Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jazz27 byl tam jeden komentář ale když to projedeš dál tak jsou jen pozitivní
@lloren já projela všechny negativní a neutrál a hodně nadávali na dodací lhůtu a pak na to provedení výrobků, no a ještě na jednání paní a když jsem si přečetla negativy udělené od ní, tak se modlím, abych s paní nemusela cokoliv řešit ![]()
Ahoj,
prosím vás, kdo jste od aukrovic objednal toho kocourka?
@lloren @1.zizi @kometa32
já ho objednala, v pátek jsem ho viděla v tescu za 6 stovek tuším a dneska přišel balík od aukrovic a kocour nikde a omluva, že dodavatel dodal málo kusů tak vrací peníze. Ale když jsem koukla na aukro, tak tam ho draží, sfině jedna.
Dcera dostane Duplo, odrážedlo, boby, hračky do vany, knihu, pak ještě asi dokoupíme bazének s balonkama, možná sedací vak a možná nějaké dřevěné puzzle pro nejmenší… A doufám, že hitem bude Duplo… Máme koupené 2 sady a 4 podložky, tak snad se jí to bude líbit
Zatím ho nemá a právě je jí 15 měsíců…
@wona to jsi hodná že odpovídáš zakladatelce, ale diskuze byla obnovena pro jinej dotaz ![]()
@Pipet píše:
U nás Monster High panenkaMajda ví, že se mi nelíbí a nechci ji koupit, tak o ni napsala ježíškovi, no, podlehla jsem
![]()
Jak jsem si představila tu radost pod stromkemta bude skákat do stropu
Od toho bývají hodné tety - takto nakupuji poměrně často Little Pet Shop a Zoblíky - už jsem v tom celkem zběhlá, tak doufám, že se nezmění móda.. ![]()
Tak u nás si myslím, že bude největší radost z dřevěných kolejí a dcerka asi nejvíc ocení Máju ![]()
@Jazz27 mne to prislo divny..ono kdyz je neco extra levneho, tak je to samo o sobe dukaz, aby to clovek nebral…
Já už jsem ten problém vyřešila. Staršídostanedlouhé bílé princeznovské šaty jako pro nevěstu a mladší by je určitě chtěla taky, tak je dostanou obě ![]()
Letos prý frčí asi stolní a deskové hry - https://bezvahrackarstvi.cz/…ry-a-hracky/
Hity Vánoc 2018
Co je hitem letošních Vánoc? Jen tak ze zajímavosti. V článku píšou o kadícím jednorožci a plyšovém medvídkovi. Nenašla jsem to. Asi se špatně dívám, protože reklamy mě minuly a vůbec nevím, co děti považují za top.
@Sára 1 letos jsou top takové ty překvapka ve vejci, krabičce… Lol panenky, Poopsie(kadící jednorožec)… Pak výrobna slizu a celkově takové hlouposti a nechutnosti ![]()