Zoufalé manželky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4666
25.8.08 19:43

Ahoj Zuzko, tak jsem na to samozřejmě zapoměla, ale teď jsem to prozkoumala a nemám editaci. Je to model DMR - ES15. Koukala jsem na ten tvůj a ty máš nadupanou káru :lol: :wink: . Já mám dunkcí dost, ale tu hodně příjemnou nemám. Ale co, jsem ráda že nahrávám a Showiev jsem se naučila nepoužívat :D . Dneska jsou Zoufalky nebo už ve čtvrtek? Musím kouknout, abych to nepropásla 8O …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
26.8.08 13:38

Nikol no zkrátka vybíral to chlap a musel to mít HNED, jak to přišlo na trh, takže taky pěkná pálka. ALe nestěžuju si. Jen se musím bránit, když mi kecá do kočárku atd…;-) v tom mám zase jasno já :-D
mimochodem koukám Terezka chytla krásný datum, co ;-) bude věčně mladinká ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
26.8.08 13:48

Zuzko - tak mi kecáme do všeho navzájem :lol: . DVD jsem si vybrala já za super cenu, když se likvidoval obchod, tak si myslím že i tak skvělá koupě. A kočár jsme vybírali, aby se líbil oběma, ale to víš, kdyby to bylo s jeho výběrem špatný, tak si pro:,–(ím svou :lol: :wink: .
No a Terka jó, nó :lol: . Nějak nešlo počkat. Narodila se za tři tři odpoledne, tak to nešlo ani tam ani tam :lol:. Aspoň to bude mít zajímavý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.10.08 14:50

Přesunuji do seriálů :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
4.10.08 20:16

Ahoj holky,

prosím vás můžete mi někdo ve stručnosti napsat co bylo v posledním dílu Zoufalých manželek? Blbě jsem si nastavila video :roll:

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
4.10.08 20:30

Bylo to s tématem Halloweenu, ti dva gayové dělali party, všichni na ni šli v maskách, Danielle se převlékla jako za Brie (i když jí Brie zakázala aby tam šla), aby nemusela vysvětlovat pupek, praskla jí voda, doma se jí narodil syn - rodil jí ten doktor, co bydlí vedle), vypadalo to, že ví, jak to je s Brie a Danielle. Carlos se přiznal Gabi, že má na skrytém kontě x milionů, aby nezůstala s tím senátorem (chtěla se s ním rozejít, ale jeho otec jí nabídl šek, když s ním ještě rok zůstane) no a tak se naštvala, protože jí došlo, že ty prachy měl i během rozvodu - senátor jí pak řekl, že nechce být prezidentem, ani guvernérem, jak si to přeje otec, ale že chce jenom JI. Lynette se dozvěděla, že už je vyléčena a Suzanne s Mikem řešili anamnézu kvůli těhotenství, vyšlo najevo že Mikův otec není mrtvý, ale sedí za vraždu, tak za ním byli, on chladnokrevně tvrdil, že nelituje atd.
Končilo to tím, že Eddie donesla senátorovi fotky Carlose a Gabi, protože vyšlo najevo, že Carlos si připlatil, aby jeho účet „neexistoval“, tak to chtěla zkusit přes tohle. Brie nesla miminko Danielle a znovu se jí ptala, jestli si to nerozmyslela a ta si ho pochovala, pobrečela si a druhý den odjížděla pryč.
Ufff…to jsem se zapotila. Snad jsem nic důležitého nevynechala…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.10.08 22:12

8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: . Tý jo, taková vyčerpávající odpověď :lol: :wink: . Taky jsem to neviděla, tak díky moc, ale koukám, že to vůbec neva :lol: . Tak prosím příští díl taky, jo? :wink: :wink: :wink: . Budeme to sledovat přes internet :lol: . V Tv je to dlouhý a taky je to takový super shrnutí. Takhle bych to napsat nedokázala ani kdybych to viděla :lol: .

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
5.10.08 11:06

Takže mimčo teda zůstalo Brie jo?

Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
29.12.13 14:55

Ahoj holky
Prodavaji Zoufale manzelky na DVD? Od prvnich dilu po ty posledni? :D
Klidne s dabingem ;)
Dekuji ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
29.12.13 17:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
29.12.13 20:13

Dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
29.6.19 21:43

Ahoj.
Tak jsem teď zase viděla všechny díly. Miluju je :lol: Nemáte někdo typ na něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.19 21:56

Není to podobné ale “super” 5ti dílny film je chernobil.. je to smutné ale je to ten z filmu co ve vás něco zanechá a je to podle zkutecnosti

• Citovat
  • Upravit
hypno246
29.6.19 21:57
@topkiss píše:
Ahoj.
Tak jsem teď zase viděla všechny díly. Miluju je :lol: Nemáte někdo typ na něco podobného?

Slovensky serial milenky… ted ho asi i budou davat u nas…

• Citovat
  • Upravit
37132
29.6.19 22:02

Sex ve městě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat