Hlava vs srdce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
21.9.20 13:20
@Anonymní píše:
Jsem hodně citové založena a řídím se svým srdcem, tak mi nějak nejde do mysli, zda se někdo opravdu muže všeho vzdát jen kvůli strachu. Oba víme, ze se k sobě hodime. Kolikrát to psal. On je štír, vím, ze hodně lidi na to nedá ale já na tu charakteristiku trochu jo.

Ty jsi hlavně neměla táhnout ze vztahu do vztahu. Proto jsi natrefila na takového zoufalce. On tě ve skutečnosti nechce. Ale třeba mu už slušně hučí tam dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.20 13:23

@spinkánek Od začátku září je zpět, tam už začínala nějaká změna, ale teď tak 14 dní se raději nechce vidět. Už tolik ne, jsem emotivní /rychle nahoru a rychle dolu/. Mám ho ráda jako kamaráda, ale zároveň i víc než jen to. a myslím, že je na tom podobně. ale prostě mám pocit, že když to těd utneme, že je to předčasné, že to opravdu můžeme nechat jen plynout dokud to třeba uplně nevyšumí.

• Citovat
  • Upravit
13928
21.9.20 13:24

Nevím co je na tom nepochopitelné?
Chtěl tě jako milenku, nestojí o tebe jako o partnerku.
Ten nejpádnější důvod - skáčeš ze vztahu do vztahu a on nechce být jen převozníkem.

Dej tomu prostě čas, uspořádej si nejdřív svůj život a pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
21.9.20 13:26

Ty jeho důvody jsou jako z růžové knihovny, prostě holý nesmysl. Reálný chlap je schopný vše pojmenovat, budeme spolu je mi s tebou dobře, nebo mi na tobě vadí tyto 2 věci, se kterými se nesmířím. Třeba se mu líbí, jak ty se na něho díváš a lichotí mu to. Tak ti maže med kolem pusy a nechává tě na trní. Je mi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.20 13:26

@Josef_t svůj život mám vyřešen. než se objevil, byla jsem sama, nikdo mě neovlivnil a já se pro rozvod rozhodla. pak přišel teprve on.

• Citovat
  • Upravit
4998
21.9.20 13:31
@Anonymní píše:
Dobře, proč tedy když se potkáme, tak mě chce hned vidět a píše ať stavím?

Všimni si, že já jsem nenapsala, že chce to nebo to, protože to nevím. Ale myslím si, že pokud s tebou bude chtít mít vztah, tak to dá najevo tak, abys to pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13928
21.9.20 13:31
@Anonymní píše:
@Josef_t svůj život mám vyřešen. než se objevil, byla jsem sama, nikdo mě neovlivnil a já se pro rozvod rozhodla. pak přišel teprve on.

Ale stále platí první věta co jsem napsal, stál o tebe jako o milenku a nechce jít dál a povýšit tě na partnerku. Proč, to nevím. (myslí si na jinou, jeho bývalá mu dala co proto…). Stejně tak nevím proč tobě nestačí zatím více či méně nezávazný vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
21.9.20 13:33
@Anonymní píše:
@spinkánek Od začátku září je zpět, tam už začínala nějaká změna, ale teď tak 14 dní se raději nechce vidět. Už tolik ne, jsem emotivní /rychle nahoru a rychle dolu/. Mám ho ráda jako kamaráda, ale zároveň i víc než jen to. a myslím, že je na tom podobně. ale prostě mám pocit, že když to těd utneme, že je to předčasné, že to opravdu můžeme nechat jen plynout dokud to třeba uplně nevyšumí.

Co to znamená, RADĚJI se nechce vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.20 13:34

@Julča001 To je můj pocit.

• Citovat
  • Upravit
21.9.20 13:37

Na mě to trochu působí, že se jako na té dovče rozhodl, že s Tebou vztah mít prostě nechce… :? Nepotkal tam třeba někoho? Co můžu říct z chabých zkušeností, tak když chlap takhle otočí, tak to není ze strachu a kvůli někomu jinému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.20 13:37

@Josef_t Na jinou ne, ale bejvalka mu dala co proto, to je pravda. A já nezávazný vztah chci, ale on právě si myslí, že ne, protože jsem zpočátku byla právě emočně dost nahoře. Včera jsem mu to snad napsala jasně, ale tak uvidíme. Mně to takto vyhovuje - bydlet ve svém, vidět se, psát si. Nic nikam neposouvat. TAk jestli ho právě neděsí jeho myšlenky, že chci s ním snad chci třeba bydlet :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.20 13:41

@Pohodovka2019 To ne. Má děti. byl tam s rodinou bráchy a ono to mezi bratrem a jeho ženou dost skřípe a paní je navíc dost emancipovaná žena. tak mám pocit, že nad tím moc přemýšlel.

• Citovat
  • Upravit
12612
21.9.20 13:41
@Anonymní píše:
Mile ženy, už 4 měsíce tvořím vztah s mužem, se kterým jsem se potkavala nějakou dobu. Libili jsme se sobě navzájem (to jsme si nedávno řekli) ale já byl vdaná. Teď jsem v rozvodovem řízení. On je 3 roky rozveden a bylo to pro nej krutý, bolestny. Psal, ze má strach ze se do mě zamiluje. Já byla po uši. Všechno krásný občas napsal něco co mě ranilo a chtěla ro skončit. Ale on vždy napsal a zase jsme nějak vztah budovali. Pak odjel na dovolenou a tam přišel zlom. Přijel jako vyměněny. Píše ze jsem pro nej kamarádka, ze je samotar, ze vztah nedokáže mít. Ale přitom když se vidíme cítím, ze to tak není. Dotkne se mě. Divá se na mě tak nějak zamilovane. Kolikrát mi na začátku psal, ze má strach ze se zklame. Včera zprava jak jsem hodný člověk a ze mrzi ze mi popletl hlavu, ze mě nechce více zklamar. Píšu, nech to plynout, vždyť je nám takhle krasne! A ze už dávno z nej nejsem tak hotova. Byl rad. Mám pocit, ze spis on se tak boji Zklamání po te zkušenosti s bývalou, ze se snaží si vše odeprit. Píšeme si každý den, celou tu dobu. Srdce mi říká - má te rad a ne jen jako kamarádku. Ale potřebuje čas. Ale jeho slova mě rani

Spíše mi připadá, že má jinou, většinou když chlap píše, že nechce zklamat tak to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13928
21.9.20 13:44
@Anonymní píše:
@Josef_t Na jinou ne, ale bejvalka mu dala co proto, to je pravda. A já nezávazný vztah chci, ale on právě si myslí, že ne, protože jsem zpočátku byla právě emočně dost nahoře. Včera jsem mu to snad napsala jasně, ale tak uvidíme. Mně to takto vyhovuje - bydlet ve svém, vidět se, psát si. Nic nikam neposouvat. TAk jestli ho právě neděsí jeho myšlenky, že chci s ním snad chci třeba bydlet :nevim:

Nejlepší rada co ti mohu dát. Objednejte si nějaký dobrý hotel na víkend, tam si tu užijte tak, že i stará recepční se bude červenat. :cert: A při odpočinku při lahvi červeného si o tom promluvte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
21.9.20 13:47

Kolik tu bylo diskuzí na téma hrozná ex, na to také pozor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie