Hepatitida C

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.1.12 11:24
Anonymní píše:
Bublana píše:
No, to se nedivím, stačí, aby se řízla a už je riziko … :(
A ona se léčit nebude, nevěří doktorům, prý by jí v nemocnici zabili. Ona má schizofrenii, takže ani ven nevychází. Je možný, že jí nakazili v těch Bohnicích.

No, tak to je blbý :,( . Jestli bere léky na sch. a do toho hep., tak to mají játra teda pěknej záhul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.12 11:32
Bublana píše:
Anonymní píše:
Bublana píše:
A ona se léčit nebude, nevěří doktorům, prý by jí v nemocnici zabili. Ona má schizofrenii, takže ani ven nevychází. Je možný, že jí nakazili v těch Bohnicích.
No, tak to je blbý :,( . Jestli bere léky na sch. a do toho hep., tak to mají játra teda pěknej záhul.

Bere na to léky a ještě si dá i nějaké pivo :roll:

• Citovat
  • Upravit
3.1.12 11:35
Anonymní píše:
Bublana píše:
Anonymní píše:
Bublana píše:
No, tak to je blbý :,( . Jestli bere léky na sch. a do toho hep., tak to mají játra teda pěknej záhul.

Ach jo, ale komu není rady, tomu není pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.12 11:37
Bublana píše:
Anonymní píše:
Bublana píše:
Anonymní píše:
Bublana píše:
Ach jo, ale komu není rady, tomu není pomoci.

Vzhledem k tý svý nemoci už rezignovala na život a furt říká, že jí stejně zabijí, tak je jí to jedno :roll:

• Citovat
  • Upravit
48576
3.1.12 14:06

Zakladatelko přečti si mé děníčky z dámy luza
V těhotenství byli zjištěny zvíšené jaterní testy.Muj dr mě teda poslal na infekční proto že se musí hepatitidy vyloučit v těhotenství než se začne řešit jaterní stav.Najednou volali že mám dorazit že mám hraniční hepatitidu C.Neměla sem se kde nakazit jako chřipku to nechytneš což určitě víš.začal kolotoč kdy mě nejdříve nutili na potrat a začít z léčbou,strašili mě že umřu.Pak se zjistilo že když sem to v prvním těhu neměla musela sem být nakažena krevní konzervou kterou jsem dostala při porodu.dohledat konzervu se nepodařilo proto že ani záznam v nemocnici která se zrušila o ní nebyla ani zmínka i když sem jí na milion procent dostala.
zda mám hepatitidu chronickou bylo zatim jediné co se dalo vyloučit.Čeká mě biopsie jater,pak tkzv roční jaterní chemoterapie.Pokud máš podezření at už že si mohla být nakažena nebo si se od někoho mohla nakazit musíš si sama dojít na infekční a zaplatit si testy.držim palce a tohle bych nepřála ani největšímu nepříteli.už jen to jak na mě každej u dr kouká,že spadám mezi fetáky,že občas potkáš podobného inteligenta jako tady + ty rizika co hrozí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.1.12 14:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
3.1.12 14:19

Hepatitida C mě už z principu taky zajímá. Už jenom proto, že jsem dárce krve. No a při odběru se používají jednorázové soupravy. Pokud se ještě nevyrábějí v Číně, tak se asi v nejbližších letech začnou… Každý chce tlačit výrobní náklady dolů. A jak je to v Číně s dodržováním standardů, to víme. Takže je dobré být informovaný a počítat i s touto možností. Každopádně díky za toto diskusní téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.1.12 14:19
Anonymní píše:
Moje tchýně má taky žloutenku typu C, tak jsem se tenkrát ptala doktora, jestli to můžu od ní chytit. Řekl mi, že bychom museli spolu fetovat, jinak prý ne.

v tom případě zněn doktora.takové doktory fakt vrátit do lavic :potlesk:
Kartáček,žiletky,nužky na nehty i používáním těhle věcí tě muže tchýně nakazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.12 14:21
Kamča.dalmatinka píše:
Anonymní píše:
Moje tchýně má taky žloutenku typu C, tak jsem se tenkrát ptala doktora, jestli to můžu od ní chytit. Řekl mi, že bychom museli spolu fetovat, jinak prý ne.
v tom případě zněn doktora.takové doktory fakt vrátit do lavic :potlesk:
Kartáček,žiletky,nužky na nehty i používáním těhle věcí tě muže tchýně nakazit

Člověk se bojí, aby nenakazil dítě i sebe a on si z toho dělá srandu :cert: :roll:

• Citovat
  • Upravit
48576
3.1.12 14:22
Jura007 píše:
Hepatitida C mě už z principu taky zajímá. Už jenom proto, že jsem dárce krve. No a při odběru se používají jednorázové soupravy. Pokud se ještě nevyrábějí v Číně, tak se asi v nejbližších letech začnou… Každý chce tlačit výrobní náklady dolů. A jak je to v Číně s dodržováním standardů, to víme. Takže je dobré být informovaný a počítat i s touto možností. Každopádně díky za toto diskusní téma.

juro právě dárci krve prý ani na céčko nejsou pečlivě testovány a proto je nákaza od dárcu až 40%,zbytek přenos sexem a mezi narkomany.Takže ty jako dárce se moc bát nemuís jako příjemci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
3.1.12 14:24

Kamčo díky - tak nějak je i moje představa… Proto těch informací není nikdy dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
3.1.12 14:24

já se k tomu ještě jednou vrátím, mě zaráží že se v těhu testuje syfilis, Hiv a žloutena jen B, proč se teda netestuje rovnou i to Céčko? To mi hlava nebere, přitom co jsem si o tom přečetla je určitě větší šance že jsem céčkař než že mám syfilis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
3.1.12 14:29

No já bych řekl, že naše zdravotnictví šetří kde může. I kde by nemělo; ale je to jen můj subjektivní dojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
3.1.12 14:34

Tak jsem si na Wikipedii pročetl heslo „hepatitida typu C“. Velmi užitečné, doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.12 15:10
Jura007 píše:
No já bych řekl, že naše zdravotnictví šetří kde může. I kde by nemělo; ale je to jen můj subjektivní dojem.

Tak s tím souhlasím :palec: Ted zrušili přece to očkování pro novorozence proti TBC :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex