Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte tu někdo zkušenost s HappyFoto? Přišla nám teď poštou akční nabídka, mají o hodně slevněné fotoknihy a fotky 10×15 za 1.95 Kč, tak bych to ráda využila ale radši se zeptám ostatních, jak byli spokojení, jak s fotoknihami, tak s fotkami? ![]()
Taky mi to dneska přišlo a dost mě to zaujalo, tak jsem zvědavá na zkušenosti
Mám jich od nich dost a jsem spokojená…akorát nemůžu srovnávat s jinejma
Já si nechávám u Happy vyvolávat fotky 10×15 a vždy ok. Ale nemám srovnání s jinou firmou, neměla jsem nikdy důvod zkoušet jinou.
My jsme fotky dělávali jen v Happy Fotu (ale už je o pár let), nikdy jsme si nemohli stěžovat. Fotoknihy nevím, ty mám jen z Tety ![]()
Ahoj, když jsem měla foťák na kinofilm tak jsem si od nich nechávala vyvolávat fotky a byla jsem spokojená a moji rodiče taky. Teď mám digi a budu potřebovat vyvolání fotek dcerky, tak si to nechám od nich udělat.
Tak to jsem ráda, sice jsem chtěla fotoknihu až bude dceři rok ale asi to využiju teď a bude fotokniha s prvním půl rokem života a pak necháme udělat další a asi i fotky z dovolené, když je to tak levné ![]()
Máme doma od nich už asi 7 fotoknížek a je to super. Na konci léta bývá akce 50% sleva na všechny knížky, tak většinou využívám to, protože kniha má těch 240 stránek
fotek a fotek. Ale teď tuto akci taky využiju, mám fotečky z těhotenství, které si chci nechat udělat, takže určitě do toho jdu
Nechávám si fotky vyvolávat jedině tam, ale pozor rozměr 10×15 ve skutečnosti tak velký není, je to +- 1 cm.
Dříve jsem nechala udělat fotky a nebyla z nich unešená-ale je to asi 3 roky zpět, tak dnes to může být jiné. Nejlépe kvalitou vychází fotolab.
Nyní bych chtěla fotoknihu. A někdo říkal, že když si nechám udělat na fotopapír, tak neprohloupím nikde, protože ta musí být od všech firem pěkná. Je to tak? Necháváte si dělat obyč. fotoknihy, nebo na fotopapír?
Pravidelně dělám fotky 10×15 a spokojenost.
Máme doma i několik knih různých formátů z dovolených a dětí a taky spokojenost.
Mě baví si to v tom jejich programu vytvářet a upravovat, psát komentáře. A vždy to přišlo tak jak jsem si naplánovala.
Dělám i kalendáře a taky super.
Tak nyní jsem mrkla na to, že fotoknihu mají za opravdu úžasnou cenu.Ale ne na fotopapír. Máte někdo jejich běžnou fotoknihu a možnost srovnat s jinou? Možná vyhraje cena a zvolím klasiku a ne deLuxe. Protože rozdíl je opravdu velikánský.
Já mám doma jak fotoknihy, tak nechávám vyvolávat fotky jenom zde..a maximální spokojenost..