Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
je tu nějaká pravidelně sledující divačka? Nějak mi některé díly unikly, poradíte? Jak to dopadlo u Gabriel, když ještě byla s Carlosem - měli náhradní matku pro mimi a já už pak viděla díly, jak byli rozvedení a mimčo žádné
![]()
No Manžel Gabriel to začal s náhradní matkou táhnout - proto ho vyhodila a jí si nechala doma, že bude mít to dítě sama. No a když začala rodit, dítko nebylo bílé. Nebo mexické. Myslím teda.
Taky je to můj oblíbený seriál. Ale u nás se zas spousta dílů - konců dílů neviděla, protože mi to přepínali na dr. Hause:-)
takze meli nahradni matku,ta souhlasila s predanim ditete jenze kdyz se dite narodilo a Gabi s Carlosem malou Lili dostali tak se pak prihlasil otec ditete a spolu s matkou si dite vzali.Pak meli nahradni matku cinanku ktera u nich pracovala jenze ji omylem dali vajicko cernosky takze se nakonec narodilo cerne dite a to jim vzali a kdyz se zajimali co se stalo s vajickem Gabi tak jim bylo receno ze se neujalo.
Klidne se ptej kdyz ti neco utece,ja mam vsechny dily na dvd a dokonce uz mam i celou ctvrtou serii ![]()
Jééé , no to je skvělý, přesně jak píše Kiera, tyhle díly mi taky utekly! Tak to je dobře, že už to vím, díky
. V PO jsem taky zjistila, co se stalo s tou zrzkou. No mazec seriál!!! A Gabriela to bude mít s tím senátorem ještě hustý! Doufám že nezapomenu koukat, vždycky si vzpomenu na poslední chvíli
… Mějte se ![]()
Taminko to je super… taky mi tyhle díly unikly, díky
chtěla jsem se pak koukat až je budou opakovat, ale neopakovali ![]()
Díky díky, díky! Už sleduju pravidelně, dokonce to chytlo i manžela ![]()
ja si o vsechno stahla z netu,mam to sice v anglictine ale aspon mi kvuli dabingu neuniknou nektere super „hlody“ ![]()
no a ted sedim pravidelne kazde pondeli doma a nahravam si to v cestine na dvd.
Jeste ze jsem rodila kdyz bylo mistrovstvi ve fotbalu…
Nikol-no Gabi to jeste bude mit tezky ale ona dokazae ze vseho vybruslit. ![]()
Zuzi no jo Prima bohuzel nic neopakuje.
Taminko
ještě že ti to vyšlo na to mistrovství
já mám na DVD 3 série Ztracených, celý Dawson´s creek, manželovy Četnické humoresky a nějaké Kouzelné školky
ale Zoufalky jsem bohužel nenahrávala.
Jinak souhlasím, že je to super seriál, prostě fakt nemá chybu…
Ha ha Zuzi no jsem si rikala jak bych to udelala kdybych byla v porodce pres pondeli.No a rikala jsem si ze proste musim porodit v prubehu mistrovstvi protoze sverit to tomu memu tak tam nahrane neni nic.
A jeste jsem nesmela byt v porodce pres patek protoze to zase sleduju Sex ve meste(i kdyz uz jsem to vsechno videla aspon 50×-su do tech dvou serialu maniak
).
Já byla na nadstandartu a taky koukala:-) Je to fakt super seriál.
Ali no tak ja byla taky na nadstandartu takze bych koukala ale kdo by mi to nahral
![]()
no tak ten urcite
![]()
co me ale dost vadi je ze ted to budeou davat ve ctvrtky ale az od 22:20.Ja byla rada ze to bylo vzdy po devate protoze po celem dni s malou jsm tam utahana ze po desate uz byvam v posteli a kdo ma vydrzet do ctvrt na dvanact
![]()
Taninka - no to je mi jasný
. Nebojím se, že by to bylo jinak. Manža mi řikal, ať si dám připomínku, že to nesmíme propásnout
.
A co budou dávat ve čtvrtky?
Snad ne Zoufalky? To je dost pozdě
. Já teda vydržím, ale co pak ty rána, to nevím
![]()
Už jsem si vzpoměla - Bree se jmenuje
- abych nebyla za neznalce
. Celou procházku sjem o tom přemýšlela
.
Dawsonův svět mám taky nahranej, ale jen na kazetě - to byly časy
.
No a Ztraceni? Teď o akorát běží a klepu si na čelo