Hamiltnův hmat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marcela_81
4.8.11 18:52

Mě ho dr. udělala v pátek a znovu v sobotu ráno. Nepomohl a v neděli mi porod vyvolali. Bolelo to jako slabší kontrakce a trošku jsem po něm zašpinila.

• Citovat
  • Upravit
24837
4.8.11 18:56

Ahoj,
mně MUDr. dělal Hamiltonův hmat při 2.-4. těhotenství, zabral a porodila jsem ještě týž den :wink: Při 5. a 6. těhotenství nezabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
4.8.11 18:58

Mě ho udělala doktorka kolem 10 dopoledne, ve 12 (poledne) už mě začalo bolet břicho, pak se pomalu rozjížděli kontrakce a v 1 ráno se syn narodil. Ale je fakt, že říkala, že už se to chystá, takže asi úplně zavřená jsem už nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
4.8.11 18:59

Mě ho v porodnici dělali už při rozjíždějícím porodu. Doktor ho udělal v cca o půlnoci a to jsem byla snad na prst a ve 4.38 byla malá na světě. Jak píšou holky, je to dost individuální :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
4.8.11 19:01

Tak mě teda bolel, přišlo mi to, jak když loupeš pomeranč. Akorát že ho neoloupeš celý :lol: Ale jak jsem už psala, pomohl. Jinak bych musela na vyvolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.8.11 19:14
Monny89 píše:
Mě dělali asi 3 Hamiltony, a nepomohlo to.. až jsem se rozrodila sama, respektive mi začali nad ránem kontrakce…
Držím palce :kytka:

Mony takže snad pomohl,ne? On porod kontrakcema začíná :wink:
Mně ho dělali 2 x - měla jsem indikovaný porod před TP.Poprvé mně dr jen tak „objela“,akorát jsem se rozkrvácela a nic…Za týden to jiná dr vzala vskutku z gruntu a 3 tí den,kdy jsem měla nastoupit na plánované vyvolání , jsme už jeli do porodnice rovnou rodit :wink:
Kamarádce ho udělali a 3 tí den také porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
4.8.11 19:35

Ahoj přídák taky svou zkušenost. Udělali mi ho, když jsem byla 39+6, měla jsem mírný kontrakce od předchozího dne, ale neotvírala jsem se. Dr mi ho udělala v 10h a malá se narodila v 17:20.

Bolelo to jak čert, ale dalo se to vydržet.

• Citovat
  • Upravit
36544
4.8.11 19:38
berry4 píše:
Monny89 píše:
Mě dělali asi 3 Hamiltony, a nepomohlo to.. až jsem se rozrodila sama, respektive mi začali nad ránem kontrakce…
Držím palce :kytka:
Mony takže snad pomohl,ne? On porod kontrakcema začíná :wink:
Mně ho dělali 2 x - měla jsem indikovaný porod před TP.Poprvé mně dr jen tak „objela“,akorát jsem se rozkrvácela a nic…Za týden to jiná dr vzala vskutku z gruntu a 3 tí den,kdy jsem měla nastoupit na plánované vyvolání , jsme už jeli do porodnice rovnou rodit :wink:
Kamarádce ho udělali a 3 tí den také porodila.

Ne, nepomohl, museli mi porod vyvolávat, rodila jsem 38hodin, nakonec akutní císař… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.8.11 20:15

Příspěvek upraven 15.06.16 v 20:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.11 20:28

ahojky mě jej doktorka udělala na prohlídce ráno a ještě než jsme od ní odešli, tak mě chytly bolesti, tak mě zafungoval okamžitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.11 20:28

a ještě ten den jsem porodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
4.8.11 20:30

mně ho doktor udělal na prohlídce a ještě když jsem odcházela od něj, tak začala prosakovat voda a začínaly kontrakce, v noci jsem porodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
5.8.11 08:23

Moc vsem dekuji za prispevky.Ja mela nakonec celou noc nepravidelne kontrakce,na poslicky mi to prislo az moc bolestive.Zacly me bolet strasne zada v krizi a hlenova zatka uz mi taky odesla.Tak si rikam ze by to snad mohlo dneska uz prijit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
5.8.11 08:31

Tak to držím pěsti mamino a až se vrátíte ,tak dej určitě vědět!!!!! Držím všechny pěsti a přeju rychlej aporod a krásný miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
5.8.11 09:26

ahoj přidám taky svoji zkušenost… jsem tet 39tt a na kontrole jsem byla 38+3tt dr mi udělala hamiltna,bylo to toto pondělí,začla jsem špinit až v uterý, odcházela mi hlenová zátka 2 dny a tet už 2 dny nic.takže mě nejspíš ten hmat nepomohl.A to jsem se otvírala na prst a říkala,že mě bud s tím pomůže nebo ne.
Termín mám 12,takže můžu klidně ještě přenášet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí