Dr. House

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
4.10.08 22:44

No s Housem - docela čekám, že se jeho tým zase vrátí v nějaké formě do děje :) Cameronová tam vlastne je, Chase teda moc nee (jsou vlastně spolu?), Formann se vrací určitě…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.10.08 22:50

Zatím se Formann vrací. Ta ředitelka ho přijala, ale on ho nechtěl. Tak kdo má větší slovo :lol: ?

Já bych byla pr, aby se vrátil ten starý tým. Tak nějak jsem si na něj zvykla :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Abi
5.10.08 10:59

Ahojky,

tak se hlásí další nadšenec, kterej v pondělí večer bez večerníčku v podobě Dr. House neusne :lol: :lol: :lol:

K tomu týmu - nedávno jsem četla v TV magazínu, že by měl být komplet nový tým, že tím sice odejde pár fanoušků, ale efektivně je to lepší nebo tak nějak…

Jinak ještě jedna zajímavost, kterou si z toho článku pamatuju je, že Hugh Laurie se hodně účastní i na scénářích a dokonce vybírá hudbu pro jednotlivé epizody.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.10.08 21:03

Dr. House

Hlásím se do klubu postižených dr. Housem :-). Akorát že já už vím, jak to dopadne hi hi :-)), tak mě baví sledovat, jak tipujete apod. :-). Nebojte, neprozradím :-). Je fakt, že původní tým jsem měla hodně ráda, ale nakonec i to vybírání nového je docela zábava ne? Tak přeju pěknou podívanou :-)

• Citovat
  • Upravit
7858
7.10.08 17:15

Ahoj, já na House koukám poměrně často, ale jak jsem se ještě po porodu nevzpamatovala z toho frmolu, tak v tom není ta pravidelnost :wink:
Každopádně jsem si při sledování už několik měsíců lámala hlavu, odkud je mi ten představitel Dr. House povědomý?!? A teprve minulý týden mi to docvaklo!!!! A včera jsem si to ověřila na netu - hrál i jednu z hlavních rolí v seriálu „Černá zmije“, který jsem před lety nadšeně sledovala!! :D Kdyby se tak Černá zmije dala sehnat na DVD :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.11.08 13:18

Tak já taky House zbožňuju, pro mě to ještě tak pozdě není a jsem zas ráda, že to není v poledne :wink:

Momentálně sledujeme i Akta X a Přátele - máme všechny díly, tak jedem pěkně od začátku až do konce. Já pak taky teda tu Ordinaci (můj muž to komentuje slovy „to je drama, to je drama“) :lol:, občas oba Zoufalé manželky, já výjimečně Ulici… Jo a Černou sanitku - ale na tu zapomínám, tak tu většinou na netu…

Nedávno jsme zjistili, že Hugh Laurie (alias Dr. House) hrál i malou roli v Přátelích - je to ten díl, kdy se Ross žení v Londýně a Rachel mu tam letí říct, že ho miluje. Furt jsme na to zírali, z kama že známe toho chlapa :lol:

Mrkněte kdyžtak tady: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.11.08 13:27

Jo a taky hrál ve 101 dalmatinech nějakého Jaspera - zloděje štěňat (to si ho ale nevybavuju, viděla jsem to max. 2×)

http://images.wikia.com/…ghlaurie.jpg

a pak ve všech třech Stuartech Littlech (to jsem ale zas neviděla) :roll:

http://images.allmoviephoto.com/…le_2_015.jpg

Ale bez vousů vypadá fakt divně - s tím strništěm má takový ten drsný sexepíl :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.1.09 22:08

Čauky maminy! :wink:

Tak pořád koukám na House a nevím, co se to semnou dělo neb jsem to prostě zase nepobrala. To jem neviděla jeden jediný díl a už je zase všechno jinak??? :? 8O

Můžete mi prosím vysvětlit, jak to, že tam má zase zpátky svůj tým? Naposledy jsem viděla, jak se Wilson loučí s tou svou přítelkyní, možná ještě díl po tom, který mi vůbec nedával smysl, jsem nějak nevěděla, co je realita a teď už druhý díl koukám na ten jeho starý tým a nevím, kde se tam vzal 8O :( …

Poraďte mi šikulky!!! Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.1.09 22:10
Angua píše:
Jo a taky hrál ve 101 dalmatinech nějakého Jaspera - zloděje štěňat (to si ho ale nevybavuju, viděla jsem to max. 2×)

http://images.wikia.com/…ghlaurie.jpg

a pak ve všech třech Stuartech Littlech (to jsem ale zas neviděla) :roll:

http://images.allmoviephoto.com/…le_2_015.jpg

Ale bez vousů vypadá fakt divně - s tím strništěm má takový ten drsný sexepíl :lol: :lol: :lol:

No teda!!! V těch 101 dalmatinech mi to vůbec nedocvaklo 8O :lol: :lol: :lol: . To je senza - a v tom Stuartovi Littlovi jsem ho poznala, bylo hrozně zajímavý koukat na kladnou roli. Asi bych mu rovnou vynadala, kdybych ho potlkala na ulici, že se chová jako magor :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.1.09 22:10

Opakují třetí řadu :) Tj. vítej v historii ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
12.1.09 22:13

8O :-) :-) :-) no to je vrchol :?

A já jsem si řikala, že jsem viděla tenhle díl, ale jak koukám na ostatní kanály, tak mi to splývá :roll: …

Takže noha v poho se nekoná… no, aspoň vím, že když zaspím, nic se nestane.

Bídáci :-) :lol: :lol: :lol:

A pokračovat to bude nevíš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.1.09 11:44

Jo jo, taky jsem nadávala. První díl 5. série měl v USA premiéru 16. září, tak jsem zvědavá, kdy to dají u nás… :roll: Zatím mám sto chutí to někde stáhnout, když u nás nejsou schopni… Tak jak s Prison Breakem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1821
22.1.09 14:00

5.řada by měla běžet až někdy na podzim!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.1.09 15:28

Fakt? Šmejdi :evil: Tak to asi fakt nastoupí plán B…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
27.1.09 11:33

Mě nebaví čekat, a televizi nevlastníme, takže když odvysílají v pondělí večer v USA, v úterý ráno žhavím počítač a pak jen čekám kdy usne dítě abych to mohla zkouknout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí