Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, vyzkoušeli jste už nějaký výrobek od nich? Případně jaký a vyhovoval vám? ![]()
Ahoj, jo jo zkusila jsem čisticí sérum-tuším Krásná paní. (Nebo tak nějak) a je to moc bezva. Pravidelně používám teda jen jejich oleje-teď makadamiovy, na obličej sobě i miminku nez jdeme ven, a je moc fajn.
Já mám zkušenosti pouze s Královskou snídaní pro pleť a naprostá spokojenost
můžu jen doporučit
Dobre, ale drahe, myslim, ze se da najit levnejsi alternativa
Mám již druhé balení 3-minutové bio čisticí masky a za mě fakt bomba. Nedráždí pleť agresivními látkami jako jiné produkty, jednoduché použití. Pleť chrochtá blahem…
Mám od nich hydratační pleťovou vodu a zase hrůza. Samotný rozprašovač nestojí za nic, horší je ale pocit ulepeného obličeje po použití. Na vyhození.
@Marie432875 @Spulda @twix-ka a jakou máte pleť? Já mám hodně suchou, přemýšlela jsem právě nad Krásnou paní, Královskou snídaní a nebo nějakou tu jinou čistící masku, ale chtěla bych, aby mě to hlavně ještě víc nevysušovalo.
@Martina1991 ja mam velmi suchou pleť, pokud ji jednou jedinkrát neosetrim nez jdu např. v zimě ven, loupe se mi jako blázen. Bohužel i tak ma moje pleť sklony k nepeknostem v podobě pupinku na bradě a v oblasti nosu, ale tato kosmetika to rozhodne nezhorsuje, spíše naopak…
Vyzkoušela jsem apotéku na vrásky a můžu všem jen doporučit. po chvilce používání znatelné změny. Za mě výrobky, které si zaslouží velkou pochvalu.
Já používám na problematickou pleť krém Krásná slečna (ač je mi už 40) a bomba, veliké zlepšení pleti. Hrozně rychle případné pupínky hojí.
@káťa Já používám z krémů Krásnou paní a Krásnou kurtizánu na noc a super.
A ještě miluju jejich Královskou snidani.
Mám od nich vyzkoušeno hodně. Šampony na vlasy ani vlasové masky mi vůbec nevyhovovaly. Používám ale na konečky olej na vlasy a vousy, ten mi sedí. Ranní čistící masky mi nevyhovovaly, vysušovaly mi pleť. Naproti tomu krémy mi sedly všechny, co jsem zkusila. Český krém, krásnou paní a teď sněhovou vločku. Vyhovuje mi i krém na ruce.
Ale co od nich miluju a nedám na něj dopustit je Havlíkův přírodní zázrak.
To je pro moji pleť opravdu zázrak. Používám ho na vše. Jako zimní krém, krém na ošetření ekzematické pleti, na opruzeniny, na spáleniny, na záděry. Je báječný.
Není to dlouho, ale četla jsem o Havlíkově kosmetice. Jaké s ní máte zkušenosti a co používáte? Používáte někdo na problematickou citlivou pleť?
@Sára 1
Zkusenosti mam a vlastne jen dobre. Jsem ekzematik s alergii na parabeny, sulfaty, do toho problematicka, smisena plet. Od Havlika mam bylinkovou pletovou vodu a krem Krasna slecna a je to asi prvni kosmetika, ktera mi v zivote fakt sedla. Ekzemy nemam, akne nemam, plet se nemasti, ani nedela jine vylomeniny.
Zajdi si do prodejny, maji k dispozici vzorky kremu, nebo ti klidne daji trochu kremu do kelimku s sebou. Dobre maji i sampony (nejlip mi sedel arganovy) a sprchove kremy.