Hezké boty na výlety

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.8.18 09:18

dobré a hezké boty na výlety

Ahojte, už jsem tu našla pár dobrých rad, tak jdu poprosit o další. :) :kytka: Potřebuji nějaké dobré boty, ve kterých bych mohla na výlety. Nebudu lozit nikde po horách, cestičky by měly být vesměs slušné (ne asfalt, ale prostě lesní cesta), takže nepotřebuji žádnou super vysokohorskou obuv. Chci, aby se to moc nebilo s riflemi, abych nebyla chodící reklama (tj. žádná fajfka přes celou botu apod.), aby bota něco vydržela a neteklo do ní. Mám teď botasky/tenisky (fakt nevím, jaký je mezitím rozdíl) z Lidlu, celkem dobrý, až na to, že když prší, mám v botách mokro. A taky opatek - je tam tenká látka, takže jak je nosím delší dobu, je to prošoupané a bez vysokých ponožek už boty nejdou nosit, ta hrana škrábe a rozedírá nohu. Doteď jsem boty řešila tak, že jsem šla do Lidlu, když měli akci. Ale ráda bych konečně nějaké lepší, do kterých mi nepoteče, udrží nohu, zároveň nebudou rozedírat, budou měkké, nebyly drahé,… Poradíte prosím? Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
1.8.18 09:29

salomonky jsou super..lehké, goretexove ( takže nepromokavé )
garmont - ale ty bývají tvdrší
bohužel cena není jako lídl..
když není akce, tak okolo litr a výše..ale salomonky mají i krásné barvičky a dizajn..

• Citovat
  • Upravit
1615
1.8.18 09:50

Také bych doporučila Salomon :palec: ale jsou dražší no. Za to vydrží dlouho a dělají moc hezké barvy pro ženy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11143
1.8.18 10:18

Já mám ráda Merrell, ale cena je tedy vyšší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
1.8.18 11:33

Nakupuji uz nekolik let Salomon s gtx ve Sportissimu,vzdy ve sleve. Pokud jsi z Prahy,pak vystava stanu v Letnanech,velky vyber kvalitnich znacek,akcni ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5222
1.8.18 12:26

Taky doporucuju Salomon nebo Merrell. Standardni cena je docela vysoka, ale daji se sehnat v akcich, jak pise @Nika079.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák