Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Taky jsem čekala, už mi to chtěli dělat před rokem a půl, ale z toho jsem se vykecala, nic mě nějak exstra nebolelo, zato teďTakže se mám na co těšit, mám taky hrozně nízký práh bolestivosti. Nastupuju v pondělí, v úterý operace a ve čvrtek eventuelně domů, tak doufám že to dám, akorát nevím s tím bobkem no. Chodím i normálně jednou týdně, před tím mě vypláchnou yalem a po té hladovce tam nevím jestli zesebe něco dostanu, nehledě na to, že tam nebudu čtyři dny kouřit, normálně chodím na velkou po kávě a po cigárku, jinak mi to nejde
tak si zaskočíš ven před budovu s kafem z automatu
byla jsem v porodnici z kuřačkou a chodila 15× denně na kafe z automatu a cígáro. Ona teda nekojila a nechala si zastavit laktaci kvůli cigárům.
@Blanka S píše:tak si zaskočíš ven před budovu s kafem z automatu
byla jsem v porodnici z kuřačkou a chodila 15× denně na kafe z automatu a cígáro. Ona teda nekojila a nechala si zastavit laktaci kvůli cigárům.
No jo, když mi to kouření ve špitále nějak nechutná, přijde mi to tam trapný, mám pocit že po mě každej kouká, tak to raději oželím, navíc si myslím že mi to moc chodit nebude ![]()
@Anonymní píše:
No jo, když mi to kouření ve špitále nějak nechutná, přijde mi to tam trapný, mám pocit že po mě každej kouká, tak to raději oželím, navíc si myslím že mi to moc chodit nebude
no jo tak se pak nevyse…
![]()
@Anonymní píše:
No jo, když mi to kouření ve špitále nějak nechutná, přijde mi to tam trapný, mám pocit že po mě každej kouká, tak to raději oželím, navíc si myslím že mi to moc chodit nebude
no jo tak se pak nevyse…
![]()
no právě
a myslíš že budou po mě chtít ten bobek vidět? Že bych jim jako řekla že jo, i když ne a doma se pěkně vyserkám v klidu
na svém trůně.
@Anonymní píše:no právě
a myslíš že budou po mě chtít ten bobek vidět? Že bych jim jako řekla že jo, i když ne a doma se pěkně vyserkám v klidu
na svém trůně.
to podle mně poznají jestli jsou střeva plná, ale to jen typuju ![]()
Tak to bude masakr
Ještě napadlo jestli bych si neměla sebou vzít nějakej kroužek, jako do porodnice, asi se mi nebude moc dobře sedět.
@Anonymní píše:
Tak to bude masakrJeště napadlo jestli bych si neměla sebou vzít nějakej kroužek, jako do porodnice, asi se mi nebude moc dobře sedět.
rodila jsi normálně? podle mně to se seděním bude stejný jako u šití já u první byla šilá skoro až na zádech
a seděla jsem v rámci možností normálně.
Ahoj zakladatelko, tak ja podstoupila operaci hemoroidu v roce 2009 v celkove narkoze. Jak tu nekdo psal, pustili me domu po tydnu a musela jsem si sama dojit na velkou. Jinak k tomu muzu napsat tohle- radsi pujdu znova rodit nez tohle, ja se z toho dostavala 3 roky. Nejsem zadne tintitko, co ho slozi hned vsechno, ale asi 3 mesice jsem chodila ze zachodu s brekem, horsi bolest nez pri stolici neznam, k tomu jsem porad krvacela, doktori porad tvrdili, ze je to ok, ze tak pul roku se to hoji, tak jsem to neresila. Nakonec zjistili, ze mi natrhli strevo pri te operaci. No prubeh uzdraveni nebudu radsi popisovat, jen se hlidej a nenech se potom odbit s tim, ze je to normalni. Ja mam uz nasledky na celej zivot. Zaver- pokud to neni zdravi ohrozujici, nikdy bych to uz nepodstoupila. Pokud by te zajimalo neco vic, pis do SZ, jinak hodne stesti
@Blanka S píše:
rodila jsi normálně? podle mně to se seděním bude stejný jako u šití já u první byla šilá skoro až na zádecha seděla jsem v rámci možností normálně.
Jojo, normálně bez kruhu docela v pohodě, o.k., čím míň krámů tím líp. Ještě stále platí že na operaci žádné šperky, nalakované nehty a make-up?
@Ditipa píše:
Ahoj zakladatelko, tak ja podstoupila operaci hemoroidu v roce 2009 v celkove narkoze. Jak tu nekdo psal, pustili me domu po tydnu a musela jsem si sama dojit na velkou. Jinak k tomu muzu napsat tohle- radsi pujdu znova rodit nez tohle, ja se z toho dostavala 3 roky. Nejsem zadne tintitko, co ho slozi hned vsechno, ale asi 3 mesice jsem chodila ze zachodu s brekem, horsi bolest nez pri stolici neznam, k tomu jsem porad krvacela, doktori porad tvrdili, ze je to ok, ze tak pul roku se to hoji, tak jsem to neresila. Nakonec zjistili, ze mi natrhli strevo pri te operaci. No prubeh uzdraveni nebudu radsi popisovat, jen se hlidej a nenech se potom odbit s tim, ze je to normalni. Ja mam uz nasledky na celej zivot. Zaver- pokud to neni zdravi ohrozujici, nikdy bych to uz nepodstoupila. Pokud by te zajimalo neco vic, pis do SZ, jinak hodne stesti
Tak to je mi moc líto, snad se ti to ještě zpraví ![]()
Ahojda holky, tak hlásím že to mám za sebou, včera v pět mě vzali na sál a ráno jsem pěkně pelášila na vlastní žádost domů. Doktor mě nechtěl pustit, že prý nejdřív zítra a až po stolici, jenže nás bylo pět na pokoji, tak jsem do něj hučela tak dlouho, že se stejně v nevykadim pokud na to nebudu mít klid a že mi doma brečej děti, že mě nakonec pustil
Prd. l mě teda bolí ukrutně, ale už jsem si došla na záchod po cigárku, to byl teda porod, ale dá se to, teď už to bude jen lepší, tak všem moc děkuji z podporu a mějte se papá ![]()
Dobrý den, teda jsem v šoku. Já jsem po operaci třetí den. Ve středu ráno jsem nastoipila, ve čtvrtek ráno mě propustili a od té doby doma trpíma brečím při každé stolici. Skoro nejím, jak se bojím a i tak mě to stále nutí. Sakra, proč jsem si tohle nepřečetla před tím, než jsem tam šla. Zítra se žení nejlepší kamarád mého muže a jedeme tam 100 km. No jak tohle všechno já dám, to teda fakt nevím ![]()
@Katka Haasová píše:
Dobrý den, teda jsem v šoku. Já jsem po operaci třetí den. Ve středu ráno jsem nastoipila, ve čtvrtek ráno mě propustili a od té doby doma trpíma brečím při každé stolici. Skoro nejím, jak se bojím a i tak mě to stále nutí. Sakra, proč jsem si tohle nepřečetla před tím, než jsem tam šla. Zítra se žení nejlepší kamarád mého muže a jedeme tam 100 km. No jak tohle všechno já dám, to teda fakt nevím
Ahoj, tak svatbu teda v tomhle stavu nezávidím.
Strašně mi pomohla lactulosa, je to přírodní projímadlo a změkčí to stolici, takže to není až tak bolestivé. Akorát teda to na tebe příjde tak hodinu až dvě po požití, kdybych nebyla doma, tak nedoběhnu na záchod, pozor na to. Hodně se mi osvědčily koupele v řepíku, jsem skoro tři týdny po operaci a už je to super, hlavně sprchovat a sprchovat. Ať jsi brzo sedneš ![]()
Ahojky,
tak já mám za sebou Longovu metodu. V pondělí mě vzali, v úterý mě propustili domů. První den doma tragický, ale upravili jsme množství analgetik a dá se to. Samozřejmě stolice nic moc zážitek, ale akutní výhřez, který jsem měla před třemi měsíci byl výrazně horší. Jako doplněk léčby mám Diohes na podporu cév a Lactulosu na změkčení stolice. Jsem sama zvědavá kdy začnu být „funkční“. Zatím ležím a flákám se.