Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, Hamilton 3× a ani jednou nezabral, nebolelo mě to, všechny byly po termínu porodu.
Mě ho dělali asi 5× nebo 7× ale marně. Moje kamarádka porodila asi 9 hod. po něm.
Já jsem Pak ale stejně šla na vyvolání. ![]()
Ahoj, ja mela ve tri rano prvni kontrakce, kolem jedny jsem byla otevrena na tri a pul a doktorka mi udelala hamiltona, v sedm hodin uz jsem byla na deset… tak nevim ![]()
Ahoj Holky dnes jsem byla na prohlídce v porodnici jsem 40+3.Při vyšetření mě dr. prohmátla, celkem to bolelo, ale nic co by se nedalo vydržet, trošku jsem i zakrvácela. Myslíte že to byl ten hmat? Nic mi totiž neřekla. Dík doufám, že mi to pomůže.
@SasankaB ano byl, ještě ten den jsem díky němu porodila, chvála Bohu za něj ![]()
Myslím že byl. mě to taky nějak až tak moc nebolelo spíš to bylo nepříjemný ale mě nepomohl, dělali mi ho dvakrát a nakonec porod stejně vyvolávali ![]()
@SasankaB měla jsem ho u obou kluků a pokaždé pomohl…uvidíš no ![]()
@SasankaB
Ahoj asi jo.. Mi ho dělali 2×, nepomohl. Ani jednou mě na něj neupozornili, což by se mělo!
Mě ho také dělali nepomohlo to a ani neupozornili. A bolest šílená a krvácela jsem až do porodu pořádně což bylo 37 hodin do porodu. Hrůza už nikdy víc.
Asi byl. Mě na něj doktorka taky neupozornila. Myslela jsem si, že mě jen vyšetří a najednou hrozná bolest. A navíc ani nepomohl. Dělala mi ho na 39+6 a rodila jsem 40+6 ![]()
Určitě byl, mě na něj Dr. taky neupozornil, ale potvrdil mi jej, když jsem se zeptala, zda to byl Hamilton. Díky němu jsem začala rodit do pár hodin ![]()
Mě ho dr dělal taky bez upozornění, ale to teda zabolelo a to celkem dost…až jsem sebou škubla
…celá červená jsem vyšla z ordinace, manžel vyvalené očka, jak mě viděl
…do konce dne mě bolel celý spodek, špinila jsem ale neporodila…porodila jsem až cca za týden a půl
a 100% ne kvůli tomu hnusnému hmatu ![]()
@SasankaB dr mi ho taky dělal, nic příjemnýho teda
to bylo ve čtvrtek po obědě
a malej se narodil v pátek ráno v 9
první slabounké kontrakce o půl 6,jeli jsme na prohlídku a myslela jsem, že se jen na mě mrknou a hned mě tam nechali a pak to byl fofr..
Držím palce ![]()
No nevím začíná mě bolet v kříži spíš teda kostrč a jde mi to do levé nohy a občas do konečníku.