Heroes

9867
3.10.08 15:29

Heroes

Ahoj, nesledujete někdo? V USA už běží třetí série, stahujeme si díly a nestíháme, co tam scénáristé vymysleli. Příští díl podle upoutávek na Youtube.com bude obzvlášť šťavnatý…

Sylar v kuchyňské zástěrce vítá Petera jako kámoše, Claire jde se zbraní po Peterovi, Hiro u Mrs. Petrelli na koberečku… A Mohinder se mění v cosi (a spí s Mayou :))

Je tu nějaký podobný cvok jako my?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
3.10.08 15:36

Lesi já to sledovala, ale jen to, co bylo na Primě. Můj manžel programátor mi nedovolí žádný způsob stahování :-( takže já mám smůlu a musím si počkat :cry:
ale jinak to žeru!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.10.08 15:39

My primu nezvládli, bo tam byl naprosto šílený dabing :) a my teda stahujeme v klídku :) A bez problémů. Proč s tím má tvůj manžel problém? Při dodržení pár zá:,–( nejde o nic rizikového…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
3.10.08 16:03

Ahoj,

manžel stahoval 1. i 2. serii, tu druhou spíš kvůli mě, Tenhle seriál se mi moc líbil, vyhovoval i mé angličtině, tak jsem bez manžela koukala bez titulků.

Teď jsi mě docela nladila, za chvíli budu sama doma, tak asi stáhnu a vrhnu se na řetí řadu.

Jinak u nás se stahovalo Lost, Prison break, Jericho (to mě neba), Big bang theory. Taky How I met your moher, ale na o jsem nekoukala, to už nemělo ten náboj.

Nicméně Heroes vedou. Jen doufám, že to nebude nastavovaná kaše, Prison break už mě v druhé sérii taky přestával bavit.

Tak zírání zdar, dabingu zmar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.10.08 16:37

Big bang theory nemá chybu. Sheldona člověk musí milovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
3.10.08 16:45

Já se musím přiznat, že muž mého TV srdce je právě Hiro z Heroes. Ten jeho kukuč, jak je vždycky roztomilý, k sežrání. Sice po druhé sérii poněkud dospěl, ale doufám, že se nezmění v toho cyberhira, který tam byl z budoucnosti, ten byl na mě moc drsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.10.08 18:11
čičinka píše:
Já se musím přiznat, že muž mého TV srdce je právě Hiro z Heroes. Ten jeho kukuč, jak je vždycky roztomilý, k sežrání. Sice po druhé sérii poněkud dospěl, ale doufám, že se nezmění v toho cyberhira, který tam byl z budoucnosti, ten byl na mě moc drsný.

Hiro je už zase děsně naivní a klukovský. Jenže se nechal chytit a teď je na koberečku u Mrs. Petrelli - a jsem na to silně zvědavá, to je superpotvora.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
4.10.08 07:12

Lesi to já nevím, podle něj je to stráááááášně špatné a nebezpečné. Jde to úplně mimo něj… možná se nechce přiznat, že by si taky stáhl nějaké seriály nebo filmy a pak by se na to díval. Ach jo, ti chlapi.
Dabing jsem neřešila, bohužel jsem neměla možnost porovnat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.10.08 09:33

Ahoj,
Lesi
tak jsem včera shlídla první tři díly nové řady a nestačila zírat! Akorát ten první díl jsem se trochu nechytala, přeci jen už je to dlouho, co jsem viděla druhou sérii. Ale bylo to fakt dobrý, rozhodně jsem se nenudila, tak se těším na další díly.

A Hiro nezklamal, zase má ten svůj kukuč a je naprosto sladkej :srdce:

Zuzano , vážně stahování není nic nelegálního, pokud stahuješ např. přes Rapidshare, tam totiž neposkytuješ dál na rozdíl od torrentů, kde je podmínkou stahování zároveň poskytování jiným stahovatelům. A přes rapid je to mnohem rychlejší, obzvlášť pokud si připlatíš, pak je to superrychlý, mě se stahovaly tři díly hoďku, ani ne. Linky na rapid si vždy vygooglíš, není to nic jen pro zvané. Zkus trochu zpracovat manžela, uvidíš, že seriály v původním znění jsou mnohem lepší a je jich fůra, který se sem vůbec nedostanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
4.10.08 12:56

já se na některé koukám online na surfthechannel. Koukala jsem tam na LOST.
musím ho zkusit zpracovat… snad se nechá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
4.10.08 15:00
čičinka píše:
Ahoj,
Lesi
tak jsem včera shlídla první tři díly nové řady a nestačila zírat! Akorát ten první díl jsem se trochu nechytala, přeci jen už je to dlouho, co jsem viděla druhou sérii. Ale bylo to fakt dobrý, rozhodně jsem se nenudila, tak se těším na další díly.A Hiro nezklamal, zase má ten svůj kukuč a je naprosto sladkej :srdce:

No, my nestíhali u druhého, byl tam šílený dějový skok… Prostě jsme si říkali, co se to děje. Až na konci jsme zjistili, že byl nějaký krátký… No, prostě jsme si ho pustili od prostředku :D:D:D
To jak Mrs. P. zavedla tu holčinu k Sylarovi, to byla síla, co?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
4.10.08 21:49
Renjula píše:

Sheldon je nejlepší, ale zajímalo by mě, zda by se s takovým člověkem vážně dalo vydržet byť i jen to spolubydlení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.10.08 08:27
Flyingfrog píše:
Renjula píše:
Sheldon je nejlepší, ale zajímalo by mě, zda by se s takovým člověkem vážně dalo vydržet byť i jen to spolubydlení :D

Slovy Sheldona: „I hardly think so“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
16.10.08 13:57

Lesino, tak další díl Heroea je pecka co? :wink: Jako Sylar je k sežrání, teda on se mi líbil od začátku i jako záporňák, ale teď jako kravaťák je perfektní .
No a Hiro jak zabil Anda…se mi nějak nezdá, no prostě jsem opět nemohla po zkončení popadnout dech a nemůžu se dočkat dalšího dílu.

Jsem ráda že se jim ta 3 sérka zatím tak daří, druhá mě zklamala , ale přece jen za to moc nemohli, když byla ta stávka scénaristů žejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
16.10.08 14:04
Ellhana píše:
Lesino, tak další díl Heroea je pecka co? :wink: Jako Sylar je k sežrání, teda on se mi líbil od začátku i jako záporňák, ale teď jako kravaťák je perfektní .
No a Hiro jak zabil Anda…se mi nějak nezdá, no prostě jsem opět nemohla po zkončení popadnout dech a nemůžu se dočkat dalšího dílu.Jsem ráda že se jim ta 3 sérka zatím tak daří, druhá mě zklamala , ale přece jen za to moc nemohli, když byla ta stávka scénaristů žejo.

My máme staženo, ale není čas - chceme se na to podívat s chlopem spolu, ale teď byl tak nějak frmol :) Snad dneska, ale jsem natěšená fest ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí