Heroes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
30.10.08 20:54

Ahojte, ja sledujem Heroes, a okrem toho ešte pár iných seriálov:). Priateľ mi hovorí, že som seriálová maniačka:).

Heroes sú perfektní, mám rada sci-fi. Ešte teda stále neverím tomu, že Sylar je brat Petra a Natana, no a ten ich otec ma tiež dostal, už sa neviem dočkať, ako to všetko skončí:). Ináč moja najobľúbenejsia postava je Peter, on sa my zdá furt taký stratený či čo:) a ešte k tomu je strašný sympaťák.

Inak ďalší seriál, čo je úplne bomba, je How I Met your Mother. Ten dokonca pozerá aj moj priateľ, čo už je teda výkon. To sme už na štvrtej sérii a musím povedať že tá kvalita zatiaľ neopadá.

Ďalej sledujem Desperate Housewives, Dextera, The Big Bang Theory a Gossip girl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
5.11.08 22:15

Ahoj,
jste mě docela navnadily, na Heroes. Já vůbec ráda sleduji aktuální USA seriály, ale mám toho nějak hodně. Heroes jsme skoukli jen první sérii a moc se nám líbila, druhou tu mám připravenou už pár měsíců a nějak nestíháme. Brácha už jede tu aktuální třetí a říkal, že je to výborný, tak se asi připojím…
Jen pro zajímavost připojím co u mě teď vede, třeba tu bude podobný nadšenec :wink: :D

Každý týden musím zkouknout aktuální díl Greys Anatomy, to miluju.
Pak jsou to Brothers & Sisters, výbornej a vtipnej rodinnej seriál (6 dospělých dětí a jejich životy), skvěle obsazenej (mimo jiné calista z ally mcbeal či překrásnej rob lowe :wink: :lol: ), sice jsou k němu jen slovenský titulky, ale to mě tedy nijak nevadí.
Dál sledujeme LOST, který mají naštěstí přestávku, jinak docela nestíhačka
Teď nás znovu chytla třetí série Prison Break, naštěstí dávají díl jen 1× za 14 dní :lol:

No a v zásobě tu mám až nebude na co koukat HIMYM, a stahuju Dextra, mám na oba tyhle seriály moc dobrý reference, tak to možná časem taky zkusím, kouká na to někdo?

Ale ty Bratry a sestry fakt doporučuju, tady už to začala vysílat myslím STV1. Akorát naše televize furt nic no… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.11.08 23:45

Tak já jsem právě dost naštvaná kvůli volbám v USA - Heroes mají týden přestávku!!!! A my jsme tak napnutí, popis příštího dílu je hodně šťavnatý. Třetí série je dost maso.

Já u nás sledovala 4400, ale nějak mě to samo pustilo, pak mám večerníčky v kriminálkách. Jenže u toho občas vytuhnu a pak nevím, kdo byl vrah - což mě štve :D

Chirurgy - Grays Anatomy jsem sledovala, jenže je Prima zastavila urostřed série - což mě štve. Nemáš nějaký slušný odkaz na jejich fan web? Pokud možno takové, kde jsou linky pro stažení? I když to bude spíš danajský dar, už tak nestíháme.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
6.11.08 10:37

Danajský dar pro Lesinu :lol:

Všechny seriály stahuju odsud
http://freetvdown.org/…eys-anatomy/

Je tam teď linknutá celá odvysílaná čtvrtá série (ta nevím jestli tu šla vůbec..) a teď co jede pátá. Obecně je hodnocená jako velmi napdprůměrná, já tedy nedočkavě stahuju jen co se to objeví :wink:

BTW na Primě jsem nekoukala a stahovala si v angličtině, nemůžu ten dabing slyšet, úplně jsem alergická na Mahdala. To samý s LOSTem, nemůžu na to v češtině koukat, strašně mi to trhá uši :D
Za jedinečnej dabing považuju snad jen Gilmorova děvčata, ale tam zas někdy překladatelům unikají vtipy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
6.11.08 10:42

A nedá mi to nedat vám link na Brothers&Sisters - 1 díl na youtube

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
7.1.09 19:37

Tak Lesino hlásím, že do skouknutí druhé season Heroes zbývá jeden díl. A jak všichni říkali, že druhá série je špatná, tak se nám docela líbí, dáváme tak dva-tři díly každý večer a chodíme spát po půlnoci. To ranní vstávání je hrůza, ale přesto to večer zase uděláme :wink:

Takže stahuju třetí sérii a jsem na to moc zvědavá, protože jesltiže je tak výborná tak asi ani nepůjdeme spát.

A odpoledne když děti spí tak těžce jedu v Desperate Housewives. Navázala jsem na díly co skončili na primě, jestli jste to sledovaly a taky mě to chytlo. Tím jak se děj posunul o pět let dopředu, má to úplně jiný náboj a šťávu :wink: :D A jsem hodně překvapená jak dabing může úplně změnit vyznění určité postavy. Jsem vždycky měla Susan za takovou trošku pipku, a ona taková vůbec není. Ten náš dabing to z ní prostě dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
16.3.09 23:39
zuz píše:
Danajský dar pro Lesinu :lol:

Je tam teď linknutá celá odvysílaná čtvrtá série (ta nevím jestli tu šla vůbec..) a teď co jede pátá. Obecně je hodnocená jako velmi napdprůměrná, já tedy nedočkavě stahuju jen co se to objeví :wink:

BTW na Primě jsem nekoukala a stahovala si v angličtině, nemůžu ten dabing slyšet, úplně jsem alergická na Mahdala. To samý s LOSTem, nemůžu na to v češtině koukat, strašně mi to trhá uši :D
Za jedinečnej dabing považuju snad jen Gilmorova děvčata, ale tam zas někdy překladatelům unikají vtipy…

Tak jsem si chtěla něcostáhnout a hurááá, odkaz nefunguje :D Nemáš jiný? :pocitac: :pocitac: :pocitac:

L. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
5.5.09 12:46
Lesina píše:
zuz píše:
Danajský dar pro Lesinu :lol:

Tak jsem si chtěla něcostáhnout a hurááá, odkaz nefunguje :D Nemáš jiný? :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Reaguju trošku se zpožděním, mám fungující link na seriály, tamto bohužel už neplatí. Ovšem tady http://www.seriesgringas.us/ se dají stáhnout seriály už v jednom souboru rovnou a ne na 4× jako přes rapidshare. Tady přímo odkaz na Chirurgy http://www.seriesgringas.us/…7s%20Anatomy
Poslední díly jsou super, zase docela velká kvalita a furt u toho brečím :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.5.09 13:52
zuz píše:
Lesina píše:
zuz píše:
Danajský dar pro Lesinu :lol:

Reaguju trošku se zpožděním, mám fungující link na seriály, tamto bohužel už neplatí. Ovšem tady http://www.seriesgringas.us/ se dají stáhnout seriály už v jednom souboru rovnou a ne na 4× jako přes rapidshare. Tady přímo odkaz na Chirurgy http://www.seriesgringas.us/…7s%20Anatomy
Poslední díly jsou super, zase docela velká kvalita a furt u toho brečím :wink: :lol:

Jojojoj, oni tam mají i Médium!!! Jdu hledat titulky :o Co mi to děláš, už tak nemám čas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
6.5.09 20:44

:lol: :lol: Myslím, že je tam vše co snad v současné době v USA běží :wink: Naštěstí nevím co je Medium, už takhle jedu v:

Greys Anatomy
Desperate Housewives
Lost
Prison Break
Brothers & Sisters

Na doporučení jsem si stáhla Dextra, neznáte někdo, nevím zda stojí za to pouštět se do toho a chci zkusit druhou řadu Tudorovců, ale nejdřív mrknu jestli jsou k tomu české titule. Poslední řadu Heroes jsem zatím vypustila a údajně ani není o co stát…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
6.5.09 22:59

Zuz Dextra jsme zkoukli a líbil se nám, docela psycho :) Co HIMYM, koukalas? To mě bavilo dost. No a pak Darma a Greg a Californication (ale ten je fakt jen o TOM jednom :) ) A výbornej byl Scrubs a Big Bang theory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.5.09 23:33

Holky, koukáte v originále bez titulků? Já pochytávám tak polovinu, s hrůzou zjišťuju, jak moc jsem ze své (i tak bídné) angličtiny zapomněla.

Potřebovala bych tak na rok vyjet jako au-pairka :D

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
8.5.09 00:00

Lesi ne, koukám s titulkama, bych jinak rozuměla každé dvacáte slovo :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
8.5.09 14:07

Jé tak to já taky jenom s titulkama, mimochodem dnes je 100 díl Greys Anatomy a snad neprozradím moc, že se schyluje k svatbě, těším se. Jdu stahovat. :lol:

Zuzaa jé koukám, že jsi taky trochu seriálový maniak! Potěšila jsi mě :lol: :lol:

HIMYM mám stažené dvě série, ale hned v pilotu mám nějakou chybu, přeskakuje to a pak už mi ujíždějí titulky, tak jsem to vzdala. Ale čeká to v záloze, každý říká jaká je to suprová konverzačka.

Dextra jsem dala první dva díly a docela se mi to líbilo, je to zase takové jiné, tak po večer až bude manžel pracovat, tak to projedu.

Jinak já doporučuju opět a znova Brothers & Sisters, Rob Lowe je prostě k sežrání a vůbec celá ta familie a jejich zápletky, vzájemné telefonáty a šeptanda jsou úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
8.5.09 14:08

Jo a Californaction jsem viděla asi jeden díl, vím že to běželo (běží?) na HBO, ale už takhle toho mám na koukání dost. Leda o prázdninách, až bude seriálová přestávka tak možná dojedu nějaký nový :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí