Hádky kvůli Vánocům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.12.19 10:09

@wildcherry Ano, přesně to udělali. A myslí si, jak jsou bůhvíjací úžasní rodičové. Proto je nenavštěvuji tak často, stačí jednou do roka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.19 10:10

@Tecumseh Říkáš dceři, že jí máš ráda, že je pro Tebe důležitá? Nadáváš jí vulgárně, ponižuješ, kritizuješ?

• Citovat
  • Upravit
105967
21.12.19 10:11
@Anonymní píše:
@maja45 Můj vztah vůči nim dobrý není. Já je vidět nepotřebuji, jsem ráda, že jsem od nich co nejdál.
tak proč tě pak rozrušuje , že jsou naštvaní ?
@Tecumseh píše:
Koukej rodiče navštěvovat častěji! Odmala se s tebou piplali, dělali co ti na očích viděli…pak si slečna vyroste a frrrr, už ji neviděj. To je fakt blbý! Doufám, že moje dcera to takhle praktikovat nebude :pocitac:

píše, že vztahy dobré nejsou, tak to nebude tento případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
21.12.19 10:11
@Anonymní píše:
@wildcherry Ano, přesně to udělali. A myslí si, jak jsou bůhvíjací úžasní rodičové. Proto je nenavštěvuji tak často, stačí jednou do roka.

Tak jsi neměla slibovat, že přijedeš na vánoce :nevim: zas tak daleko asi nebydlíte, to by jsi měla jinak dávno letenky nebo něco, že to můžeš zrušit na poslední chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.19 10:13

@pikola Pravda, neměla jsem slibovat, že přijedu.

• Citovat
  • Upravit
33496
21.12.19 10:14

Tak evidentně dobré vztahy nemáte, to bys domů asi jezdila častěji, že jsou na tebe naštvaný ti je jedno, tak asi není co řešit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
@Šáruší píše:
Ano, podle mě jsi se zachovala špatně a jako sobec. Aby jsi neměla tolik slušnosti a nepřijela domů tři čtvrtě roku, to je úlet. To i bratránek z druhého konce světa létá za rodiči častěji. Takže ano, v mých očích jsi se zachovala hnusně, kdyby tohle udělalo mé dítě, jsem z toho rozhozená taky a manžel reaguje jinak, takže ten by byl naštvaný jako tvůj táta.

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
@Ju21na píše:
Ano, přijde mi to sobecké a neslušné. Vidět se s rodiči 1× za trictvrte roku a na poslední chvíli to zrušit, protože JÁ chci na lyže :think: Aspoň rodičům navrhni jiný termín během vánočních svátků. Vánoce jsou svátky, kdy má být rodina spolu.

Casto zde ctu “ vanoce nejsou povinnost, udelej si je takove jake chces”. Ale v kazdem druhem prispevku se objevi, ze “rodina ma byt spolu”. Ja to vnimam jako takovy tlak, kdy spoustu lidi by chtelo travit svatky jinak a pro klid v rodine to pretrpi.
Nacez se objevi prispevky typu “ kdyz ti ani rodina nestoji za to, aby ses na chvili ukazal”, proste vydiracka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
21.12.19 10:15
@Anonymní píše:
@pikola Pravda, neměla jsem slibovat, že přijedu.

No tak se teď nediv, že jsou naštvaný. Ty tam prostě jet nechceš, hory se ti jen hodí jako výmluva. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.19 10:15

@arinecka A jak jim to vysvětlit? Mám to na ně vybalit, že je prostě nechci vidět, že mi ublížili.. nebo jak?

• Citovat
  • Upravit
33496
21.12.19 10:20
@Anonymní píše:
@arinecka A jak jim to vysvětlit? Mám to na ně vybalit, že je prostě nechci vidět, že mi ublížili.. nebo jak?

No co, jsi dospělá a pokud chceš letošní vánoce trávit na horách, tak je to přece tvoje věc. Do toho ti přece nemůže nikdo mluvit. Jen jsi jim asi neměla slibovat že přijedeš. Myslíš, že si u vědomují, že ti v dětství ubližovali? Řekla bych že asi ne ale protože domů skoro vůbec nejezdíš, tak jim musí být jasné že po jejich přítomnosti netoužíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.19 10:21

@arinecka Vůbec ne, myslí si, že byli super, co na tom, že nadávky byli na denním pořádku, vždyť to je normální.

• Citovat
  • Upravit
15183
21.12.19 10:22
@Anonymní píše:
@wildcherry Ano, přesně to udělali. A myslí si, jak jsou bůhvíjací úžasní rodičové. Proto je nenavštěvuji tak často, stačí jednou do roka.

Tady nejsou problém vánoce, ale celkově tvůj vztah k rodičům, jestli ti ublizovali, tak jim to na rovinu rekni a nic jim neslibuj.. Moje dcera se letos také poprvé rozhodla strávit vánoce s přítelem, ale mě to vůbec nevadí, protože náš vztah je skvělý, vídáme se pořád a naopak její rozhodnutí beru jako další krok k dospělosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68934
21.12.19 10:23

Tak pokud spolu komunikujete takhle, prostě oznam a nevysvětluj, vztahy už to asi nezhorší :nevim:
Jinak já i svému dítěti říkám - samozřejmě, že může být jen po tvém, že jediné důležité může být to, že něco ty chceš a na něco máš/nemáš náladu. Ale pak se nediv, že stejně se k tobě budou chovat lidi kolem. Já třeba nebudu mít náladu dělat večeři nebo ti prát prádlo, když ty pak nemáš náladu si ho čisté uklidit…
Takže pokud nemáš problém s tím, že máte takovéhle vztahy, nikdy po rodičích nic nechceš, nepotřebuješ a chtít a potřbovat nebudeš, je ti jedno, jestli mají/ nemají radost… pak si žij zcela tak, jak to vyhovuje tobě, neber na ně ohledy a v nejmenším se netrap, jak se cítí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.12.19 10:23

Tak jestli te videli naposledy v breznu, nediv se…ja nevim, co to je za trend, odjizdet na Vanoce pryc (more, hory aj.) Nepochopim to asi nikdy :nevim: Vanoce jsou jednou v roce..na hory nebo k mori muzu preci odjet kdykoli jindy.. Ale at si to kazdy travi jak uzna sam nejlip..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová