Hematom a zkušenosti

2
7.7.22 13:26

Hematom a zkusenosti

Ahoj, nemáte náhodou nekdo podobné zkušenosti? V 6+5tt jsem začala krvácet, na pohotovosti nix nenašli, plod byl v porádku. V 7+3tt se stalo to samé, plod byl vitàlní, ale našli hematom cca 3cm. Doporučili klidovy režim, s tím, že je to bud a nebo. Už je to cca. 9 dní, porád špiním, ješte se jednou opakovalo i krvácení- červená krev, ale do hodiny to prešlo. Potretí jsme už na pohotovost nešli. Minule oznàmili, že se to bude opakovat i krvácení i špinení a stačí kontrola u mèho gynekologa, což je príští tyden. Navíc mam. od včerejška pocit, jakože ustaly príznaky? Nebyly búhvíco ani predtím, jen občas nevolnosti a nadymàní. Stalo se vám neco podobného a stejne to dobre dopadlo? Dneska bych mela byt 8+1tt. Omlouvám se za to psaní, píšu z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
7.7.22 13:41

Ja byla na první kontrole v 6+2 srdíčko všechno OK následující den spineni tak jsem volala na gyndu sestra řekla ze je to normální v 7+3 pohotovost kam sem jela s krvácením napsali mi utrogestan + ascorutin s tím ze co se má stát se stane a stejně tomu nezabrání… tak jsem se objednala na gyndu na dřívější kontrolu dala mě na asi 10tt do té doby jsem krvacela ještě 2× ale už jsem to neřešila (dokonce jsem pak i chodila do práce)… hematom sem měla u mimina asi do 13tt potom se vstřebal :) teď jsem 19tt a prcek je úplně v pohodě :)

Chápu ze jsou to nervy a držím ti moc pěsti ať to dopadne dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
7.7.22 13:56

@alets Ano, stalo, to krvácení může trvat několik týdnů. Já jsem pak dokonce i kolem 17tt měla lehké stahy a průjem, jako před porodem (už to bylo 3. těhotenství, tak jsem věděla, o co jde) a větší krvácení tmavou krví. Následně jsem zjistila, že to bylo proto, že tělo vypuzovalo zbytky hematomu. Na další kontrole za 3 dny už dr. totiž žádný nenašla a problémy ustaly. Bylo to teda hrůzostrašné, ale pak už bylo všechno v pořádku, za týden jsem se vrátila do práce a rodila v termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.7.22 14:33

Ahoj
Mě se objevil hematom v 11tt, byla jsem sním 5dní v nemocnici dostávala jsem léky na zastavení krvácení a utrogestan, když mě propustili domů tak jsem jen lehounce špinila. Po pár dnech jsem zas trošku zašpinila čerstvou krví tak jsme valili za mým gynekologem, naštěstí obě holky byly vpořádku, jen neviděl z čeho krvácím napsal mi 3krát denně progesteron, takhle jsem ho brala 14dní do další kontroly, teď ho beru jen jednou denně, nakonec jsem špinila dva měsíce vkuse, bylo mi řečeno od doktora, že nevidí příčinu toho krvácení a nasadil mi klidový režim, který dodržuju doteď a teď jsme 29+2tt.
Pár dní jsem taky žádné příznaky necítila, myslím si, že to bylo tím stresem z toho hemtomu.
Držíme palečky ať je všechno v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.7.22 15:12

Jako bych to víceméně psala já.
6+0 jsem začala docela dost krvácet. Výsledek hematom, klidový režim, Agolutin a nasazený utrogestan.
O týden později, přesně na den, masivní krvácení. Hospitalizace 1 den, pak doma přísný klidový režim.
Několik týdnů jsem špinila/krvácela.

Dnes jsem 24+2 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí