Dr. House

4666
3.10.08 11:34

Dr. House

Ahoj holky,

tak když jsem viděla, že se bez problémů řeší seriály :lol: , mám dotaz na Dr. House.

House vyhodil celý svůj tým. Z jakýho důvodu? Bylo to tam a prošvihla jsem to nebo se to neřešilo? Už dlouho mi to vrtá hlavou, tak jsem zvědavá, jak to bylo. Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7366
3.10.08 12:50

House vyhodil Erica Foremana, Allison Cameron a Roberta Chase odešli potom sami.

Foremana vyhodil - tyjo, já už ani nevím proč… Umřela mu nějaká pacientka a asi se s tím nemohl srovnat, už nevím. Kažopádně ho jinde nevzali, protože tam,, co ho vzali udělal něco jak house (sice tím zachránil život, ale bylo to přes zákaz), takže mu nezbylo než se vrátit - kdo zaměstná house, zaměstná i House Light :wink:

Jo, a možná to bylo jinak, já už si to moc nepamatuju.

Každopádně je to můj nejoblíbenější seriál a děsím se toho, až skončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
3.10.08 12:57

Noemi díky :wink: . Já to sleduju, tak vím to ostatní, ale najednou jsem koukala, že tým je nikde, dělá sám a pak si vybírá nový… což je podle mě škoda, ale nějak to pokračovat musí :lol: . Taky se mi to líbí, jen je to pozdě :evil: (jako Zoubalý manželky :evil: ), tak se prostě stane, že u toho usnu. Dííííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
3.10.08 13:03

Mě by teda zajímalo, jak to dopadne s tím jakoby výběrem nového týmu, nebo co to je. Už tam mám své favority (hlavně tu třináctku :-) ) tak uvidíme. Jen je škoda, že to běží tak dlouho večer. Nejlíp by mi to vyhovovalo v poledne, když Mates spí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.10.08 13:27

Re: Dr. House

Nikolaa píše:
Ahoj holky,

tak když jsem viděla, že se bez problémů řeší seriály :lol: , mám dotaz na Dr. House.

House vyhodil celý svůj tým. Z jakýho důvodu? Bylo to tam a prošvihla jsem to nebo se to neřešilo? Už dlouho mi to vrtá hlavou, tak jsem zvědavá, jak to bylo. Díky :wink:

Co by se neřešily - dokonce občas uvažuji, že pro ně zřídím samostatnou katagorii :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.10.08 13:44

Zřiď, ať si tady krásně zaplkáme a zavzlykáme na růžovkama :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.10.08 14:03

Tak jo, i když já spíš vzdychám na myšlenkama zločince :D

Idu na to.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
3.10.08 14:06

Jen jsem chtěla upozornit, že až se to spustí, tak oblast Zoufalých manželek bude asi dost často přetěžovat server :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.10.08 14:10

Myšlenky zločince nejsou špatné, ale mojí momentální slabostí je Kůstka - Sběratelé kostí :D . Tu jakože fakt můžu. No a zoufalky taky a ještě Jste to co jíte - to je tak inspirativní, že z toho dva dny fakt mín ž..u 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.10.08 14:11

Kůstku mám zkouknutou celou už napoprvé :D

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
3.10.08 14:56

jůů bezva nápad se samostatnou kategorií v diskusích :lol:

jinak já House sice moc nemusím, ale zato Zoufalky … díky tomu, že jsou teď tak pozdě večer, se aspoň přiměju jednou za týden vyžehlit, díky tomu mám příjemné spojené s užitečným a mám jistotu, že neusnu u tv při čekání než začnou ;-)
Včera jsem toho měla na žehlení tolik, že jsem prožehlila i Kůstku a taky lituju, že to nejde od 8 třeba místo (prosím nekamenovat) VKV a Růžovky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
3.10.08 14:57
Sati píše:
Myšlenky zločince nejsou špatné, ale mojí momentální slabostí je Kůstka - Sběratelé kostí :D . Tu jakože fakt můžu. No a zoufalky taky a ještě Jste to co jíte - to je tak inspirativní, že z toho dva dny fakt mín ž..u 8O

U mě to působí opačně - vždycky u toho dostanu hlad a jdu se něčím nadlábnout :lol: :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
3.10.08 15:23

Jů, tady se to rozjelo :lol: .

Holky, tak abych řekla pravdu, já sleduju skoro všechno :lol: . I když to jde někdy přes sebe, tak buď jednou tohle a příště tamto, nebo si to přepínám :lol: . A stejn tak jen na tom manža a Terka bude určitě po nás :lol: :lol: :lol: .

Takže Sběratele kostí můžu taky, Růžovku zbožňuju, Pojišťovnu taky a Myšlenky zločince nejsou špatné. I kriminálka je super. Tý jo, skoro to vypadá, jako bych trávila dny u TV :lol: :lol: :lol:

Jo a Zoufalky jsou tu :wink: http://emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
3.10.08 17:49

A můj nejoblíbenější seriál jsou Akta X, znáte někdo????

Taky mám ráda Hause, Ordinaci. Ze starších Nemocnici na kraji města…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
3.10.08 18:00

:lol: na akta x jsem koukala když jsem byla malá, to pro mě byl horor :lol: . Teď mě scifi fakt nebere :lol: .

Nemocnice je hodně oblíbená. Já jsem na detektivky, z českých třeba pitaval, to mě fakt baví :lol: :wink: . A co si myslíte o kriminálce Anděl? Snažili se hoši to maximálně napodobit, tak všechna čest, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí