Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Tarinka @medun holky, nejlepsi foto, co se mi povedlo udelat. Je tam i kus meho nehte na palci pro srovnani velikosti. Lepe to nejde - na brise se mrcasi a fotak nemam nijak kvalitni. Zacina to ale malilinko rust do výšky a objevuji se v tom i cervene prasklinky nebo cevky, proste tecky. Kazdopadne to pracuje a meni vzhled a tvar.
@AniNevim vypadá to uplně stejně jako náš hemangiom na zádech, odpo vyfotím, až se malá vyspí
@Radka1979 no vidis a vy chodite pravidelne na kontroly a my nic. Budu muset podupat.
@Tarinka nase mala ma presne v tom miste, kde mas foceny hemangiom, prosvitajici zilky. Na tve fotce to na me take pusobi jen jako prosvitajici zilky nebo se to takto uz zlepsilo po lecbe?
@Radka1979 píše:
@AniNevim vypadá to uplně stejně jako náš hemangiom na zádech, odpo vyfotím, až se malá vyspí
jj, pockam, dekuji. Hlavne me zajima, jestli je vetsi, ze budete mit tak casto kontroly.
Barborka ma od narozeni v pupicku krvavy vyrustek, pry hemangiomek. Jezdime do Olomouce do nemocnice na kozni, davame mast propranololi ci co to je namichane.
Nemate s tim nekdo zkusenosti prosim? Jak to dlouho to tak trva nez to zmizi.Mala ma uz 15mesicu, jen to pani doktorka sleduje, nevidime ale zadne zlepseni.Taky se to porad odira do krve. Dekuji. ![]()
@Tarinka ahojky,mohu poprosit o mejl na Motol Mudr. Mališe? Nenašla jsem ho. Zkusím mu napsat. Děkujuuuu moc ![]()
@Papaj29 píše:
@Tarinka ahojky,mohu poprosit o mejl na Motol Mudr. Mališe? Nenašla jsem ho. Zkusím mu napsat. Děkujuuuu moc
Je, odpověděla jsem do vaší diskuze.
Můj syn má hemangiom, udělal se mu asi týden po narození, nejdřív to vypadalo jako štípnutí a postupně mu to rostlo. I přes nesouhlas dětské dr(chtěla to vyléčit homeopatikama, která mimochodem vůbec nepomáhala) jsem jela do nemocnice na konzultaci kde doporučili laser, od čtyř měsíců na něj chodil a byl tam asi 6×, hemangiom přestal růst a začal se zmenšovat
má ho na pravé tvářičce
edit:nejdou mi nahrát fotky
@Kkklarka Ahojky, a jak snášel laser? Umrtvili mu to? Bolelo ho to? My jsme pozvaný do Motola k Mudr. Mališovi. Laser sem chtěla taky zkusit. No, uvidíme co nám pan doktor řekne. Petik to má spíš jen popraskané žilky a kolem lehce nafialkovělé.
@Papaj29 neumrtvili.Trvalo to pár vteřin a šíleně řval, jen nevim jestli bolestí, nebo tím že ho drželi tak aby se nemohl hnout a plenu měl přes oči…
@sonka128 nejspíš časem vymizí.. třeba hlídat aby nerostl, ale dr kdyžtak navrhne odstranění..
Prosim mate zkusenosti s tim, ze kdyz se mi prvni dite narodilo s hemangiomem, ze to druhe ho bude mit take?? Dekuji