Happy Foto - jak dlouho trvá, než doručí fotky domů?

1033
22.1.19 09:15
@alll021 píše:
Zdravím, objednala jsem si dvě blahopřání pro babičku k narozeninám od firmy Happy Foto. Udělala jsem to z jejich fotek. Jen se chci zeptat nevíte jak dlouho by mohlo trvat než to dorazí ke mě domů? Předem děkuji za odpovědi.

Dělala jsem před vánocemi dvě fotoknihy,mám pocit,že víc jak týden to netrvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
51
22.1.19 09:22

Přesně, taky jsem dělala v tom největším vánočním náporu 2 fotoknihy a do týdne byly doma. Ani jsem je tak brzy nečekala :). Ani nikdy předtím nebyl problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
22.1.19 09:23

@alll021 A jakou mají dodací lhůtu na stránkách ?? Mně to vždycky přišlo nejpozději v té lhůtě. Někdy i dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
22.1.19 09:44

@alll021 dělala jsem před vánoci 5 fotoknih a dorazily cca za týden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.1.19 09:45

@P4ja na stránkách mají napsané, že doba zpracování je do 3 pracovních dnů. Objednala jsem to včera po jedné hodině a babička má v sobotu narozeniny, tak bych potřebovala, aby to do té doby bylo doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
22.1.19 09:50

@alll021 Tak zkusit zavolat a mně se ještě osvědčilo nechat přímo na poště, jeslti jsi tam zadávala poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.1.19 10:04

@P4ja psali, že to pošlou přímo domů, ale oni to pak nechávají na poště, když mě nezastihnou. Před chviličkou jsem tam volala a prý je ještě brzy. Zítra budou mít více informací mi říkala paní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
22.1.19 11:27

Trochu bych se bala, oni maji na zpracovani 3 dny + musis pocitat s postou, zalezi, jak ta bude rychla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
22.1.19 11:32
@alll021 píše:
@P4ja psali, že to pošlou přímo domů, ale oni to pak nechávají na poště, když mě nezastihnou. Před chviličkou jsem tam volala a prý je ještě brzy. Zítra budou mít více informací mi říkala paní.

Jasný. No u nás se právě vyplatí to nechat na poště rovnou a nečekat na doručení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.1.19 14:30

Tak už to mám doma jsou fakt rychlí :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák