Help financial a trestní oznámení

15.11.15 20:28

help financial a trestni oznamení

Ahoj nevím zdali už tu takové téma je ale chtěla jsem se zeptat nemate někdo zkušenost s firmou help financial, jde o to že mam od nich půjčku kterou jsem až do října platila i když nepravidelně ale platila vždy jsem se snimá dalo domluvit jenom že začátkem listopadu jsem podala navrch na insolvenci a jak milé se to dozvěděli tak mi ihned začali vyhrožovat že pokud jim nedoplatím 4000 kč tak na mě podaji TO jenom že já už jsem jim to nemohla zaplatit no a oni ho na mě podali v pátek přišlo poštou echo že mám podat vysvětleni ve věci podvodu je to možné i když jsem podal ten navrch paní co mi ho psala mi řekla že jen tak vyhrožujou a že jim stejně nesmím nic zaplatit mám jím říct at si počkají na výjadření soudu maji na to pravo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101926
15.11.15 20:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
15.11.15 20:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
15.11.15 20:44

@j.a.n.i1 jéé, koukám, že Ti to také utkvělo v paměti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
15.11.15 21:09

@j.a.n.i1 @Hanka-L Mě utkvěl v paměti hlavně ten návrch. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
15.11.15 21:21

@Terina89 mně taky - navrch a 4000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101926
15.11.15 21:31

@Hanka-L Jsem ignorant, toho jsem si ani nevšimla, mě jen styl psaní jako takový a ty 4000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
15.11.15 21:38

Stará diskuze pod novým nickem? Amálka má zřejmě pocit, že nám kolem hlavy létají vlaštovky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.15 20:05

Strčtesi svoje rady za klobouk jelikož o podvod nejde firma se chtěla pouze pomstit baj baj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.15 21:48

Tak že mile vážené dámy sáhněte si do svědomí a neklamejte a neuvadějte nepravdu jelikož nejde ani v jednom případě o podvod ani když zalžete o půjčkách již běžicich nebo již stavajicich v diskuzi co se tiu vedou uvadite nepravdy a klamete lidi i tazatelky tak že damy žadny podvod baj baj :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
16.11.15 21:53

@amalka1980 Ty by sis ráda povídala a on jaksi nikdo nemá zájem, viď? To je mrzuté. Už se rozloučila dvakrát, tak zmiz a utíkej si vyřídit další půjčku, vymysli si nějakou pohádku pro vyšetřovatele nebo pro další diskuze. Lidi jako ty jsou rájem pro všechny ty šejdíře, protože jste prostě hloupí, což ty tvoje reakce jenom dokazují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.11.15 01:00

Hlavně v pohodě. Podobných TO lítá na kriminálce spousta. Promptně to jenom odloží. Pokud si všechno uvedla správně, tak to vůbec neřeš.

Pokud sis něco vymyslela, je dobré to rozebrat v předstihu u právníka na konzultaci, který už poradí, co říct, aby se to odložilo.

Ná některé místní dámy moc nekoukej, ty mateřské hormony spravedlnosti dokážou hodně poplést hlavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel