Hemangiom

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
14.2.15 11:23

@Tarinka @medun holky, nejlepsi foto, co se mi povedlo udelat. Je tam i kus meho nehte na palci pro srovnani velikosti. Lepe to nejde - na brise se mrcasi a fotak nemam nijak kvalitni. Zacina to ale malilinko rust do výšky a objevuji se v tom i cervene prasklinky nebo cevky, proste tecky. Kazdopadne to pracuje a meni vzhled a tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
14.2.15 12:33

@AniNevim tak to mi trošku připomíná to co dávala @Tarinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
14.2.15 12:45

@AniNevim vypadá to uplně stejně jako náš hemangiom na zádech, odpo vyfotím, až se malá vyspí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
14.2.15 13:11

@Radka1979 no vidis a vy chodite pravidelne na kontroly a my nic. Budu muset podupat.
@Tarinka nase mala ma presne v tom miste, kde mas foceny hemangiom, prosvitajici zilky. Na tve fotce to na me take pusobi jen jako prosvitajici zilky nebo se to takto uz zlepsilo po lecbe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
14.2.15 13:12
@Radka1979 píše:
@AniNevim vypadá to uplně stejně jako náš hemangiom na zádech, odpo vyfotím, až se malá vyspí

jj, pockam, dekuji. Hlavne me zajima, jestli je vetsi, ze budete mit tak casto kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.3.16 15:32

Hemangiom v pupiku

Barborka ma od narozeni v pupicku krvavy vyrustek, pry hemangiomek. Jezdime do Olomouce do nemocnice na kozni, davame mast propranololi ci co to je namichane.
Nemate s tim nekdo zkusenosti prosim? Jak to dlouho to tak trva nez to zmizi.Mala ma uz 15mesicu, jen to pani doktorka sleduje, nevidime ale zadne zlepseni.Taky se to porad odira do krve. Dekuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
8.4.16 11:50

@Tarinka ahojky,mohu poprosit o mejl na Motol Mudr. Mališe? Nenašla jsem ho. Zkusím mu napsat. Děkujuuuu moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
8.4.16 13:13
@Papaj29 píše:
@Tarinka ahojky,mohu poprosit o mejl na Motol Mudr. Mališe? Nenašla jsem ho. Zkusím mu napsat. Děkujuuuu moc :-)

Je, odpověděla jsem do vaší diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
8.4.16 23:02

Můj syn má hemangiom, udělal se mu asi týden po narození, nejdřív to vypadalo jako štípnutí a postupně mu to rostlo. I přes nesouhlas dětské dr(chtěla to vyléčit homeopatikama, která mimochodem vůbec nepomáhala) jsem jela do nemocnice na konzultaci kde doporučili laser, od čtyř měsíců na něj chodil a byl tam asi 6×, hemangiom přestal růst a začal se zmenšovat :-) má ho na pravé tvářičce

edit:nejdou mi nahrát fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
10.4.16 09:25

@Kkklarka Ahojky, a jak snášel laser? Umrtvili mu to? Bolelo ho to? My jsme pozvaný do Motola k Mudr. Mališovi. Laser sem chtěla taky zkusit. No, uvidíme co nám pan doktor řekne. Petik to má spíš jen popraskané žilky a kolem lehce nafialkovělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.4.16 11:08

@Papaj29 neumrtvili.Trvalo to pár vteřin a šíleně řval, jen nevim jestli bolestí, nebo tím že ho drželi tak aby se nemohl hnout a plenu měl přes oči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.11.16 23:45

Máme hemangiom za ouškem nejaa maminka zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.11.16 07:09

@sonka128 nejspíš časem vymizí.. třeba hlídat aby nerostl, ale dr kdyžtak navrhne odstranění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
6.4.17 15:11

Prosim mate zkusenosti s tim, ze kdyz se mi prvni dite narodilo s hemangiomem, ze to druhe ho bude mit take?? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
6.4.17 19:06

@Papaj29 první dcera ho měla a druhá nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat