HAMI?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2901
20.1.05 07:00

Ahoj:)

My s příkrmama stále docela neúspěšně bojujeme - Elišce je 9 měsíců. Začala jsem s mrkví z naší zahrádky, s našimi brambory … nic neprošlo! Jediné, co pozře, jsou dva druhy masozeleninového příkrmu právě od Hami - s kuřecím nebo krůtím masem, nic jiného.
Nejí ani kaše… :(

V té kupované stravě by měly být hlídané hodnoty škodlivin, ale zase míň vitamínů …
No, my jedeme na kupovanou (podle našeho pediatra je to taky jedno) a na jaře, až budu mít čerstvou zeleninu ze zahrádky, tak bude mít moje princezna smůlu … a vitamíny:)

Baghira a Eliška (9 m.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.1.05 19:44

ahoj, tak my už třetí den přikrmujeme doma uvařenou bramboru s mrkvičkou a malé to móóc chutná. Polívčičku jsem zamrazila v malých dózičkách do zásoby, takže stačí jen rozmrazit v mikrovlnce a je hotovo. :) Protože ale jedeme o víkendu „na cesty“, koupila jsem dneska od Hami-první lžičku- mrkvovou a brokolicovou. Až doma jsem ale zjistila, že kromě zeleniny obsahují i rýžovou mouku a brokolicová navíc dokonce jablečný koncentrát. Trochu mě to teda zarazilo a malé to zatím nedám :evil:
 Silvie

• Citovat
  • Upravit
43
23.1.05 11:03

Ahoj mamky,
chtěla bych se zeptat ještě ohledně ovocných přesnídávek. (už jsem tu psala, že zeleninové kupujeme Hami, ale jen tak 1× měsíčně, jinak si vše vařím sama). Někdo tady hodně psal o Hippu, tak jsem koukala na ovocné, ale jsou strašně slazené. jaké kupujete ovocné přesnídávky - já zatím jediné neslazené objevila od Devy.
Díky moc.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.14 21:03

Ahoj mamky chtěla jsem se zeptat zda některá z Vás nemá zkušenost s kombinováním mlék od Hami konkrétně Hami 0+ a Hami pro citlivé bříško při zácpě a kolikách??Malá mi chodila strašně těžko na velkou tak jednou za tři dny a s velkým úsilím..začla jsem dávat tak třikrát denně hami to speciální a zbylé dávky to obyč…jen nevím jestli jsem to celý nepokazila..malá sice vypadá spokojeně ale stolice je stejně jednou za tři dny sice bez snažení ale zase má sytě brčálovou barvu…prosím pomoc holčičce jsou tři měsíce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
24.11.14 22:19
@Alenka Valentová píše:
Ahoj mamky chtěla jsem se zeptat zda některá z Vás nemá zkušenost s kombinováním mlék od Hami konkrétně Hami 0+ a Hami pro citlivé bříško při zácpě a kolikách??Malá mi chodila strašně těžko na velkou tak jednou za tři dny a s velkým úsilím..začla jsem dávat tak třikrát denně hami to speciální a zbylé dávky to obyč…jen nevím jestli jsem to celý nepokazila..malá sice vypadá spokojeně ale stolice je stejně jednou za tři dny sice bez snažení ale zase má sytě brčálovou barvu…prosím pomoc holčičce jsou tři měsíce :nevim:

To nevadí když kombinuješ mlíka od stejného výrobce, já takhle kombinovala obyč Nutrilon s Nutrilonem antirefluxním a ještě s Nutrilonem good sleep na noc. Pokud ale má tvoje dcera takovéhle problémy zkusila bych změnit mléko od jinýho výrobce, evidentně jí Hami nesedí. Každému dítěti sedne něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.14 10:42

Díky za názor, nevím právě co se děje protože jsme na hami už měsíc a tohle ze začátku nebylo..jdem ještě příští týden na kontrolu na dětský tak to snad do tý doby nějak pořeším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí