Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Každá henna bohužel smrdí. Vyzkoušela jsem jich hodně. Ne kvůli tomu smárdku, ale kvůli odstínům a hlavně, některé mi opravdu nevyhovovaly, rychleji se vymývaly nebo mi vysoušely vlasy. Voono jsem taky zkusila, ale za mě lepší Khadí. Jen teda smrdí stejně.
@Šerri hennu nee tu úplně nedostaneš z vlasů jen pokud je necháš odrůst nebo si chceš nechat jen 1 barvu na cely život. Pokud to chceš jen pro regenarici kup si bezbarvou hennu ![]()
Ahojky, nevíte, za jak dlouho tahle vůně z vlasů vyprchá? hrozně mě dráždí, ale ráda bych konečně přešla na hnědou ![]()
@Beata917 Já si barvila vlasy před 2 týdny a už z nich hennu necítím, to je cca 5-6 umytí.
Mela jsem voono dark brown dve hodiny tak jak ma byt zaliala som to 50° C vodou jednoznacne nekryje sediny vubec. Ten smrad nejde vymyt ani tri tydny z vlasu a barva chytila tak zelene a nekteri prameny do oranzova…vubec nejhorsi barva jakou si muze nekdo koupit strasny shit nikdy vic
Zeleně chytají vlasy, když zaleješ moc studenou vodou, nebo když použiješ chemické přípravky (barva, melír, peroxid…). Na šediny co vím a tato značka to přímo uvádí, musíš použít nejdřív zrzavou (myslim, že cooper). Je to dvoufázové barvení. Hodně i záleží na jaké vlasy se henna dává. Vše mají moc hezky popsané na stránkách (blog). Já každopádně hennu opouštím, nesedí mi.
Někdy prostě nepomůže ani svěcená voda
blog jsem pročetla několikrát, několikrát jsem se radila přímo po telefonu nebo mailu s voono.
Výsledek: prostě záleží jaké máte vlasy.
Až teď zpětně vidím, kolik jsem si mohla ušetřit trápení kdybych se na celou hennu vykašlala… ![]()
S hennou od Voono jsem se barvila před 4 dny a zatím nejsem vůbec spokojená, už půl roku jsi vlasy barvím na červeno klasickou barvou a ke konci se my hlava spálila, našla jsem Voono a po nějakém zvážení jsem objednala barvu Wine red, byla to velká chyba, vůbec nebudu komentovat ten strašný zápach, pohybuju se kolem kravínu a tohle to 100% přebíjí, postupovala jsem podle návodu, henna po zalití skoro vařicí vodou, při nandání na hlavu, strašně rychle tuhne a drmolí se, jak si můžete představit, kousky henny na zemi umyvadle a moc hezky to dolů nejde, vymývaní take moc hezky nejde a ještě k tomu my to stále po 3 umytí barví ruce, co mě ale zaráží je že i po 4 dnech jsem šla spát se suchou hlavou my začal smrdět polštář i když jsem na něm spala poprvé, i po druhém umytí my stále strašně smrdí hlava, odstíny také vůbec nesedí, z červené se stala oranžová a vlasy nejsou vůbec barevné, upřímně mě to za tu cenu mrzí, balíček realně obsahoval pouze balíček s hennou a ani žádné rukavice ( i když říkají že je máme používat) a na hlavu jsem si musela narvat nákupní pytlík aby henna nebyla úplně všude, po druhé už nekupuju