Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je pěkný shit. Zverejni to jen 2 slova z toho co jsem napsala ![]()
@Anonymní píše:
Kacule55 A co Ty? Vše v pořádku?
Zatím ano…v úterý jdu na krev kvůli screeningu. Ale nějak se necítím. Pokud chceš můžeš mi napsat zprávu
lépe se tam konverzuje ![]()
Prosim o radu jsem po ivf dnes 7+3 minuly tyden jsem zacala hodne masivne krvacet jela na pohotovost zjisten hematom pichnuta injekce krvaceni preslo nastolen klidovy rezim nastesti prcek v poradku dnes opet spineni tentokrat opravdu jen hnedy vytok myslite ze se ten hematom cisti? Nebo cim to muze byt? Porad uzivam ascorutin a utrogestan
Může to být. Taky jsem na ně ze začátku hodně trpěla a několikrát byla dokonce hospitalizovana. Chce to fakt dodržovat klidový režim dokud hematom nezmizí a brát léky. Měla jsem úplně ty stejné ![]()
Přidávám se, potkalo mě něco podobného… prý se hematom vyprazdňuje
No jako ja jsem s toho uz na nervy klidovy rezim dodrzuju uplne na max a vzdy me to vyplasi kdyz zaspinim je to uz muj 6 transfer a nechtela bych o mimco prijit
@evkaa7 hlavně se nenervuj. To miminku nepřidá. Já jsem měla několik hematomu, jednou jsem ležela týden v nemocnici a vždy se vstřebal. Teď jsem 23tt a musím zaklepat že už se nevracejí. A to to máme komplikované páč čekám rovnou dvojčata
a jak hezky se nám drží i když měli ze začátku problémy
držím palce ať to přejde co nejdříve ![]()
@Kacule55 Jdu až ve Čtvrtek