Co jste dostaly na hematom v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
svejnozka
16.5.11 14:18

hematom

ahoj holky, tak mamvelky utz za sebou - hematom tam bohuzel porad je a porad velky ( pres 9cm), nicmene mimi je v poradku, pekne roste a je to holcicka:-) verim, ze se s tim cernym pasazerem v brise popere a ta druha pulka tehu uz bude vic v klidu:-) Takez jak vidite, i s hematomem mimco krasne roste, vliv na vady to urcite nema.
Tak at Vam miminka krasne rostou, oni jsou mnohem statecnejsi nez si myslime a kdyz budeme i my maminy v klidu a v pohode a uzivat si ty tydny 2v1, dopadne to urcite dobre. Hlavne zadne nervy!

• Citovat
  • Upravit
2559
16.5.11 14:49

Určitě, mimís to zvládne i s hematomem :-) A jsi doma na rizikovém, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2255
16.5.11 14:57

svejnozka tak hurá! :dance: :kytka: a co, jdeš se vyřádit do dětského obchůdku? :mrgreen:

Jáji mě taky dr dala utroš abych ho brala ještě týden. V nemocnici a pak doma, než sem šla na KO k mojí dr, sem ho brala týden. Tak sem ho měla 14 dní. Do 12+0(podle ms) přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
svejnozka
16.5.11 15:06

Holky, já jsem doma už pátým rokem, pořád na mateřské:-)), už máme doma dva kluky a teď jak to vypadá, budu muset přesedlat z modré na růžovou..ikdyž ona to asi v modrých tepláčkách a mikinách po bráškách taky zvládne:-))
Ptala jsem se, jak moc ten hematom mrňousovi vadí a řekli, že evidentně nevadí, že si mimčo udělá pro sebe místo i tak a jen ať se šetřim a netahám nic těžkého a jsem v klidu. Utroš jsem já brala asi 3 týdny, do 15.týdne, pak už to prý nemá smysl.

• Citovat
  • Upravit
5
25.5.11 13:30

Ahoj holky,
mně se udělal hematom v 8.tt 2×2cm a další na placentě asi ve 12.tt.Od 8.tt jsem špinila a občas trochu krvácela.Dostala jsem Utrogestan 2-0-2 a Ascorutin a ležela jsem poctivě doma, protože mám 2děti. Otěhotněla jsem na první pokus, přestože před dětmi jsem měla mimoděložní těhu a nemám 1 vejcovod.Všechny testy byly ok, vč.ultrazvuků-ten mi lékař dělal při každé kontrole.Čekala jsem jen na poslední UZV v 20.tt. Cítila jsem se ale mnohem fyzicky hůř než při předchozích těhu,jak kdybych měla v břiše při pohybu kamení..V 17+3 jsem ráno začala mít kontrakce po 2-5min a jela do nemocnice.V poledne ještě UZV ukazoval,že je mimi v pořádku.Nicméně nic nepomohlo a po půlnoci jsem absolvovala porod a revizi v narkoze. Teď mám pauzu a doufám, že se třeba na podzim podaří znovu. Výsledky z plodu byly v pořádku, jen prý menší infarkty na placentě.Před 5ti lety jsem měla trombozu,ale genetiku v pořádku,tak bůhví čím to bylo způsobené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
25.5.11 14:03

Ahoj Martino, tak to mě moc mrzí :-(, doufám, že nás nic takového nepotká, opravdu mě to mrzí. Ale určitě se brzy dočkáš dalšího těhotenství!!! Držím moc palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2255
25.5.11 14:18

Marti to je moc smutné :cry: Já doufám že se brzy podaří další miminko a vše bude tentokrát bez problémů a se šťastným koncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slávuška
28.5.11 12:59

Bojím

Tak před týdnem jsem psala,že mám hematom,brala jsem prášky a beru už 14 dní,ale pořád hodně špiním,vůbec nezabírají tak nevím jestli se čistím od toho hematonu,jestli je to v pořádku,při poslední kontrole prý mimi roste jak má.....pomoc..... :roll:

• Citovat
  • Upravit
2255
28.5.11 13:42

Slávi já špinila 3 týdny po krvácení. Teprva až sem přestala brát utroš tak za 5 dní po posledním špinění přestalo. A jo, myslím že to odchází ten hematom. Buď se vstřebá nebo odejde, nebo oboje zároveň. Si tak myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slávuška
28.5.11 14:23

Tak myslíš,že mám přestat brát utroš? Beru ještě acorutin.....

• Citovat
  • Upravit
2255
28.5.11 14:54

NE! ber utroš dokud dr. neřekne že máš přestat brát. Tak do toho 12. týdne by se brát měl. Pak si tělo dělá ten hormon samo, teda placenta si ho dělá. Tak nějak to je.
Taky sem ho brala dokud dr. neřekli. Pokud není čerstvá krev a je to jen špinění tak se to prostě čistí no.
Ascorutin je na posílení cévní stěny, aby cévky nepraskaly a nekrvácely. je to vit. C a rutin. to není hormon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slávuška
28.5.11 17:41

Ju takhle to je,já končím pomalu 15 týden,prosté mé zaráží,že špiním čím dál tím víc achjo…to čekání

• Citovat
  • Upravit
5
2.6.11 09:40

Ahoj holky, moc děkuju za podporu. Taky doufám, že se to příště povede bez problémů. Mudr říkal počkat 3 měsíce, končím šestinedělí,začala jsem mít normální menstruaci, tak snad je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
3.6.11 09:00

Martino, držím moc palce!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slávuška
10.6.11 11:03

rizikovka

Ahojky holky tak hematom mi zmizel a mimčo je v pohodě - huráááááá - ostatním držím všem palečky , a teď z jiného soudku - nevíte náhodou někdo jak je to z vyplácením nemocenské když jsem na rizikovce? Od zaměstnavatele jsem dostala totiž jen kolem 4500,– a doufám,že mi ještě bude něco vyplácet sociálka - nebo je to vše co dostanu? Musela bych se jinak nechat uschopnit......děkuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky