Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mama11 píše:
A mohu se zeptat jakou kupujete vlackodrahu a pro jak stare dite? Mame skoro triletou holcicku a uvazujeme o nejake ne moc drahe pro zacatek…diky
můj kluk ji má od 2 let a hraje si s tím doteď. Značka je celkem fuk, pro začátek nějakou sestavu - vyrábí to hodně firem, většina do sebe pasuje ![]()
@Jazz27 no já schválně mrkla na tu z Ikey, tu znám z koutku a tam si hraje hezky. Ta má psáno 107 cm. Ty ostatní rozměry jsou skoro stejný. Jenže taky stojí dva a půl
No malá má už přes devadesát, takže bude za chvíli už dost přes. Tak nevím, možná jí koupím a sestavím, nedovedu si to představit. Jestli to bude fakt vypadat divně, tak jim to tam vrátím. Mám o čem přemýšlet ![]()
@Lakynka píše:
@martina.se Ok, mě se to taky nezdálo:).
nevím, no.. je to prostě divné, nemůžu si pomoct.. i kluk pak zaváhal, jestli je to to pravé.. no hru dostane jinou, design a pod se nám líbily, ale jinak prostě nuda. Možná to má někdo jinak ![]()
Vláčkodráhu máme už 4,5let od Brio a Tesco- pasují k sobě a je to celé dřevěné- i ty konce, což je rozdíl od Ikea. A nemůžu si to vynachválit. Ta co už přežila:) A Tesco není tak drahé jako to Brio, to většinou dokupovala babička k vánocům a tak.
Nedavno ukazovali v tv takovou panenku, ktera letala a bylo to skvely…je to pry v nemecku, takze tam po novem roce zajedeme, aby to mela mala pristi rok pod stromeckem…
@Sibyla0 tak já to beru tak, že celková výška není až tak podstatná, spíš výška té prac. plochy je rozhodující a když by to bylo hodně nízké, tak se dá postavit na nějaké nožičky a zase bude o kousek větší.
ale teda jsi mi nasadila brouka do hlavy, tak tam pro ní půjdu, sestavím a uvidím, když se mi nebude zdát, tak ji vrátím. A nechce se mi dávat 2 litry za kuchyňku, kterou ještě určitě zlikvidují, nedělám si iluze, že vydrží nájezdy těch mých raubířů ![]()
@1.zizi tak jestli myslíš tohle
http://www.megadarky.cz/…na-vila.html
tak bacha, my byli nadšeni že létá, ale pak jsme zjistili, že je přidělaná na vlasci, ten vlasec má na konci sponku a tu si máš připnout do vlasů, paličku opřeš o vlasec a jak máváš paličkou s vlascem, víla jakoby létá. Takže jsme byli zklamaní, mysleli jsme, že je to na bázi nějakého magnetu nebo něco z fyziky, třeba elektromagnet, nevím. Ale vlasec nás zklamal a taky v pár recenzích psali lidi, že jsou zklamaní.
@Jazz27 ne tohle ne…tamta vypadala krasne a sukynku mela jako vrtule a predstavili to ted na nejake vystave a pry bude celkem draha neco pres tisicovku, coz mi prijde celkem smesne pri dnesnich cenach hracek
…ale tady to bude stat tak pres 3 tisice, kdyz v nemecku to bude pres tisicovku…
Holky, tak já vážně nevím, co té mé malé
Všechny holčičí věci má díky ségře, kočárky, panenky, barbie, kuchyňku, poníky, mají i auta, vláček, autodráhu. Asi ji vezmu do hračkárny, ať si sama vybere.
U nás pro čtyřletou dřevěný domeček pro panenky. Z reklam chce samozřejmě všechno, ale to má smůlu. Některé ty hračky se mi fakt příčí.
Ad tučňáci na ledu, Mindok jsou dobré hry. Máme tu nějaké ty hry/hlavolamy pro jednoho a jsou super. Malá má Záhadný hrad, jinak ty ostatní hry má ta nejstarší
Ahojte holky u nás vyhrálo toto
mluví česky, opakuje slova a sám chodí ![]()
@Jazz27 http://www. thetoyshop. com/Dolls-and-soft-toys/Dolls/Fashion-dolls/Flutterbye-Pink-Flying-Fairy-Doll/p/513344