Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mně se Rytmus líbil jako chlap, ale teď mi připadá jak hnusák slizký, nevím ani proč, ale když ho vidím, mám kožu husí…
Jediný, koho mám ráda je Vojtek a i to je důvod, proč se dívat nebudu, nechci si ho zhnusit ![]()
Do Superstar se hlásili moji dva spolužáci ze střední
že neuspěl Martin, to se nedivím to byl exot, dali ho myslím do hvězdné pěchoty, ale stejně se pokaždé vrací, jak bumerang, tak si říkám jestli ho to furt drží nebo né a jestli znovu půjde na casting
ale spolužačka zpívá se sborem té řekli, že na to nemá. Že je to moc komorní nebo co
. A ještě tam byla jedna holka ze střední, ta byla pak i ve hvězdné pěchotě, tak si říkám, jestli to některým za to stojí
![]()
A taky čekám jestli se tam objeví ten starý chlap co byl i na nově i na primě, několikrát mu řekli, že neumí zpívat, pokaždé se vymlouval na nemocné hlasivky, očekávám, že se taky vrátí
.
Ester13 píše:
Mně se Rytmus líbil jako chlap, ale teď mi připadá jak hnusák slizký, nevím ani proč, ale když ho vidím, mám kožu husí…
Jediný, koho mám ráda je Vojtek a i to je důvod, proč se dívat nebudu, nechci si ho zhnusit
Já budu zase koukat právě kvůli Rytmusovi … Líbí se mi jako chlap a občas když poslouchám ty texty (jak které), tak mi přijdou dost pravdivé, skutečné i reálné … Ale Vojtek je taky hezoun ![]()
Tak já nějak nemusím nikoho z poroty…
A upřímně co tam dělá Rytmus opravdu nechápu ![]()
IvkaH píše:
Ahoj mamky/taťkovédneska večer má začít nový pořad Hlas ČeskoSlovenska
.
Budete sledovat? Najde se tady někdo kdo se tam přihlásil nebo má v okolí známého, který tam bude účinkovat?
Mě se zatím jeví, že je to obdoba Superstar a pod… vždycky doma nadáváme, že vymysleli další pitomost do krámu, ale pak to sledujeme![]()
.
Jak jste na tom? Názory, připomínky sem s nimi![]()
![]()
CokeLady píše:byron píše:
A upřímně co tam dělá Rytmus opravdu nechápuJe to prosim Tě přece KING OF POP…
Jak to o sobě může říct? Zaprvý ta jeho „muzika“ je nějakej repo-hiphopo-divná a král popu je jedn jeden! Božský Michael!To bych fakt blila, když zpívá Já jsem king of pop, jéjéjé, já jsem king of pop.
![]()
![]()
To,co zpiva je ale velka recese.
Kazdy prece vi,ze zanr,ktery Rytmus „zpiva“,je rap.A o raperech je znamo,ze pop nemaji v lasce.
Eemii píše:CokeLady píše:To,co zpiva je ale velka recese.byron píše:
Jak to o sobě může říct? Zaprvý ta jeho „muzika“ je nějakej repo-hiphopo-divná a král popu je jedn jeden! Božský Michael!To bych fakt blila, když zpívá Já jsem king of pop, jéjéjé, já jsem king of pop.
![]()
![]()
Kazdy prece vi,ze zanr,ktery Rytmus „zpiva“,je rap.A o raperech je znamo,ze pop nemaji v lasce.
Jenže u mě to není žádný rap, ale trapnej pop.
já nevim, já se asi kouknu,ale sms bych neposílala teda ani náhodou.. Rytmus tam je, ptž je ještě furt pro dost mladých lidí populární.. mě teda osobně nějak nevadí , ale písničky neposlouchám.. jako čo ti jebe, to byla fakt super písnička
…
byron píše:Eemii píše:Jenže u mě to není žádný rap, ale trapnej pop.CokeLady píše:To,co zpiva je ale velka recese.byron píše:
![]()
![]()
No to uz je druha vec ![]()
Tak nakonec dobrý.Líbí se mi,že tam už všichni umí zpívat a fakt rozhoduje hlas ![]()
Moc dobry. Libi se mi to. Je to o hlase a ne o dojmu na prvni pohled. A to dohadovani poroty se mi taky libilo
Já na to koukala a teda nic moc…
Takovejch pořadů je už moc a vše hodně podobné.
Kdyby raději byl nějakej pořádnej film,všude se všechno pořád opakuje dokola.Tolik programů a člověk pořád přepíná a hledá něco pořádného…
Jinak Michal David,ten za ty roky tomu určitě rozumí,ale ty názory a hudba Rytmuse
no ale o tom to asi je,prachy mu to vydělává
byron píše:
A upřímně co tam dělá Rytmus opravdu nechápu
Dara rekla ze pokud tam nedaji Rytmuse ona se jim na to vyprdne:-)
barca.hrosik píše:byron píše:Dara rekla ze pokud tam nedaji Rytmuse ona se jim na to vyprdne:-)
A upřímně co tam dělá Rytmus opravdu nechápu
Tak se na to měla vyprdnout, lepší by se mi tam líbila Jandová, jak Dara
.
IvkaH píše:barca.hrosik píše:Tak se na to měla vyprdnout, lepší by se mi tam líbila Jandová, jak Darabyron píše:Dara rekla ze pokud tam nedaji Rytmuse ona se jim na to vyprdne:-)
A upřímně co tam dělá Rytmus opravdu nechápu.
to je pravda Jandova je fakt dobra:-)