Herna s kavárnou Praha 9

Mamaklub
7.7.13 09:06

Herna s kavarnou Praha 9

Maminky prosím o rady. Sice jsem nějakou tu diskusi četla, ale chtěla bych to oživit dnešním potřebam :)
Na Praze 9(přesněji u metra Střížkov) budeme otvírat novou hernu s koutkem pro děti o rozmeru cca 100m2,bude tam kavárnička s občerstvením(kava, čerstvý čaj, ovocné štávy, tousty, dětské pokrmy apod-bez teplé kuchyne-uvažujem o donášce z nedaleké restaurace) Jen jestli by byl zájem.
Jsem sice máma dvou dětí, ale ráda bych znala názor vás. Co by jste uvítali v koutku?
Bude zde kojící prostor, wc děti a dospělí zvlášt, občerstvení, posezení hned u koutku aby byli děti na očích přitom na ne po celou dobu bude dohlizet hlídací teta, zadni cast bude vyuzita pro krouzky(pokud vas napada ceho je malo nebo je predrazene sem s tim :) )vstup budou platit pouze deti od 1roku, hernicka pro mensi deti bude odelena od vetsich deti, bude zde relaxacni koutek pro deti, pc k dispozici pro rodice, moznost vyuzití hlídání deticek…Pak co by jste uvitali :?:
Radi bychom aby to bylo opravdu misto odpocinku kde se bude kazda maminka ci tatinek a samozrejme ditko vracet a tesit se :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
napresdrzku
7.7.13 11:15

No upřímně mi na hernu přijde 100m2 dost málo, když mohu srovnat např. s Koalou nebo Brum Bambulí. Ale to je na vás, jen abyste se pak nedivili, že tam nechodí moc rodičů s dětmi :)

• Citovat
  • Upravit
101759
7.7.13 12:23

@napresdrzku Tak já jsem to pochopila, že je to spíš kavárna s hracím koutkem a těch 100m má ten koutek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamaklub
7.7.13 12:25
@napresdrzku píše:
No upřímně mi na hernu přijde 100m2 dost málo, když mohu srovnat např. s Koalou nebo Brum Bambulí. Ale to je na vás, jen abyste se pak nedivili, že tam nechodí moc rodičů s dětmi :)

Tak snad se divit nebudem :) Ale tohle nemá být reklama. A bude to teda uplně jiný styl a rozhodně jiná cenová relace než Vámi zminované herny ;)
Ale dekuji za názor.
Jinak 100m2 je jen herna+posezení, wc atd. Malé to tam opravdu není.

• Citovat
  • Upravit
Mamaklub
7.7.13 12:30
@j.a.n.i1 píše:
@napresdrzku Tak já jsem to pochopila, že je to spíš kavárna s hracím koutkem a těch 100m má ten koutek…

Spíš posezení pro rodiče, ta herna nebude klasicka jako zminoval napresdrzku. Zde bude hodne zamereno na mladsi deti, jelikoz jsem sama maminka dvou dětí a v téhle lokalite opravdu nic takoveho neni. Nasim cilem je aby se zde citili rodice i deti prijemne, chceme nabidnou osobni pristup, jelikoz ten v zadne herne clovek nedostane. Aby to bylo misto odpocinku, neco jineho nez byt doma kdyz je osklivo apod. Možná se spatne vyjadruji a predem se omlouvam. Ale tohle je mysleno v dobre vuli, vetsinu mam promyslenou, poktrebovala jsem jen nejakou mini radu co by ktera maminka uvitala :kytka:

• Citovat
  • Upravit
101759
7.7.13 12:41

Těžko říct, já bych třeba uvítala jídlo, protože když už někam jdu, tak se chci i najíst, ale zas chápu, že je to kvůli hygienickým předpisům… Plus mě osobně přijde zbytečný ten kojící koutek, to je mnohdy jediný čas kdy může člověk v klidu mluvit, tak ho ne strávím někde bokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
7.7.13 12:44

Až to otevřeš, tak se to pak doladí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamaklub
7.7.13 12:57

No co jsem pročítala tak je o koutek na kojeni zajem. Ale bude to proste jen sedaci vak apod. oddeleny jen nejakym okrasnym asi z praktickych duvodu i kvuli detem tak umelym kvetinacem apod. Nektere maminky proste radeji takhle. Jidlo prave chci mit domluvenou restauraci co je hned vedle a vim ze prave v jinem meste to maji takhle vymyslene. Presne abych mohla mit teplou kuchyni tak jsou pak silene naroky na hygienu atd. Takze budou jen tousty apod co bude moznost prichystat. S tim ze donaska toho jidla :think:

• Citovat
  • Upravit
2242
7.7.13 13:24

Tousty stačí :-) a kde přesně ta herna bude a kdy chystáš otevření? Jinak kojící koutek i taky přijde zbytečný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamaklub
7.7.13 13:39
@Lucili píše:
Tousty stačí :-) a kde přesně ta herna bude a kdy chystáš otevření? Jinak kojící koutek i taky přijde zbytečný :-)

Na Teplicke, kousek od metra Střížkov, ted tam probiha rekonstrukce :)
Otevreni nejpozdeji zacatek rijna, ale chtela bych uz v září koncem dřív asi nestihnem :think: A děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
2242
7.7.13 13:46

@Mamaklub už se těším, určitě se přijdu podívat :-) a hlavně mít nealko pivo, kafe bez kofeinu a jsou i nealko vínka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamaklub
7.7.13 14:00
@Lucili píše:
@Mamaklub už se těším, určitě se přijdu podívat :-) a hlavně mít nealko pivo, kafe bez kofeinu a jsou i nealko vínka

Super tip 8) Děkuji. Během srpna bude konkretnejsi info ohledne otviracky :pankac:
Budeme se těšit :kytka:

• Citovat
  • Upravit
kvidonos
23.9.13 10:10

@mamaklub ako to vyzera s tou otvarackou? mame 7mesacne mimi a byvame v Letnanech..urcite by sme cez zimu vyuzili hernu :) tak ak mate uz web, prosim o info..dakujem

• Citovat
  • Upravit
Trhanec
23.10.13 21:37

Ahoj, taky bych zašla, jsou nějaké novinky ohledně otevření?

• Citovat
  • Upravit
5548
15.11.13 20:09
@Mamaklub píše:
Maminky prosím o rady. Sice jsem nějakou tu diskusi četla, ale chtěla bych to oživit dnešním potřebam :)
Na Praze 9(přesněji u metra Střížkov) budeme otvírat novou hernu s koutkem pro děti o rozmeru cca 100m2,bude tam kavárnička s občerstvením(kava, čerstvý čaj, ovocné štávy, tousty, dětské pokrmy apod-bez teplé kuchyne-uvažujem o donášce z nedaleké restaurace) Jen jestli by byl zájem.
Jsem sice máma dvou dětí, ale ráda bych znala názor vás. Co by jste uvítali v koutku?
Bude zde kojící prostor, wc děti a dospělí zvlášt, občerstvení, posezení hned u koutku aby byli děti na očích přitom na ne po celou dobu bude dohlizet hlídací teta, zadni cast bude vyuzita pro krouzky(pokud vas napada ceho je malo nebo je predrazene sem s tim :) )vstup budou platit pouze deti od 1roku, hernicka pro mensi deti bude odelena od vetsich deti, bude zde relaxacni koutek pro deti, pc k dispozici pro rodice, moznost vyuzití hlídání deticek…Pak co by jste uvitali :?:
Radi bychom aby to bylo opravdu misto odpocinku kde se bude kazda maminka ci tatinek a samozrejme ditko vracet a tesit se :pankac:

Máte nějaké webovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital