Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky vy špiníte nebo jste špinily, ale já nic. Nechápu to. Dnes jsem přečetla plno diskuzí a článků, kde se klidový řezim doporučuje, jinde že je to zbytečné celý den ležet (samozřejmě netahat těžké věci). Já se snažím ležet, ale celý den mi to nejde. Lekarnicko28, tak to je super, že se ztratil
Julli a ty jsi ve kterém týdnu? Budeme doufat, že to bude dobré, ale já jsem člověk co se raději připraví na to nejhorší, aby mě to nedostalo na kolena. V úterý 10.4 jdu na kontrolu, jsem zvědavá co tam bude.
@luciavo123 píše:
Ahojky holky,tak jsem byla dneska na utz a mimi je v pořádku jsem 16+3tt ale to důležité hematom je na ústupu je ohraničený a už se nenalívá krvý takže se jen musí vstřebat sice pořád špiním ale konečně po 3 měsících super zpráva.Tak vám přeji ať vás to taky potká a dr.vám řekne jen a jen ty lepší zprávy.Mějte se krásně a držte se moc držím palečky.
:potles
k: paráda ![]()
@luciavo123 tak to je super ![]()
@Esterkaa dle utz jsem 10+4tt. Na kontrolu jdu až 13.4., tak snad to bude ok. Jinak co jsem u sebe vypozorovala, tak pro mě je lepší ten klidový režim…pak jen lehce špiním…naštěstí.
Esterkaa.no já myslím že pokud nebudeš krvácet tak snad se ti vstřebá.já ze začátku taky nešpinila je pravda že jsem krvácela v noci ale pak zas nic.dělej to na co se cítíš když budeš unavená nedělej nic když budeš mít energii tak hlavně žádné kraviny(třeba mýt okna
)na doktory se vyprdni mysli na to lepší i když já jsem taky byla připravená na vše.a pořád jsem tomu malému domlouvala ať se hlavně nevzdává.no jsi na začátku budu ti moc držet palečky hlavně aby mimi rostlo dobře a vyvíjelo se.doufám že ten hematom zvládnete
.drž se ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes po kontrole. Hematom se nezvětšuje, nějaký drobný tam je, přesný rozměr mi doktor neřekl. Doktor si myslí, že by dále neměl být problém a mělo by vše probíhat dobře a plod odpovídá 9tt. Za týden jdu na další kontrolu, budu pokračovat v braní toho utrogestanu a mám už i vycházky ![]()
Julli pak dej taky vědět jak jsi dopadla na kontrole budu držet pěstíky ![]()
@Esterkaaa myslela jsem na tebe jak jsi dopadla. To je super, že je vše v pořádku
Zítra večer sem písnu. Na ko. jdu až v 18,00h tak dřív jak v osm večer to ale nebude ![]()
holky, tak to je super, určitě budete v pořádku ![]()
já jsem začala 14tt, hematom už není, krásně se vstřebal, tak u vás to bude určitě stejné!!!! pa
Ahoj holky, tak nám se hematom už taky skoro vstřebal…takže uvidíte, že to bude v pohodě…držim všem palec
Holky ani nevíte jakou mi děláte radost a dáváte naději, že i u mě to bude dobré
Veroonku a Afaxi gratuluji a dál už přeji jen a jen pohodové těhu ![]()
Ahoj holky, tak hematomy se vstřebávají. Ale zatím tam ještě jsou. Mrňous tam sebou šil, jako by mu vadilo, že na něj koukáme
Jinak je vše v pořádku a konečně mi dal těhu průkazku …no, už bylo na čase ![]()
Super zpráva
Jsem se tady včera dívala večer a nic tu nebylo, tak jsem se začínala bát co je s tebou.
Tak si to hezky užívej a at se za chvíli vstřebají úplně ![]()
@Esterkaaa já bych dala včera večer vědět, ale mladej se chytnul toho, že jsem nebyla doma, půjčil si pc a když jsem přijela, tak zrovna klábosil s nějakou „kamarádkou“
neměla jsem šanci ![]()
Tak zítra jdu na další konrolu a chci se nechat uschopnit do práce, tak uvidíme, držte pěsti. ![]()
@Esterkaaa to jsem chtěla minule taky. Tak snad se ti to podaří
. Já to budu zkoušet až 24.4.
Tak dej vědět jak jsi dopadla.
Zítra jedu na utz screening do Prahy. Tak mi, prosím, taky držte palce. Na jednu stranu se těším, protože manža mrňouska uvidí poprvé a na druhou stranu mám obavy, aby to bylo vše v pořádku.
Ahojky holky,tak jsem byla dneska na utz a mimi je v pořádku jsem 16+3tt ale to důležité hematom je na ústupu je ohraničený a už se nenalívá krvý takže se jen musí vstřebat sice pořád špiním ale konečně po 3 měsících super zpráva.Tak vám přeji ať vás to taky potká a dr.vám řekne jen a jen ty lepší zprávy.Mějte se krásně a držte se moc držím palečky.