Hexa + prevenar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2039
5.10.12 11:50

@PetulkaKol

Asi mu to budou chtít dát najednou, já jsem se na ten Rotarix ptala včera a doktorka mi řekla, že ho objedná a dají ho prckovi při druhém očkování hexou a prevenarem. Ten se ale dává do pusinky, takže třetí pigáro mu nehrozí, to už bych nedala! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
16.10.12 13:41

Holky tak sme doma, no neptejte se des, očkování ako tak dopadlo dali nam hexu a ja sem rekla že manžel nechce dohromady i prevenar a dr.se začela rozdrapovat že zda je manžel doktor a že takhle malou trapyme ak jí to ted nedame, a napsala do papíru že odmítame prevenar a porád se obouvala že manžel nic neví, a že to neni dobre očkovat zvlášt a tak, no ja sem byla vytočená, manžel semnou nebyl tak sem mu to volala a ten je nasraní až až a že chce vymenit dr. že takhle se chovat nema Mala je uplakana a protivna stoho očkování, a do toho počasí je hnus sme zmokle jak myšy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
17.10.12 09:07

@Hana89 Mě by teda zajímalo, proč to doktorce vadí očkovat zvlášť? Takové jednání doktorky je neprofesionální. Spíš ji jde asi o čas nebo nechápu, co je jí po tom, jak bude dítě očkované. Stejně to očkování je pěkný hnus, kdybych nebyla srab, tak bych asi vůbec neočkovala, kdo ví, co všechno za těžké kovy a doprovodné látky je v těch vakcínách. Malá měla očkování Pevenar a Hexu zvlášť a jsem za to moc ráda. Sice jsme chodili na očkocání co 14 dní, ale měla pouze zvýšenou teplotu a ten den byla trochu mrzutá. Nechtěla bych vidět, co by s ní udělalo očkování obou vakcín dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
17.10.12 10:48

U nás se reakce na očkování projevila až druhý den odpoledne zvýšenou teplotou a večer trochu horečkou. Dala jsem čípek a bylo to, do rána byl prcek úplně v pohodě. Taky se mi zdá masakr dát dětem ty injekce najednou, ale musím říct, že mám perfektní doktorku a věřím jí, já tomu zkrátka nerozumím, tak si od ní nechám poradit. Ale samozřejmě pokud ses rozhodla jinak a přišla tahle reakce, asi bych vyměnila pediatra, tohle by si slušný člověk neměl dovolit, jedno jestli je to doktor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
3.11.12 13:00

Tak my jsme byli vcera pro druhou varku Hexa a Prevenaru 13…odpoledne mi cele proplakala, utesila jsem ji jen, kdyz jsem ji nosila a houpala v naruci, ani papat mi vubec nechtela…to si jen cucla a spustila neskutecnou sirenu…vecer pak asi vysilenim usnula a dneska rano teplotka, tak jsem hned dali pulku cipku…uz neni tolik uplakana, pekne se napapala, tak jsem zvedava, jak to bude dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
6.11.12 17:56

Holy kolik je tech dávek hexy a prevenaru? 3 nebo 4?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.11.12 18:07

Pocki, ted jsi me dostala…pokud to vim dobre, tak 4…ale jestli jsem pochopila dobre, tak doktorka rikala neco v tom smyslu, ze za mesic dostaneme 3. davku obou a pak az ve 13.mesici??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
8.11.12 08:34

Ahoj, malá měla po hexe + Prevenaru 13 jen malinko zvýšenou teplotu, jinak žádná reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí