Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1.zizi píše:
@lloren a vy jste uz koupili toho plysaka mluviciho?…na netu vidim jen same plastove figurky, ne plysaka
Teď jsem to taky hledala a našla to co ty
![]()
@1.zizi prosím tě, já chci nějakou aplikaci na mobil, ne tablet, zvířatka co mluví nebo dělaj zvuky, nevíš? Nebo poraďte mi něco takového, kdo máte, já vím prd. ![]()
Teď jsem zakládala diskusi…
U nás to budou princeznovské šaty a korunka (holka 3 roky), z toho ji asi klepne
a puzzle, to neomrzí. Pak další drobnosti (korálky na navlíkání, knížky, doplňky pro duplo), ale toto je asi to nej, co ji spolehlivě dostane. A od prarodičů veliký dům pro panenky, to bude taky ohromný hit. ![]()
Příspěvek upraven 16.11.13 v 21:26
@jayjayka jako fakt, když se tam v pondělí ráno dostanu a budou, tak chceš jednu?
Tak u nás si kluk 2roky přeje velkýho plyšovýho medvěda, a holka 5let si přeje Disney princeznu Lociku, obojí už mám doma a teď budu muset ještě něco vymyslet, protože další přání zatím neměli
@Jazz27 Já dneska ráno utíkala do Lidlu pro ten svítící glóbus ![]()
LEgo duplo (vláček, ty miluje) a cokoliv s motivem šmoulů
Jinak „bombu“ jsme jí dali k nedávným narozeninám a to kočárek.
@Jazz27 píše:
@kometa32 jaký?
No ten co byl v letáku v prodeji ode dneška, tak jsi mi to připomněla, jak jsi psala, že v pondělí půjdeš ráno pro kuchyňku.
@Mama11 píše:
A mohu se zeptat jakou kupujete vlackodrahu a pro jak stare dite? Mame skoro triletou holcicku a uvazujeme o nejake ne moc drahe pro zacatek…diky
My už jednu doma máme, malou a ta má velký úspěch, tak teď jsme se rozhodli pro pořádnější a to pro tuto http://www.mrakyhracek.cz/…lu-p4048.Má ji kamarádka a je super. Sháněli jsme něco, kde nebude zbytečně moc těch figurek, ale takové moc nejsou
.
Synovi jsou 3 roky…
@lennny píše:
My už jednu doma máme, malou a ta má velký úspěch, tak teď jsme se rozhodli pro pořádnější a to pro tuto http://www.mrakyhracek.cz/…lu-p4048.Má ji kamarádka a je super. Sháněli jsme něco, kde nebude zbytečně moc těch figurek, ale takové moc nejsou.
Synovi jsou 3 roky…
@lloren a vy jste uz koupili toho plysaka mluviciho?…na netu vidim jen same plastove figurky, ne plysaka