Henna na vlasy Voono

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.3.19 23:06

Každá henna bohužel smrdí. Vyzkoušela jsem jich hodně. Ne kvůli tomu smárdku, ale kvůli odstínům a hlavně, některé mi opravdu nevyhovovaly, rychleji se vymývaly nebo mi vysoušely vlasy. Voono jsem taky zkusila, ale za mě lepší Khadí. Jen teda smrdí stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.19 21:51

@Šerri hennu nee tu úplně nedostaneš z vlasů jen pokud je necháš odrůst nebo si chceš nechat jen 1 barvu na cely život. Pokud to chceš jen pro regenarici kup si bezbarvou hennu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.3.19 21:57

Ahojky, nevíte, za jak dlouho tahle vůně z vlasů vyprchá? hrozně mě dráždí, ale ráda bych konečně přešla na hnědou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
19.3.19 22:26

@Beata917 Já si barvila vlasy před 2 týdny a už z nich hennu necítím, to je cca 5-6 umytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.9.19 18:08

Nekryje sediny

Mela jsem voono dark brown dve hodiny tak jak ma byt zaliala som to 50° C vodou jednoznacne nekryje sediny vubec. Ten smrad nejde vymyt ani tri tydny z vlasu a barva chytila tak zelene a nekteri prameny do oranzova…vubec nejhorsi barva jakou si muze nekdo koupit strasny shit nikdy vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Deny66
30.9.19 22:28

VOONO

Zeleně chytají vlasy, když zaleješ moc studenou vodou, nebo když použiješ chemické přípravky (barva, melír, peroxid…). Na šediny co vím a tato značka to přímo uvádí, musíš použít nejdřív zrzavou (myslim, že cooper). Je to dvoufázové barvení. Hodně i záleží na jaké vlasy se henna dává. Vše mají moc hezky popsané na stránkách (blog). Já každopádně hennu opouštím, nesedí mi.

• Citovat
  • Upravit
Deny66
27.11.19 15:51

Henna voono

Někdy prostě nepomůže ani svěcená voda :D blog jsem pročetla několikrát, několikrát jsem se radila přímo po telefonu nebo mailu s voono.
Výsledek: prostě záleží jaké máte vlasy.
Až teď zpětně vidím, kolik jsem si mohla ušetřit trápení kdybych se na celou hennu vykašlala… :palec:

• Citovat
  • Upravit
1
21.10.24 20:48

S hennou od Voono jsem se barvila před 4 dny a zatím nejsem vůbec spokojená, už půl roku jsi vlasy barvím na červeno klasickou barvou a ke konci se my hlava spálila, našla jsem Voono a po nějakém zvážení jsem objednala barvu Wine red, byla to velká chyba, vůbec nebudu komentovat ten strašný zápach, pohybuju se kolem kravínu a tohle to 100% přebíjí, postupovala jsem podle návodu, henna po zalití skoro vařicí vodou, při nandání na hlavu, strašně rychle tuhne a drmolí se, jak si můžete představit, kousky henny na zemi umyvadle a moc hezky to dolů nejde, vymývaní take moc hezky nejde a ještě k tomu my to stále po 3 umytí barví ruce, co mě ale zaráží je že i po 4 dnech jsem šla spát se suchou hlavou my začal smrdět polštář i když jsem na něm spala poprvé, i po druhém umytí my stále strašně smrdí hlava, odstíny také vůbec nesedí, z červené se stala oranžová a vlasy nejsou vůbec barevné, upřímně mě to za tu cenu mrzí, balíček realně obsahoval pouze balíček s hennou a ani žádné rukavice ( i když říkají že je máme používat) a na hlavu jsem si musela narvat nákupní pytlík aby henna nebyla úplně všude, po druhé už nekupuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí