Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, nemám ráda podprsenky s kosticema, ale nemůžu si dovolit ty látkové podprsenky bez výstuhy. objevila jsem skvělé podporsenky Tchibo, ale jsou jen bílé, sháním ještě tělové a černé. je to tento typ: https://www.tchibo.cz/…0105495.html?…
nevíte, kde by to mohli mít?
@lucie.krajcarova poptej se v intimissimi. Mám takovou černou od nich.
Ja taky kupuji vyztuzene podprsenky bez kostic v intimissimi. Mam cernou a telovou (tu maji na vyber ve svetlejsi a tmavsi). Akorat stoji podprsenka 750Kc, ale je hodne pohodlna a dela hezky dekolt ![]()
Ja jezdím do Drážďan do Karlstadtu. Je tam v jednom patře toho obchodniho domu tolik podprsenek bez kostic s výstuží, že jsem nevyzkousela ani polovinu a odcházela se třema perfektně padnoucíma. Mají to tam koncipované tak, že nedělí obchoďák na více obchodů, ale zboží od různých značek je na jednom místě. Je to taková časová úspora, že se tam vyplatí jet.
Já mám bílou, černou a modrou z Lidlu, nejlevnější, o jsem kdy viděla. Potom taky jednu z Intimissimi, ale tu jsem dostala, sama bych si tak drahou blbost nekoupila. No a mívají i ty obyč látkové natahovací s vycpávkama (ale placatýma, objem nepřidají, jen ti pod tím nejdou vidět bradavky). Potom taky mám jeden sportovní top, co používám jako podprsenku.