Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem ted v 6+4tt, hematom mi zjistili minulý týden na pohotovosti, musím ležet a beru prášky. Už nekrvácím a nešpiním, ale stejně se hematom ani o píd nezmenšil. Vstřebá se vůbec? A za jak dlouho? Už mě to ležení leze na nervy, nic mě totiž nebolí. ![]()
Tak to úplně chápu. Já ležím teprve dva dny a nechápu, jak to vydržím ještě další týden a potom možná ještě déle. Ale kdyby všechno dobře skončilo, tak to určitě stojí za to.Jenomže to bohužel nemůžeme vědět. Můžu se zeptat, jestli už je u vás vidět srdíčko?
Lucista píše:
Tak to úplně chápu. Já ležím teprve dva dny a nechápu, jak to vydržím ještě další týden a potom možná ještě déle. Ale kdyby všechno dobře skončilo, tak to určitě stojí za to.Jenomže to bohužel nemůžeme vědět. Můžu se zeptat, jestli už je u vás vidět srdíčko?
6+4 to už by vidět být mělo, já byla poprvé na utz 4+6 to byla vidět jen černá díra
podruhé 9+3 a to už byl pěkný kousek
srdíčko bilo jako o závod. v pondělí jsem byla 10+0, mimi mělo 3cm, ručičky, nožičky, pěkně se vrtělo, srdce jako zvon
Crystal87 píše:
holky hematom nezmizí za týden.....bohužel
Potvrzuji, já už se s nimi peru asi 5 týdnů … ale někomu můžou zmizet rychle, je to strašně individuální.
Jak jsem tu už psala, já ho měla od 5tt do 20tt a celou tu dobu jsem ležela. U každého je to individuální.
Brala některá z vás ‚Arnica Montana‘? Je to homeopatikum a někdo to psal na jiné diskuzi.
ahoj těhulky, tak dneska jsme byli na kontrole, malé má 11 mm
a konečně jsem viděla ozvy, je to krásné, hematom tam stále je, ale je menší, akorát nevím jestli jak doberu léky na posílení stěn detralex, zda volat dr, nebo už asi nemám brát, já se na to chtěla zeptat, ale bylo plno otázek a na to jsem úplně zapomněla, nekrvácela jsem už pak, jinak všem těhulkám přeji klid a hodně štěstí a hlavně zdraví! ![]()
@Petrina píše:
Brala některá z vás ‚Arnica Montana‘? Je to homeopatikum a někdo to psal na jiné diskuzi.
No já ho brala, ptala jsem se já na to tady na diskuzi. Pokud Ti to pomůže, zkopíruju Ti od homeopata co mi napsal. Já ji měla v menším množství, ale hematom nezmizel.
Dobry den,
nevim, jestli je to stale aktualni, arnika muze pomahat pri vstrebavani hematomu, ale pokud je pritomne krvaceni, tak muze krvaceni i zhorsovat, takze se musi v tomto pripade uzivat velmi opatrne. Chtelo by to spis prubezne konzultovat i podle dalsich vasich projevu - jestli mate jinak sklony ke krvaceni - napriklad z nosu a pod. Pokud lek chcete zkusit, tak bych zacal nejvyse s potenci 9ch a nejdrive jen jednu davku - jednu kulicku a potom pockat, jestli by byla nejaka reakce.
Tak třeba Ti to pomůže.
Ahoj holky,
dnes ráno mi doktor našel na UT hematom. |Nevim jak to bylo velké,ani jsem nedostala klidovej režim, neschopenku nic. ani žádné prášky…tak jsem se chtěla zeptat, co teď? Asi se šetřit, četla sem že by jsme neměli mít tulení…
Děkuju za rady
@afaxi píše:
Ahoj holky,
dnes ráno mi doktor našel na UT hematom. |Nevim jak to bylo velké,ani jsem nedostala klidovej režim, neschopenku nic. ani žádné prášky…tak jsem se chtěla zeptat, co teď? Asi se šetřit, četla sem že by jsme neměli mít tulení…
Děkuju za rady
Sex zatím vynech a šetři se
.
ahoj všem, chtěla jsem vás podpořit ![]()
minulý týden, to jsem byla 10+0 tt jsem začala nenadále silně krvácet jasně červenou krví, na pohotovocti mi diagnostikovali hematom o velikosti 2×2cm, nicméně mimi bylo v pořádku, velké 3cm, čilé. Dostala jsem prášky na podporu těhu, Utrogestan, Ascorutin a Magnésko, doporučen klidový režim. V průběhu týdne jsem parkrát zakrvácela tmavou hustou krví a byla dost nervozní, ale včera na KO jsem se nestačila divit. Byla jsem 11+1 tt, mimi bylo víc než vitální, kopalo si nožkama, cucalo palec a převalovalo se, vel. 5cm a hlavně, hematom dr. už ani nenašel, takže celý v klidu odkrvácel ![]()
přeju i vám všem, ať se ho rychle zbavíte a máte pohodové těhu,
Verča
Holky, od rána mi v břiše cuká, tlačí mě tam. Zhruba před třema hodinama-předem se omlouvám za popis-vytekla čirá tekutina a kouskami čehosi, tipla bych to na sliznici…myslíte že třeba odchází ten hematom? Já sem z toho krapet šílená, už bych chtěla aby vše bylo OK…
Ahoj, Veru, to je super, že už je to v pořádku. Užívej si teď v pohodě pocitu, že se nemusíš strachovat. ![]()