Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám pocit že ty hity a blbiny z reklam, jsou čím dál horší, nechutnější a nepouzitelnejsi. Jako fakt existuje dítě, co si chce hrát s kadicim jednorožcem? ![]()
Tak ja jsem devadesatkove dite a za nas jel sliz a jine nechutnosti taky
sliz a v tom oko, uriznute koncetiny v krvavem slizu, embryo… Pak frcely takove ty figurky z popelnic, smradosi nebo jak se to jmenovalo. Taky si pamatuju na zachod, ktery kdyz se otevrel, tak z nej vystrikla voda. Zvykacky ve tvaru cigaret, nebo velbloudich kouli… Urcite by se toho dalo najit hodne a urcite to za nas bylo taky
i frcely zertovne predmety jako falesne hovinko, uriznuty prst, prst s hrebikem…
Co jsem ted pochytila z vyberu darku do skoly, tak frci LOLky, to Poopsie, Starwars, Pokemoni, Ledove kralovstvi, svitici skate/kolobezka, roboblbiny a lego
@tartaletka ano máš pravdu taky si na to vzpomínám
ale bylo to za pár kaček. Treba ten kadící jednorožec stojí pres 1000
a je na to bohužel tak masivní reklama, že ho děti prostě musí mít(naštěstí ne ty moje)
Hit vánoc?
Nikdy nekoukam na to co je hit Vánoc. Protože když kolikrát vidím reklamy a co nabízejí tak si říkám, že to vyrábí mentálně postižení lidí…
Vždy se řídím intuici a kupuji to co uznam za vhodné a když někdo chce takovou blbinu tak mu to vysvětlím.
Nejsem ovce co jde podle řekla
Kadící jednorožec nás naštětí minut, ale bohužel dcera viděla v reklamě jednorožce co říká pohádky a to je pro ní ten top dárek, takže tomu jsem se nevyhnula. Jo a stál 1300,– Kravina neskutečná. No a kámošky dcera pro změnu chce tančící lamu. Taky kravina, ale aspoň s e s tím vešla do tisícovky.
NO jo, z pohledu dětí to kraviny nejsou, no.
@Kriss Tina no nevim, před dvaceti lety frčelo cosi, co vydávalo smrad. Báječná hračka, dalo se vybírat mezi smradem zvratků, prdů a podobně. Ve třídě se nedalo dýchat, měla jsem problém udržet žaludek na správném místě. Oproti tomu je kadící jednorožec nebo sliz úplně báječnej.
Jo, kadícího jednorožce jsem pořizovala už loni, to byl k nesehnání za rozumnou cenu. Celkem si s ním vyhrála, ale došel materiál na výrobu slizu
A ty vlasy jsou krásný, ale rychle zdredovatěly, tak se už chystám na boj - učesat ho
Letos víc frčej poopsie duhové panenky. Tu jsem kupovala starší dceři, taky jsem jásala, že jsem ji sehnala za rozumnou cenu. Zahlídla jsem reklamu, dcera hned, že ji chce, tak jsem co nejdřív objednávala, po zkušenostech s jednorožcem
. Ta mladší už třetí rok otravuje o Hatchimals, tak ho má, ale ten starší typ. Ne ty natahovací žirafky. Jinak k Mikulášovi jsem všem kupovala tvarovací hmotu a to byly nadšený. Sliz taky milují. No synátor (3roky) je nejnadšenější z obyčejný baterky
toho zatím reklamy moc neberou, jede si to svoje oblíbený, že chce nový nářadí a vrtačku. Občas něco opakuje po ségrách, ale nakonec stejně skončí u toho svýho ![]()
@Svítící žárovka píše:
Kadící jednorožec nás naštětí minut, ale bohužel dcera viděla v reklamě jednorožce co říká pohádky a to je pro ní ten top dárek, takže tomu jsem se nevyhnula. Jo a stál 1300,– Kravina neskutečná. No a kámošky dcera pro změnu chce tančící lamu. Taky kravina, ale aspoň s e s tím vešla do tisícovky.
NO jo, z pohledu dětí to kraviny nejsou, no.
U nás loni dcera půl roku mluvila o robolišce… Tak jsem ji s těžkým srdcem koupila a nakonec to byla taková strašná kravina za 1200… Jako sestavit ji pětileté děcko nezvládlo a funkčně zas odpovídala tak pro dvou leté… Jenom skákala a furt se rozpadala. Pak jednou spadla, hlava skončila vejpůl a letěla
Letos jsem ji krotila ještě předtím, než začala psát dopis Ježíškovi a vymyslely jsme koloběžku, uf
@Čičorečka to vím, jeden rok sem ty smradlave panáky dostala od otce, pak sem je koupala v mýdlové vodě, aby smrdet přestali a já si s nima mohla aspoň hrát
už jako dítě sem tyhle hračky moc nechápala, jako dospělou mi to hlava nebere tuplem, jak si s tím někdo může hrát nebo jak to vůbec někoho napadne vyrobit ![]()
@Kriss Tina moji rodiče naštěstí uvízli na plyšových medvědech a bárbínách, takže jsem ty nechutnosti nikdy neměla. Ten rok, co to letělo, jsem chodila do školy vážně ve strachu. Fuj.