Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé, Akta X miluju. No a jinak se snažím i koukat na Gilmorova děvčata, teda pokud mám čas. Jen teď není toho času moc (chodím do školy dálkově), tak je občas prošvihnu
. Tak serálům zdar
. No a Zoufalé manželky už nestíhám vůbec, dali to tak pozdě, to už spím
.
Gilmorky jsem taky sledovala, vycházely mi akorát na kojení
Ale přestaly mě bavit, když se hlavní hrdinky rozhádaly a dcera šla bydlet k prarodičům. Tak vlastně ani nevím, jak se potom vyvíjel děj…
A Akta X, ty jsem sledovala za bezdětna… Blahé to časy ![]()
L.
Sati píše:
Myšlenky zločince nejsou špatné, ale mojí momentální slabostí je Kůstka - Sběratelé kostí. Tu jakože fakt můžu. No a zoufalky taky a ještě Jste to co jíte - to je tak inspirativní, že z toho dva dny fakt mín ž..u
Jo, čtvrky taky miluju ![]()
Od špekáčů, přes Zoufalky, až po Kůstku.
Akorát drahá polovička tyhle seriály z jistého důvodu nesnáší
![]()
V Gillmorkách jsou dobrý hlášky, fakt, že jo
, akorát mě nějak pořád míjí, i když je opakujou už nejmíň po stý, ne?
Akta X sleduju už od doby co to začaly vysílat u nás. Sledujeme ted všechny díly od začátku, jsem prostě fanda jako blázen- no prostě Mulder a Scully jsou super ![]()
Jinak na Gylmorky jsem zapoměla, ty mám taky ráda. Taky jsem hodně sledovala Pohotovost a Dempsey a Makepeace.
Sběratelé kostí taky můžu
Kdybych měla vyjmenovat všechno, tak budu vypadat jako TV závislák
![]()
Dr. house miluju. Ten chlap mě děsně baví
. mmch viděli jsme na nějakém vyhlašování cen, herce/chlápka co ho dabuje?? /plně jak kdyby housovi z oka vypadl
.
Kriminálka anděl je docela fajn .. jako oproti NY a pod. je to slabej čaj, ale na naše poměry … si myslím že dobrý.
Ještě sleduju Ulici )od dob kojení po koupání
), růžovku, zbytek jak se mi chce či si vzpomenu. VKV jsme nikdá nesledovala …
A ze starších .. akta X určitě.
mmch a pamatujete si někdo na seriál, taky to byl detektivní, myslím rendl a hopkirk (nevím jak se to píše) jak jednoho zabili či co a byl z něj duch a pak pomáhal tomu druhýmu ve vyšetřování??
andela píše:
mmch a pamatujete si někdo na seriál, taky to byl detektivní, myslím rendl a hopkirk (nevím jak se to píše) jak jednoho zabili či co a byl z něj duch a pak pomáhal tomu druhýmu ve vyšetřování??
Pamatuju
A dělám si chutě, bude vycházet na DVD ![]()
http://www.csfd.cz/…rk-deceased/
L.
Já toho herce co dabuje Hause taky vyděla-no a ta podoba je tam veliká ![]()
Rendl a hopkirk-na to si matně taky vzpomínám, měla jsem doma zakázané se dívat , neb to bylo už pozdě, ale já stejně koukala potají kličkovou dírkou ![]()
Nee, neznám ,ale souhlasím s tebou, že s kriminálkou Anděl se snažili. Na naše poměry…
.
jj, Ulice mě taky baví. VKV mám z osobních důvodů zakázané.
(Lesino? Jak to všechno stíháš? Administrátor, odpověď na všechny diskuze a tři děti? Tě někdo klonuje
?)
Neklonuje
Věř nevěř, stihla jsem i jiné věci. teď jsem dokojila Eli, tak tu chvíli sedím a čekám, zda vytuhne (zdá se, že jo). Pak půjdu za chlopkem
(jsme cvoci, teď se bavíme přes ICQ
)
Chystáme se na ráno udělat buchtu - tu musím teď, jinak by ji moje kobylky sežrali (i s tatínkem, proto to měkké i
) a na snídani by nebylo
Zítra jdeme plavat, jedeme hned ráno, tak musíme mít rychlou snídani ![]()
L.
Takže takhle to má všechno vypadat, jó?
. Hmm a pak kde ti chlapi berou tak příšerný představy jako že přijdou domů z práce, chtějí mít uklizeno a na stole teplou večeři
?
No drzost
. To je totiž tím, že existujete vy, dokonalý ženský, co všechno stíhají a oni si pak strašně přejí mít to doma taky
, ale my, co nic nestíháme s jedním dítětem a je to pro nás normální se nedáme
![]()
Moc moc moc dobrou a prokecanou noc
. No jste hustý
. Pa
Nikolaa píše:
Takže takhle to má všechno vypadat, jó?. Hmm a pak kde ti chlapi berou tak příšerný představy jako že přijdou domů z práce, chtějí mít uklizeno a na stole teplou večeři
?
No drzost
. To je totiž tím, že existujete vy, dokonalý ženský, co všechno stíhají a oni si pak strašně přejí mít to doma taky
, ale my, co nic nestíháme s jedním dítětem a je to pro nás normální se nedáme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moc moc moc dobrou a prokecanou noc
![]()
. No jste hustý
. Pa
No u nás to není
Teplé večeře většinou nevedu a manžel mít takovéhle představy tak narazí
Domácí práce jsme si rozdělili a protože na to svoje manžel občas dlabe, nemá blbé pindy ani na ty moje. Ale celkově si vyhovujeme hodně.
U mého ex jsem viděla úžasnou věc, sobotní obědy u nich vařila dcera (jen mi přišlo divné, že kluci nedělali nic), tak jsem už manželovi oznámila, že až Kunhůtky povyrostou, bude s nima jednou týdně vařit on
Myslím, že to bude prima… Manžel se toho zatím upřímně děsí
Ale myslím, že to fakt bude šikovný, protože se holky naučí a manžel bude v případě potřeby taky umět. ono až se vrátím do práce, bude to frmol ![]()
L.
Lesino, s tím vařením je to fakt super. Ne jenom praktický, ale i fajn, že je další věc, která se může dělat dohromady. Hned jsem to manžovi nastolila, ale samozřejmě o zbavení se jednoho dne v týdnu vaření teplého jídla jsem pomlčela
. Tak u nás musí být hlavně večer to teplý jídlo, páč přes den tomu manža moc nedá. Ale má na výběr. Buď budu vařit večer, až malá usne a bude jíst nejdřív v deset nebo uvaří až přijde a bude to dřív
. My to tak nějak rozdělený nemáme, ale pomáhá, je to šikula. Jen pak když je hádka, tak pindá a jasně, že to vytáhne
. Ale to je život
. No a vracení do práce? Teď jsem teprv mateřskou začala, ale frmol to bude, no to teda
![]()
Jsme od House mimo ![]()
Manžel i my s holkama máme teplá jídla v poledne, tak mi přijdou teplé večeře zbytečné. Navíc do holek nacpu horkotěžko odpolední ovoce, večeře je pak už jen lehčí, k tomu teplé mlého a alou do hajan
Občas teda teplé je, takové ty večeřové mňamky ![]()
No a vaření tatínka s holkama bude fajn, stejně budu někde kolem dělat jiné věci - a stejně jde fakt o to být spolu než o co jiného ![]()
A podotýkám, že to je v plánu od začátku - taťka by vařil i s klukama ![]()
L.
jj, je to fajn ![]()
Tak co je s tím Housem
? Jo dneska je sobota, tak až v pondělí bude o čem kecat
![]()