Hipp Ors mrkvovo - rýžový odvar

873
8.1.14 08:10

Hipp Ors mrkvovo-rýžový odvar

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkoušenost s tímto odvarem. Paní v lékárně nám ho doporučila pro počáteční léčbu průjmu bez lékařky. Řekla, že se to má naředit, ale nedokázala říct, v jakém poměru, nenašla to. Nevíte někdo, jak to zředit? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
8.1.14 08:16

Ja jsem to zkousela pridat neredene do prikrmu (par lzicek), ale je to dost hnusne a drahe. Kdyz uvarim doma v hrnci lzici ryze a jednu mrkev na kousky, a pak ten litr co vznikne rozmixuju a pridavam do cehokoli, chutna to lepe a vyjde levneji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
8.1.14 08:16

@tatranka1 mně právě dcera taky jinak nic nepozře, nechce nic papat lžičkou, takže moje první pokusy jí dát alespoň rýžovou kaši neuspěly, tak jsem chtěla zkusit toto, ale nikde jsem ani já nenašla nějaký návod k přípravě, nebo tak něco…Moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
8.1.14 08:18

A taky super pomaha delat um a kase do ryzoveho odvaru - tak pul hodky varim vodu s par lzicemi ryze, pak scedim a um ci kasi delam do teto vody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
8.1.14 08:19

Nam ho davali v lete v nemocnici, ale mala to taky nechtela (ale ona v te dobe nechtela nic). A bylo to tedy fakt hnusny. Taky jsem to naredila vodou tak pul na pul a davala strikackou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.1.14 08:30

No mělo by se u něj dodržovat dávkování, my k němu tenkrát dostali spešl letáček, ale kde já ho mám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí