Barvení vlasů hennou a těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1829
2.6.14 10:22

@Fjodorka a jeste bych mela jeden dotaz, vcera jsem zkousela tu z dm ale chytla mi jen hodne malinko jen ty vlasy natonovala jinak nic, myslis ze kdybych treba zitra na to zkusila tu khádí že by mi na to chytla? jako jestli to nemůže nějak ovlivnit ta z dm co už na vlasech mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.6.14 12:01

@tvetinka Ta z DM je nekvalitní, počkala bych pár umytí vlasů, ale nemělo by to mít žádný vliv.
A pokud chceš, aby ti henna dobře chytla, neměla bys používat šampony se silikony, to může mít velký vliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.6.14 12:14

@tvetinka Určitě ano ;) Pročti si diskuze a články o henně na dlouhevlasy.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.10.22 17:45

Henna mi chytá stejně i v těhotenství

@tvetinka mně chytá ta Henna stejně jako předtím. Odstíny střídám hnědou a černou a jsou super, i ta mahagonová byla dřív fajn. Henna neničí vlasy a je skvělá, že se postupně vymývá- nedělá žádné odrosty(možná nějaká napůl chemická co se prodává v klasických drogerkách). Určitě doporučuju si koupit tu přírodní. Kupuju třeba v Bioo je asi za 200 a na vlasy po ramena vydrží aspoň mně tak na 3×. Fakt důležité se mýt šamponem bez silikonů(za mě od Alverde) jinak to chytá špatně. Barvím se tak 1× za 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
11.10.22 19:16
@Leniiik9 píše:
@tvetinka mně chytá ta Henna stejně jako předtím. Odstíny střídám hnědou a černou a jsou super, i ta mahagonová byla dřív fajn. Henna neničí vlasy a je skvělá, že se postupně vymývá- nedělá žádné odrosty(možná nějaká napůl chemická co se prodává v klasických drogerkách). Určitě doporučuju si koupit tu přírodní. Kupuju třeba v Bioo je asi za 200 a na vlasy po ramena vydrží aspoň mně tak na 3×. Fakt důležité se mýt šamponem bez silikonů(za mě od Alverde) jinak to chytá špatně. Barvím se tak 1× za 3 týdny.

Nepoužíváš pravou Hennu. Ta totiž vždy musí z vlasů odrůst, nevymývá se.

Posiluje vlasy, to je její velká přednost.
Pravou Hennu koupíš například ve zdravé výživě, bio kosmetice. V klasických drogerií bývají nekvalitní Henny, které s tou pravou mají společný pouze název.

• Citovat
  • Upravit
2
11.10.22 21:03
@jezzz píše:
Nepoužíváš pravou Hennu. Ta totiž vždy musí z vlasů odrůst, nevymývá se.Posiluje vlasy, to je její velká přednost.
Pravou Hennu koupíš například ve zdravé výživě, bio kosmetice. V klasických drogerií bývají nekvalitní Henny, které s tou pravou mají společný pouze název.
@jezzz píše:
Nepoužíváš pravou Hennu. Ta totiž vždy musí z vlasů odrůst, nevymývá se.Posiluje vlasy, to je její velká přednost.
Pravou Hennu koupíš například ve zdravé výživě, bio kosmetice. V klasických drogerií bývají nekvalitní Henny, které s tou pravou mají společný pouze název.

Používám 100 % přírodní z Bio kosmetiky jak jsem psala. Já mám teda opačnou zkušenost, že se mi dělali odrosty u té henny třeba z DM.(tak jak se dělají u chemických barev)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
12.10.22 07:03
@Leniiik9 píše:
Používám 100 % přírodní z Bio kosmetiky jak jsem psala. Já mám teda opačnou zkušenost, že se mi dělali odrosty u té henny třeba z DM.(tak jak se dělají u chemických barev)

Můžeš mít přeliv, dělal ho myslím Henne Color. Částečně odrůstá, hlavně se vymyje.

To, že je z Bio kosmetiky neznamená, že se jedná o pravou Hennu. Budeš mít nějaký mix.
Hlavní je, že ti to vyhovuje. :kytka:

Já jsem jen chtěla podotknout, že pravá Henna skutečně odrůstá, drží na vlasech mnohem více než chemická. Což muže být pro někoho nevýhoda a je dobré to vzít v potaz.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml