Co jste dostaly na hematom v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Veroonka
17.4.12 08:54

Juliii, žádné černé myšlenky, budete v pohodě!!!! uvidíš :lol:

• Citovat
  • Upravit
465
17.4.12 11:51

Tak ted jsi mi dala brouka do hlavy :-) No, musím ho překecat, protože doma mi z toho začíná hrabat :-) Jdu až na 17hod., tak hodím info večer. Jé screening to teď taky půjdu, se dozvím dnes kdy mě pošle. Držím pěstíky, uvidíš, že to dobré bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
17.4.12 17:53

Ahojky, tak už jsem doma a mám obrovskou radost. Tak screening dopadl na výbornou. Dle věku sice 1/480, ale když k tomu dali i ten ultrazvuk tak výsledky na downa mám 1/2 350 a ty další dvě 1/19 550. Doktor nám řekl, že je to skvělý výsledek. Máme dvě ručičky, dvě nožičky, jednu hlavičku :mrgreen: a srdíčko bilo jako zvon. :dance: Prostě super výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.4.12 17:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
17.4.12 18:49

Jullii gratuluji :kytka: , moc hezké fotečky prcka :hug:

Já jsem taky dopadla dobře, doktor byl spokojený, hematom se zmenšuje a postupně vstřebává. Do práce mě možná pustí od pondělka s tím, že mě chce vidět ještě ve čt. a pokud to bude tak hezké jako dnes, tak můžu. Práci namáhavou nemám, jen v kanceláři a celý den u PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
17.4.12 18:58

@Esterkaaa tak to je super :palec: budu ti držet ve čtvrtek palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
19.4.12 20:19

Holkýýýýý v pondělí můžu do práce, ale nesmím nic jiného dělat krom ťukání do PC a mám se hodně šetřit :dance: konečně půjdu mezi své super kolegy a přijdu na jiné myšlenky. Jinak se to doktorovi líbí a myslí si, že to bude dále už dobré :lol: Jak mi dnes zvedl náladu, hned mi je lépe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
19.4.12 20:23

@Esterkaaa tak to gratuluji :hug: to je super.Tak se hlavně šetři ať na PN nejsi coby dup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
19.4.12 20:49

Já vím, budu se šetřit, stejně jsem doma pořád čučela u PC a jak mi začaly vycházky šupky dupky ven :lol:
Moc dobře si to uvědomuji, abych nebyla znovu na PN, takže se šetřit budu co to půjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
23.4.12 10:50

Holky, také mám radost, hematom je fuč, kontrola za náma a ve středu výsledky prvních testů, to jsou nervičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
23.4.12 17:54
@Bambinka1 píše:
Holky, také mám radost, hematom je fuč, kontrola za náma a ve středu výsledky prvních testů, to jsou nervičky.

Gralutace :kytka: a testy určitě dopadnou také dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
23.4.12 17:56

@Bambinka1 :potlesk: žádné nervy…výsledky určitě dopadnou dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.4.12 15:37

Tak me uz konecne pustil doktor na prochazky a do prace. Hematom uz je tam jen minimalne, ale jeste hrozi trochu zamlkle dvojce, tak snad se to vse brzo vstreba a budu fit. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
2.5.12 19:28

Hlásím, že se hematom úplně sám vstřebal a jsme naprosto zdraví :D
Držím všem ostatním pěstíky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.5.12 22:27

Jééé, tak to gratuluju :) Já jdu zítra na screening, tak snad mi řeknou konečně taky něco pozitivního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí