Havlíkova apotéka - zkušenosti

757
15.3.16 18:52

Havlíkova apotéka - zkušenosti

Ahoj, vyzkoušeli jste už nějaký výrobek od nich? Případně jaký a vyhovoval vám? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marie432875
15.3.16 19:21

Ahoj, jo jo zkusila jsem čisticí sérum-tuším Krásná paní. (Nebo tak nějak) a je to moc bezva. Pravidelně používám teda jen jejich oleje-teď makadamiovy, na obličej sobě i miminku nez jdeme ven, a je moc fajn.

• Citovat
  • Upravit
21
15.3.16 19:34

Já mám zkušenosti pouze s Královskou snídaní pro pleť a naprostá spokojenost :palec: :) můžu jen doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
15.3.16 19:45

@Spulda jo jo to jsem taky měla vzorek a je to bomba!!

• Citovat
  • Upravit
2182
15.3.16 20:31

Dobre, ale drahe, myslim, ze se da najit levnejsi alternativa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
16.3.16 09:04

Mám již druhé balení 3-minutové bio čisticí masky a za mě fakt bomba. Nedráždí pleť agresivními látkami jako jiné produkty, jednoduché použití. Pleť chrochtá blahem…
Mám od nich hydratační pleťovou vodu a zase hrůza. Samotný rozprašovač nestojí za nic, horší je ale pocit ulepeného obličeje po použití. Na vyhození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
17.3.16 10:13

@Marie432875 @Spulda @twix-ka a jakou máte pleť? Já mám hodně suchou, přemýšlela jsem právě nad Krásnou paní, Královskou snídaní a nebo nějakou tu jinou čistící masku, ale chtěla bych, aby mě to hlavně ještě víc nevysušovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
17.3.16 10:46

@Martina1991 ja mam velmi suchou pleť, pokud ji jednou jedinkrát neosetrim nez jdu např. v zimě ven, loupe se mi jako blázen. Bohužel i tak ma moje pleť sklony k nepeknostem v podobě pupinku na bradě a v oblasti nosu, ale tato kosmetika to rozhodne nezhorsuje, spíše naopak…

• Citovat
  • Upravit
1
24.8.16 22:37

Vyzkoušela jsem apotéku na vrásky a můžu všem jen doporučit. po chvilce používání znatelné změny. Za mě výrobky, které si zaslouží velkou pochvalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.1.18 14:32

Já používám na problematickou pleť krém Krásná slečna (ač je mi už 40) a bomba, veliké zlepšení pleti. Hrozně rychle případné pupínky hojí.

• Citovat
  • Upravit
5672
11.1.18 15:36

@káťa Já používám z krémů Krásnou paní a Krásnou kurtizánu na noc a super.
A ještě miluju jejich Královskou snidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
11.1.18 16:28

Mám od nich vyzkoušeno hodně. Šampony na vlasy ani vlasové masky mi vůbec nevyhovovaly. Používám ale na konečky olej na vlasy a vousy, ten mi sedí. Ranní čistící masky mi nevyhovovaly, vysušovaly mi pleť. Naproti tomu krémy mi sedly všechny, co jsem zkusila. Český krém, krásnou paní a teď sněhovou vločku. Vyhovuje mi i krém na ruce.
Ale co od nich miluju a nedám na něj dopustit je Havlíkův přírodní zázrak. :srdce: To je pro moji pleť opravdu zázrak. Používám ho na vše. Jako zimní krém, krém na ošetření ekzematické pleti, na opruzeniny, na spáleniny, na záděry. Je báječný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
12.1.18 11:55

Na jejich vyrobky mam alergii, bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15496
18.2.18 15:37

Není to dlouho, ale četla jsem o Havlíkově kosmetice. Jaké s ní máte zkušenosti a co používáte? Používáte někdo na problematickou citlivou pleť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5245
18.2.18 15:52

@Sára 1
Zkusenosti mam a vlastne jen dobre. Jsem ekzematik s alergii na parabeny, sulfaty, do toho problematicka, smisena plet. Od Havlika mam bylinkovou pletovou vodu a krem Krasna slecna a je to asi prvni kosmetika, ktera mi v zivote fakt sedla. Ekzemy nemam, akne nemam, plet se nemasti, ani nedela jine vylomeniny.
Zajdi si do prodejny, maji k dispozici vzorky kremu, nebo ti klidne daji trochu kremu do kelimku s sebou. Dobre maji i sampony (nejlip mi sedel arganovy) a sprchove kremy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí