Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lennny Jééé, to by bylo něco pro moji malou. Nenechala by žádný dílek na místě ![]()
Dcera dostane stavebnici SEVA jumbo, pak navlíékací korálky a pak sadu na výrobu těstovin od Play Doh. Jinak od babiček nevím, co dostane, Hlavně má teď 27.11. narozky, tak dostane i něco na narozeniny… ježiš, to tu bude zase bordel
![]()
1.zizi mám ho koupeného zde odkaz http://aukro.cz/…8978715.html
skvělá cena 249 kč na to že mluví chodí ne?
a papouškuje ne?:-) posledních 48 ks
@lloren taky jsem o něm uvažovala, ale o tom plastovém. Tenhle je takovej smutnej:(. Jen bych musela koupit dva, páč by se mi děti asi popraly:D
@Jazz27 my kupovali me mamce, kvuli skypu samsung S4 a pro malou si tam natahala ruzny tyhle mluvici veci..je tam pes, santa, cicina a prave tenhle kocour jmenuje se to TALKING TOM…
Tak nase dvouleta dostane plastovej domecek, masinku od dupla, drevenou kuchynku a pak nejaky dreveny skladacky, krajeni ovoce, fixy do vody, kufrik a nejake obleceni. Ale neco z toho dostane k narozeninam, ktery ma necely tyden pred vanocemi.
1.zizi dle hodnocení vše v pohodě a mě se hračka též moc líbi
@lloren Já ho taky objednala ale pak jsem četla komentáře a podle neutrálů si myslím, že je to klasika vietnamský obchod
made in china
tak se budu modlit, aby to nějak vypadalo, až to přijde.
Já bych taky chtěla holkám vláčkodráhu, ale tady to už prostě není kam dát. Do bordelpokoje se jim to už nevejde, v obýváku taky přeskakujem hračky
Já budu muset udělat předvánoční čistku. Ale pořádnou
@Antonie Bolavá Tu dělám pravidelně, je to super motivace fakt ty poničené hračky a binec vyhodit. Zrovna jsem debordelizovala včera. Mám z pidi pokojíčku 3 tašky na vyhození:D. A ještě hračky a knížky na další jednu, ale to předám dětem do Klokánku:)- to jsou zrovna nezničené věci, jen už pro mé děti nevhodné.
@Lakynka to je nejhorší, že já ty miminkovské krámy ještě nemůžu vyhodit
Pak se mi to tady hromadí. Mají toho tolik, že ti nestačí zničit a já pak nevím co mám vyhodit. Hrůza. Jsem pitomá, že jim to pořád kupuju. Taky je teď pořádně přiškrtím
@lloren píše:
1.zizi mám ho koupeného zde odkaz http://aukro.cz/…8978715.htmlskvělá cena 249 kč na to že mluví chodí ne?![]()
a papouškuje ne?:-) posledních 48 ks
ten vypadá dobře ![]()
asi si je ještě vložím na seznam