Dr. House

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
3.10.08 18:22

Jé, Akta X miluju. No a jinak se snažím i koukat na Gilmorova děvčata, teda pokud mám čas. Jen teď není toho času moc (chodím do školy dálkově), tak je občas prošvihnu :cry: . Tak serálům zdar :lol: . No a Zoufalé manželky už nestíhám vůbec, dali to tak pozdě, to už spím :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.10.08 18:35

Gilmorky jsem taky sledovala, vycházely mi akorát na kojení :) Ale přestaly mě bavit, když se hlavní hrdinky rozhádaly a dcera šla bydlet k prarodičům. Tak vlastně ani nevím, jak se potom vyvíjel děj…

A Akta X, ty jsem sledovala za bezdětna… Blahé to časy :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
3.10.08 19:24
Sati píše:
Myšlenky zločince nejsou špatné, ale mojí momentální slabostí je Kůstka - Sběratelé kostí :D . Tu jakože fakt můžu. No a zoufalky taky a ještě Jste to co jíte - to je tak inspirativní, že z toho dva dny fakt mín ž..u 8O

Jo, čtvrky taky miluju :lol:
Od špekáčů, přes Zoufalky, až po Kůstku.
Akorát drahá polovička tyhle seriály z jistého důvodu nesnáší :twisted: :lol:

V Gillmorkách jsou dobrý hlášky, fakt, že jo :-) , akorát mě nějak pořád míjí, i když je opakujou už nejmíň po stý, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
3.10.08 20:16

Akta X sleduju už od doby co to začaly vysílat u nás. Sledujeme ted všechny díly od začátku, jsem prostě fanda jako blázen- no prostě Mulder a Scully jsou super :D

Jinak na Gylmorky jsem zapoměla, ty mám taky ráda. Taky jsem hodně sledovala Pohotovost a Dempsey a Makepeace.
Sběratelé kostí taky můžu :D Kdybych měla vyjmenovat všechno, tak budu vypadat jako TV závislák :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
3.10.08 20:52

Dr. house miluju. Ten chlap mě děsně baví :). mmch viděli jsme na nějakém vyhlašování cen, herce/chlápka co ho dabuje?? /plně jak kdyby housovi z oka vypadl :D.

Kriminálka anděl je docela fajn .. jako oproti NY a pod. je to slabej čaj, ale na naše poměry … si myslím že dobrý.

Ještě sleduju Ulici )od dob kojení po koupání :D), růžovku, zbytek jak se mi chce či si vzpomenu. VKV jsme nikdá nesledovala …

A ze starších .. akta X určitě.

mmch a pamatujete si někdo na seriál, taky to byl detektivní, myslím rendl a hopkirk (nevím jak se to píše) jak jednoho zabili či co a byl z něj duch a pak pomáhal tomu druhýmu ve vyšetřování??

• Citovat
  • Upravit
9867
3.10.08 21:16
andela píše:
mmch a pamatujete si někdo na seriál, taky to byl detektivní, myslím rendl a hopkirk (nevím jak se to píše) jak jednoho zabili či co a byl z něj duch a pak pomáhal tomu druhýmu ve vyšetřování??

Pamatuju :) A dělám si chutě, bude vycházet na DVD :)

http://www.csfd.cz/…rk-deceased/

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
3.10.08 21:18

Já toho herce co dabuje Hause taky vyděla-no a ta podoba je tam veliká 8O

Rendl a hopkirk-na to si matně taky vzpomínám, měla jsem doma zakázané se dívat , neb to bylo už pozdě, ale já stejně koukala potají kličkovou dírkou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
3.10.08 21:19

Nee, neznám ,ale souhlasím s tebou, že s kriminálkou Anděl se snažili. Na naše poměry… :lol: :lol: :lol: .

jj, Ulice mě taky baví. VKV mám z osobních důvodů zakázané.

(Lesino? Jak to všechno stíháš? Administrátor, odpověď na všechny diskuze a tři děti? Tě někdo klonuje :lol: :lol: :lol: ?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.10.08 21:24

Neklonuje :) Věř nevěř, stihla jsem i jiné věci. teď jsem dokojila Eli, tak tu chvíli sedím a čekám, zda vytuhne (zdá se, že jo). Pak půjdu za chlopkem :) (jsme cvoci, teď se bavíme přes ICQ :roll: )
Chystáme se na ráno udělat buchtu - tu musím teď, jinak by ji moje kobylky sežrali (i s tatínkem, proto to měkké i :D) a na snídani by nebylo :D Zítra jdeme plavat, jedeme hned ráno, tak musíme mít rychlou snídani :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.10.08 21:25

tak nevím se kterým klonem po nocích kecám… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
3.10.08 22:34

Takže takhle to má všechno vypadat, jó? 8O . Hmm a pak kde ti chlapi berou tak příšerný představy jako že přijdou domů z práce, chtějí mít uklizeno a na stole teplou večeři 8O ? :lol: No drzost :lol: . To je totiž tím, že existujete vy, dokonalý ženský, co všechno stíhají a oni si pak strašně přejí mít to doma taky :lol: , ale my, co nic nestíháme s jedním dítětem a je to pro nás normální se nedáme :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Moc moc moc dobrou a prokecanou noc 8O :lol: . No jste hustý :wink: . Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.10.08 23:14
Nikolaa píše:
Takže takhle to má všechno vypadat, jó? 8O . Hmm a pak kde ti chlapi berou tak příšerný představy jako že přijdou domů z práce, chtějí mít uklizeno a na stole teplou večeři 8O ? :lol: No drzost :lol: . To je totiž tím, že existujete vy, dokonalý ženský, co všechno stíhají a oni si pak strašně přejí mít to doma taky :lol: , ale my, co nic nestíháme s jedním dítětem a je to pro nás normální se nedáme :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:Moc moc moc dobrou a prokecanou noc 8O :lol: . No jste hustý :wink: . Pa

No u nás to není :) Teplé večeře většinou nevedu a manžel mít takovéhle představy tak narazí :) Domácí práce jsme si rozdělili a protože na to svoje manžel občas dlabe, nemá blbé pindy ani na ty moje. Ale celkově si vyhovujeme hodně.

U mého ex jsem viděla úžasnou věc, sobotní obědy u nich vařila dcera (jen mi přišlo divné, že kluci nedělali nic), tak jsem už manželovi oznámila, že až Kunhůtky povyrostou, bude s nima jednou týdně vařit on :) Myslím, že to bude prima… Manžel se toho zatím upřímně děsí :D Ale myslím, že to fakt bude šikovný, protože se holky naučí a manžel bude v případě potřeby taky umět. ono až se vrátím do práce, bude to frmol 8O

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.10.08 22:32

Lesino, s tím vařením je to fakt super. Ne jenom praktický, ale i fajn, že je další věc, která se může dělat dohromady. Hned jsem to manžovi nastolila, ale samozřejmě o zbavení se jednoho dne v týdnu vaření teplého jídla jsem pomlčela :lol: :lol: :lol: . Tak u nás musí být hlavně večer to teplý jídlo, páč přes den tomu manža moc nedá. Ale má na výběr. Buď budu vařit večer, až malá usne a bude jíst nejdřív v deset nebo uvaří až přijde a bude to dřív :P . My to tak nějak rozdělený nemáme, ale pomáhá, je to šikula. Jen pak když je hádka, tak pindá a jasně, že to vytáhne :roll: . Ale to je život :lol: . No a vracení do práce? Teď jsem teprv mateřskou začala, ale frmol to bude, no to teda 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
4.10.08 22:37

Jsme od House mimo :D

Manžel i my s holkama máme teplá jídla v poledne, tak mi přijdou teplé večeře zbytečné. Navíc do holek nacpu horkotěžko odpolední ovoce, večeře je pak už jen lehčí, k tomu teplé mlého a alou do hajan :) Občas teda teplé je, takové ty večeřové mňamky :)

No a vaření tatínka s holkama bude fajn, stejně budu někde kolem dělat jiné věci - a stejně jde fakt o to být spolu než o co jiného :)

A podotýkám, že to je v plánu od začátku - taťka by vařil i s klukama :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
4.10.08 22:40

jj, je to fajn :lol:

Tak co je s tím Housem :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: ? Jo dneska je sobota, tak až v pondělí bude o čem kecat :( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí