Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukám, že tady už dlouho nikdo nepřispěl, já se přidám pozdě, ale přece. House, to je fenomén naší domácnosti, tatka slintá nad Cameronovu a já nad Hausem, dokonce už mám jeho plakát i na záchodě, dostala jsem ho od mé pubertální sestry, že si ho mám dát nad postel. Je to koblížek - pocukrovat a olíznout. Možná by se ani cukrovat nemusel.
Jinak hugh laurie hrál ještě v seriálu černá zmije nebo jak se to jmenovalo, v pidilidech, v muži se železnou maskou, většinou menší role.
Mimochodem včera doják, ta pidiručička ![]()
No ja kdyz jsem zjistila, ze je to v Stuartovi Littleovi on, jsem se malem pocurala smichy
Takovou prehazovacku mu udelali ![]()
Jinak u toho vcerejsiho dilu jsem loni, jeste jako tehule, pekne rvala…
Jak ho to mimco chytilo za prst… no jo, hormony udelali svyy
Vcera uz jsem ten dil videla podruhy, navic uz mam nejakou dobu odrozeno, tak uz to nebyl takovej dojak.. ![]()
Nechytili jste někdo, proč už to není a je tam jakýsi Mentalista? To přece nebyla celá pátá série… Já vím, že v té upoutávce říkal, že se vrátí, ale nechytila jsem kdy
To mě štve… ![]()
Mentalista sice fešák ale na House namá. Nudáááááá
![]()
Kdy se vrátí náš miláček netuším.. Takhle je to se vším, vždycky to na čas utnou.. sakra ![]()
Já jsem viděla jenom ten první díl, včera ne. Jako docela se mi to líbilo, dalo se, ale House je House ![]()
Mentalista mě teda nebere, chlap je to sice hezký, ale na můj vkus moc oholený a zdravě chodící:D
Ono snad ani v tý upoutávce nebylo řečeno, kdy se vrátí. Já doufám, že co nejdřív.
pozoooooor, ve středu začíná nová řada.. House se vrací. hurááááá
![]()
bože jsem jak puberták.. ![]()
Ahoj Funclube!!!
Holky musím přiznat, že se mi víc líbily ty díly z blázince - to bylo moc zajímavé a zábavné..
Ted už je zase v nemocnici a nic moc.
Ale líbí se mi nový sestřih na marináka ![]()
Posílám mu pusu
( no jo, nák mě to bere)
Jojo díly z blázince byly výborný, na nový sestřih jsem si prve nemohla zvyknout, ale teď si říkám, že mu to celkem sluší.
Prosím prosím, nevíte co je za díl co teď dávali na markýze?
@Sylviii píše:
Prosím prosím, nevíte co je za díl co teď dávali na markýze?