jsem si tu pokecala a snad jsem na to konecne po dvou mesicich prisla
viz foto no ja na ty rucni prace asi fakt nebudu, ale nevzdam to ![]()
no, já myslím, že to vypadá dobře, ten první obrázek jsem nějak nepochopila, tak jsem nereagovala ![]()
@yvettta no ja nevedela jak to poradne vysvetlit, ale ja fakt komplet hackovala blbe a vsimla si toho az ted na youtube no neva chybama se clovek uci a uz to aspon trochu vypada jak to vase ![]()
Jj, zdá se, že už Vám to půjde, kdyby jste potřebovala radu, klidně mi napište ![]()
@yvettta dekuju, kdyz tak se ozvu a vite na co jsem prisla, takhle je to jednodussi a jeste poznam zacatek rady, kterou prave hackuju
jo je to sranda no. Predchozi pokus uz je radsi vyparany aby ho nahodou doma nekdo nenasel
![]()
Háčkařky můžu mít jeden dotaz
ale nesmějte se mi, dělám na myslivecký ples jakože pánské spodní prádlo a potřebuju poradit
. Přes kouličky dělám jakoby takovou zástěrku a v ní bych potřebovala udělat díru na návlek na penis. Jak mám udělat tu díru ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat