Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ted jsi mi dala brouka do hlavy
No, musím ho překecat, protože doma mi z toho začíná hrabat
Jdu až na 17hod., tak hodím info večer. Jé screening to teď taky půjdu, se dozvím dnes kdy mě pošle. Držím pěstíky, uvidíš, že to dobré bude ![]()
Ahojky, tak už jsem doma a mám obrovskou radost. Tak screening dopadl na výbornou. Dle věku sice 1/480, ale když k tomu dali i ten ultrazvuk tak výsledky na downa mám 1/2 350 a ty další dvě 1/19 550. Doktor nám řekl, že je to skvělý výsledek. Máme dvě ručičky, dvě nožičky, jednu hlavičku
a srdíčko bilo jako zvon.
Prostě super výsledek.
Jullii gratuluji
, moc hezké fotečky prcka ![]()
Já jsem taky dopadla dobře, doktor byl spokojený, hematom se zmenšuje a postupně vstřebává. Do práce mě možná pustí od pondělka s tím, že mě chce vidět ještě ve čt. a pokud to bude tak hezké jako dnes, tak můžu. Práci namáhavou nemám, jen v kanceláři a celý den u PC.
Holkýýýýý v pondělí můžu do práce, ale nesmím nic jiného dělat krom ťukání do PC a mám se hodně šetřit
konečně půjdu mezi své super kolegy a přijdu na jiné myšlenky. Jinak se to doktorovi líbí a myslí si, že to bude dále už dobré
Jak mi dnes zvedl náladu, hned mi je lépe ![]()
@Esterkaaa tak to gratuluji
to je super.Tak se hlavně šetři ať na PN nejsi coby dup.
Já vím, budu se šetřit, stejně jsem doma pořád čučela u PC a jak mi začaly vycházky šupky dupky ven ![]()
Moc dobře si to uvědomuji, abych nebyla znovu na PN, takže se šetřit budu co to půjde ![]()
Holky, také mám radost, hematom je fuč, kontrola za náma a ve středu výsledky prvních testů, to jsou nervičky.
@Bambinka1 píše:
Holky, také mám radost, hematom je fuč, kontrola za náma a ve středu výsledky prvních testů, to jsou nervičky.
Gralutace
a testy určitě dopadnou také dobře ![]()
Tak me uz konecne pustil doktor na prochazky a do prace. Hematom uz je tam jen minimalne, ale jeste hrozi trochu zamlkle dvojce, tak snad se to vse brzo vstreba a budu fit. ![]()
Hlásím, že se hematom úplně sám vstřebal a jsme naprosto zdraví ![]()
Držím všem ostatním pěstíky ![]()
Jééé, tak to gratuluju
Já jdu zítra na screening, tak snad mi řeknou konečně taky něco pozitivního
Juliii, žádné černé myšlenky, budete v pohodě!!!! uvidíš